כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה! יש לי עבודה באנגלית על English Short Stories of The 20th Century וקיבלתי את הסיפורים הבאים: The Lion Skin By Maugham William Somerset ואת ה- The Basement Room By Graham Greene, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה מהסיפורים יותר קל לעשות עליהם PLOT. אם יש לכם כבר מכון אתם יכולים להביא לי אותו?? כי כבר אין לי זמן לעשות אותו. מצאתי ביוגרפיה של שני הסופרים אבל לא מצאתי חומר על הספרות במאה ה-20(התפתחות וכו') אני מבקש את עזרתכם...בבקשה כי התאריך הגשה מגיע ליום רביעי... Maugham William Somerset Graham Greene תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם. יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני יכול לקבל אצלכם באתר פינה קטנה כל שבוע אני יביא כמה סודות אפלים של אתרים וכל מיני שיפצורים וטיפולים לוינדוס אחל מהסודות האפלים של גוגל ועד איך ליפצוח כמה אי סי קיו במכה אחת אני יודע המון דברים שיכולים לעזור לגולשי האתר מה אתה אומר?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן פירסם פה בחור.. את קהילת "איבי" הישראלית, היית מועניין לקבל קישור, מקווה שתעזרו לי, תודה מראש! =]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עשיתי עוד מוזיקה, קוראים לזה Vocalsoundsbarak זאת רק ההתחלה... יכנסו גם מילים לשיר. המלצות לשיפור יתקבלו בברכה. http://planet.nana.co.il/barakdahan/Vocalsoundsbarak.SWF עריכה: אני חושב שזאת פרצה בפורום, שאפשר לשים מוזיקת רקע...
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש שירים כמו שיש בסרטים עם הכושים שהולכים עם הטייפ ברחוב ורוקדים וגם שנוסעים עם המכונית והיא קופצת ויש ברקע שירים.... אם אפשר המלצות לשירים כאלו אני ישמח מאוד ..
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
טוב , נתחיל , רק משהו קטן לפני , אם אתם מכירים את החידה אל תכתבו את התשובה ישר.. תנו לאנשים לשבור את הראש קצת חידה 1) קלה יחסי יש מערה , 4 חברים צריכים לעבור אותה , ולהגיע לצד השני. יש להם פנס אחד (לא ניתן לעבור את המערה בלי הפנס) , בכל פעם , מקסימום 2 חברים יכולים לעבור.. ומישהו מן הסתם צריך לחזור להחזיר את הפנס. חבר ראשון - לוקח לו 5 דקות לעבור את המערה חבר שני - לוקח לו 10 דקות לעבור את המערה חבר שלישי - 20 דקות חבר רביעי - 25 דקות יש להם בדיוק 60 דקות (שעה) לעבור את המערה שכולם בצד השני. אממ , סתם לדוגמא משהו שמבלבל , אם נגיד החבר הראשון והחבר הרביעי עוברים את המערה ביחד , אז זה לא יקח להם 25+5.. זה יקח להם בזמן של האיטי מבניהם , יעני 25 דקות... ולא 30. …
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני גולש לי בתארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113537.from1111843219;topicseen#msg948292 כאשר עברתי לעמוד השלישי העברתי חלון לקאזה(תנחשו מה הורדתי...) פתאום אני שומע מהרמקולים תשיר שיש בתארד באשמת ENCODER אף פעם לא קרה לי כזה דבר ופתאום אני שומע תשיר חשבתי שהMPAA עלו עלי :-[ זה היה כל כך מפחיד התחלתי לבדוק מה רץ במחשב איזה תוכנות פעולות ובסוף במקרה גיליתי שזה מאותו FLASH ENCODER תיזהר פעם הבא לפני שאתה שם משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, הובכן במסגרת לימודי האקדמאים בתואר טכנולוגיות למערכות למידה נתבקשתי לערוך סקר בנושא מסויים ובעקבות תוצאותיו לנתח ולכתוב מאמר מחקרי קצר. הנושא שבחרתי הינו הקשר בין תכנות לחשיבה לוגית. אשמח אם חברי הפורום שהינם סטודנטים הלומדים תכנות או תלמידים הלומדים תכנות במסגרת בית הספר שלהם יענו בבקשה על שאלון הסקר שצרפתי וישלחו לי את התשובות לאימייל שלי webmaster@htl.co.il. השאלון הינו הנונימי ולצרכי לימוד בלבד!. אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה חגי. נ.ב. בבקשה מי שמסכים שיעהה עוד עכשיו וישלח לי זאת כי אני עוד השבוע צריך לסכם ולנתח את תוצאות השאלון סקר הזה. http://www.hait.ac.il/telem/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיראה את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים Wink תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי. אני מבקש לא להזכיר כאן וורז שלא ינעלו. tnx
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-