עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yaharoni,

טוב, אז גם אני בדקתי, כי אני לא סתם מעבירה פורוורדים. מסתבר שככל הנראה כל מה שכתוב כאן נכון. לתשומת לבכם. : בדקתי והכל נכון פשוט גועל נפש והמנכ"ל שלהם הוא מפכ"ל מושחת לשעבר חברים יקרים כפי שאתם יודעם אני נגד דואר זבל בדקתי את נכונות המקרה, ולצערי גיליתי שיש עוד רבים כאלה, כביש 6 הוא מחדל לשיקולכם יעל להעביר הלאה לכל החברים בדואר האלקטרוני לתפוצה נרחבת זהירות! כביש 6 אם את/ה מתכננ/ת לנסוע בכביש 6 (חוצה ישראל) המכתב הבא עשוי מאוד לעניין אותך. ידיד שלי (נקרא לו מ.) נוסע מידי פעם בכביש האגרה חוצה ישראל ) מס' 6). למעשה מאז שהכביש נפתח (לפני כשנה) הוא נסע בכביש 31 פעמים. כידוע, החיוב על הנסיעה (כ- 15 ש"ח) אמור להישלח בדואר. מ. חיכה לחשבון שיגיע בדואר. מכיוון שהחשבון על הנס…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by mrbig,

אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by 1,

מה עדיף מבין השניים. כמובן של TELIT יש את ייתרון המחיר. אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של שניי המכשירים: Telit X-60 vs. Samsung 830. אני כרגע משלם 14.90 לחודש כבר שנתיים וחצי מתוך 3 שנים, על הפלאפון Samsung 2000i שהוא על הפנים מכל הבחינות.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by 00000,

אני אהיה בקלאב באנטליה הנקרא Grand Prestige. בגדול אני לא מבין מה יש לעשות חמישה ימים מלבד בטן גב במקום הכל כלול.. מישהו התנסה בזה כבר? חוויות? מה לעזאזל עושים שם?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. כמו http://www.allmoviewalls.com http://www.skins.be http://www.bikewalls.com http://www.desktopmachine.com תודה מראש

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by emoky,

אני אמנם לא כזה קרוב לשחרור שלי אבל עוד כמה חודשים זה כבר יגיע. התחלתי טיפה לחשוב על מה יהיה איתי אחרי הצבא ובינתיים יש לי כמה רעיונות בראש שלי, אני רוצה לנסות ללכת לתחום טכנולוגי כי מאז ותמיד הייתי במחשב (אמנם לא עשיתי דברים מועילים מדי עד עכשיו) אבל בתקופה האחרונה התחלתי קצת ללמוד על Arduino וגם שיעורים בסיסיים על תחום התמיכה הטכנית (Comptia A+). ממה שהבנתי בגדול, אלא אם כן עושים תואר בתחום חשמל/תוכנה/מדעי מחשב אז מאוד קשה להיכנס לתחום מבלי להיות איזה גאון על שכבר מגיל 13 מתכנת. קראתי הרבה באינטנרט (לא יודע עד כמה זה נכון) שכל הקורסים של תכנות של גון ברייס וכו הם קצת חרטוט, שרוב האנשים שמסיימים את הקורסים האלה אחרי תשלום של 15 20 אלף שקל מסתכמים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by i-kramba,

אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Teknik,

שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי למצוא איפה אפשר לקנות את זה. אני צריך רפידות כמו בתמונה. גם ב ebay לא הצלחתי - יש כ"כ הרבה סוגים... ו\או אותו פריט אצל 1000 מוכרים.. תודה מראש! עריכה: מצאתי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Teknik,

שלום, אני רוצה להכנס לתחום אבל אני קצת אבוד באיזה אופניים לקנות. יתרונות חסרונות וכו'. נתונים עליי(בערך): גובה: 176 משקל: 73 למשל: ראיתי שיש אופניים ב 850 ש"ח עם כיסא נמוך(בתחתית) http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=554&topicId=1 ויש גם אופניים ב 540 ש"ח שגם בקטגורייה של הפעלולים אך עם כסא גבוהה. http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=5&productId=101&topicId=1 נכון שאני רחוק מאוד מ tailwhips וכדומה, ואפשר פשוט להנמיך את הכיסא. אבל השאלה שלי האם יש הבדלים משמעותיים בינהם ואפשר בינתיים להסתפק בזול או כדאי לקחת את ה"מקצועיים" כי אולי קלים יותר וכו'? אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל לעזור לי. חג שמח!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by alexrta,

היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by FoGo,

[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

שלום אני מחפש חנויות בחו"ל שעושות משלוחים לארץ. (אתר) אני מחפש בעיקר לכרטיסי מסך אז חשבתי לפתוח את הנושא פה.... תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את האשכול הזה, אם טעיתי אני מתנצל ותעבירו את זה לאן שצריך. אני משתמש בלינוקס (אובונטו 7.10), פיירפוקס 2.0.0.15, והתוספים הבאים: NoScript, AdBlock+, FoxyProxy, Greasemonkey, FireBug. רק השניים הראשונים פעילים באתר (לא-סקריפט וחוסם הפרסומות). הנגן פלאש שלי הוא Adobe Flash Player version 9.0.124.0. לא זכור לי שנתקלתי בבעיה הזאת לפני מספר שבועות, אני נאלץ לחסום את הפרסומת דרך ABP, וממש לא נעים שכן לדעתי אתם זכאים להציג את הפרסומת הזאת. לידעתכם.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by e.s,

איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Crash5,

לפונקציה: y=2/X-b (כאשר ידוע כי 0<b ) העבירו משיק דרך נק' החיתוך של הפונק' עם ציר ה-X. שיפוע המשיק הוא 2-. נדרש למצוא את b ואת משוואת המשיק. אשמח לפיתרון מלא כולל הצגת הדרך.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

ראשית אני אומר שהמילה בסוף הכותרת בעברית היא בשבילי - נא להתעלם ממנה בכל מקרה - קבלו: http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth בזמן אמת, ממגוון לווינים - שווה במיוחד בשעות הלילה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by --Adidas,

כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by Check_Point,

קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.