כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מחפש כבר הרבה זמן...יודע רק כמה מילים מהפזמון... אשה אומרת משהו ואז הגבר אומר: SHE'S LYING ואז האישה שוב: I DONT WANT NOBODY ELSE AND THATS TRUE,הגבר שוב: SHES LYING האישה: SEE YOULL ALWAYS BE MY FRIEND SWEET DARLYNG... הגבר: WHAT DOES SHE CAN SAY? נתתי הרבה אינפו,מקווה לתשובה טובה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, היום שמעתי ברדיו באוטו בשעות הבוקר שיר ישראלי מאוד מוכר, רק ששכחתי מי שר אותו, אנסה לתאר לכם, אולי מישהו פה יוכל להכווין אותי, אודה לכם מאוד על העזרה. מי שר? קול של גבר קל יחסית על מה השיר? השיר על אהבה בין גבר ואשה הפזמון משהו כזה: "אך מה עם אהבה..... מה עם החיים...? (ופה אני אזרוק סתם משהו שנדמה לי אולי יכווין מישהו) אך מה עם אהבה.. מה עם החיים.... ובהמשך, "לא לא צריך דבר..." השיר בפזמון הולך די מהר יחסית. מדובר על בחורה שכנראה מעוניינת בכסף או כל דבר אחר אבל הגבר מסביר בשיר שהכל וב ויפה, אך מה עם אהבה? אודה לכם מאוד על העזרה במציאת השיר או הכוונה אליו
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. טוב, אין יותר מידי מה לפרט מעבר לכותרת... אני שובר את הראש בלמצוא שיר שיהיה בעצם הפס קול בסרט ליום הולדת 18 של חבר. הסרט הוא בעצם מקבץ של תמונות וקטעי וידאו מהילדות. ז'אנר השיר צריך להיות או משהו עצוב-מלודי או משהו יותר שמח-קצבי. כדאי שלמילות השיר תהיינה משמעות אך אין הדבר הכרחי אם המוזיקה מספיק טובה. עדיף שהשיר יהיה באנגלית או בעברית כדי שמילות השיר יובנו. תודה!
-
- 12 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שמעתי את השיר הזה לפני פוול זמן וכל מה שאני זוכר זה שבסוף השיר הזמר עושה כזה "קטצ'ינג"... אני יודע שזה תיאור ממש ממש דפוק אבל אם זה מוכר למישהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני לא מאמין שברח לי השם שלו. מה שאני זוכר ממנו זה אסטרטגיה אני חושב שבונים עיר עם פועלים וצבא וכל פעם עולים תקופות ויש שיפורים ונלחמים. משחק מאוד מוכר.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הייתה סידרה בשנות השמונים אני חושב שקראו לה "כל יכול" או "איש הכל יכול"....יצא מהמחשב כולו בכחול זוהר (שחקן בלונדיני יפיוף כזה) עם הסמן והמכונית המגניבה...איך קוראים לסידרה הזו,ויותר חשוב לי השם באנגלית. עריכה: לא משנה מצאתי!! Automan חחחחחחחחחחח גדול.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה שיר קצבי כזה.. סוג של דאנס/האוס (לא יודע תהבדל) שבשיר בחורה (אני חושב) שרה.. והפזמון הולך משהו עם finaly na na na na na.. oh yeah גם בקשר לזה לא בטוח.. זה פשוט מתנגן לי בראש ואני לא מצליח למצוא תשם שלו
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
היי, יש איזה שיר אחד שפעם שמעתי וכל החיים שלי אני מת לדעת איך קוראים לו.. אם אני לא טועה שמעתי אותו לפני איזה 4 שנים ברדיו באוטו של GTA SA בקיצור זה שיר רוק כבד כזה באנגלית, והפזמון שלו מתחיל ככה: And I'm feeling, I'm feeling..---->אלה המילים And I'm fee(hi)leeheng... ---->ככה זה נשמע אשמח אם תעזרו לי! נ.ב צריך לעשות שתהיה אופציה להקליט צליל לתוך פורום.. במקום להקליד אני יכול ללחוץ "Record", מקליט מה שאני רוצה ואז "Stop", ויהיה סמל כזה של רמקול שניתן ללחוץ עליו ולשמוע את ההקלטה.. לא רעיון גאוני?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-