עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by טוליפ מאק,

אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by someone,

ויודע מה היה שם הפרק?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by lharpaz,

http://www.gaymap.co.il/Item.asp?CMId=5169 תקראו ותנו טוקבק לטובת הבחור!! אני מקווה שהבחור יתליח במאבק ושיצליח להביא להפסקת העישון בברים של הומואים ושזה יתפשט לכל הברים ומקומות הבילוי (כדי שגם אנחנו נרוויח מזה...). אחרי הכל - זה המאבק של כולנו, וטוב שיש מישהו שנלחם למעננו.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. אני מחפש אתרים בעברית שיש בהם חומר לימוד והסברים על שימוש בתוכנות תלת מימד כגון 3DSTUDIO MAX ו MAYA.. יש ברשותי תוכנות אילה אך איני מבין כל כך איך להשתמש בהם.. אשמח מאוד על כל מידע בנושא גם מאנשים מבינים ! תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. האתר: www.jab-tech.com והתקציב בעיקרון 200 שקל אבל 20 דולר לשליחה ו24 לביזבוז. תודה לעונים. תגובות רציניות בלבד. מה שאני חשבתי: 1 כבל מעוגל לפלופי זוהר בחושך 1 כבל מעול להארד דיסק זוהר בחושך 3 מאוררים uv 80mm 1 מאורר 120 מ"מ צבעוני

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. [table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

איזה פלאפון!!!!!!!1 הכי טוב שיצא לי לגעת בו!!!! מצלמה איכותית מקלדת נפתחת! איזה איכות! זה בשלבי הלאמה קבלו תמונות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231709398666/DSC01878.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231709521545/DSC01879.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231710042253/DSC01880.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/u/l/e/_/t/h/e/_/p/c/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411231708107191/200411231710197598/DSC0188…

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by NI4NI,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Ozgur Can feat. Nick Beman - Not Even Winds גירסת המקור, אורך מלא - 7 דקות ו 45 שניות. תקין ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אנשים איפה יש איזה קורס טוב לאלקטורניקה/רובוטיקה? באזור המרכז>חולון והסביבה...... עדיף קורס כמה שיותר ארוך ורציני...[אפילו 2-3 שנים]

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by GRiM,

http://www.beni-levi.com מי בא? 100 ש"ח עם הסעה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

:errrr: http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=26356cc127852413ea3b

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by lover--boy,

אחלה מקום.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Vladgi,

קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by mostwanted,

גוף שמסתו 2 קילו נמצא 1 מטר מקפיץ חסר מסה שקבוע הקפיץ שלו 100 מהו מקסימום ההתכווצות של הקפיץ בכל אחד מהתנאים הבאים: א. המסה משוחררת ממנוחה ב.המסה מקבלת מהירות של 1 מטר לשניה כלפי מטה ג. " " " " " " " מעלה מי שיודע בבקשה תעזרו אני לא מצליח

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by nat64x,

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים