כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון שאני חייב לברר זה, האם אפשרי לסרוק את שאלון ההעדפות האישי שלי ולהביא אותו לפה ע"מ לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון ועזרה ברישום ? האם זה לא מהווה עבירה על החוק הצבאי? אם כן, יש לי כשבוע ימים לשלוח להם אותו ואני נורא מתלבט במה לבחור (לא שיש שם דברים יותר מדי מובחרים, אלא *דברים מעניינים יותר וכאלה שלא מעניינים בכלל*). הסיבה לקושי היא המידעון הזה שגורם לי להעריך תפקידים בצורה אינה נכונה - מש"ק לוגיסטיקה נשמע כמו משהו בנ"ז עפ"י מה שכתוב במידעון.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב , נתחיל , רק משהו קטן לפני , אם אתם מכירים את החידה אל תכתבו את התשובה ישר.. תנו לאנשים לשבור את הראש קצת חידה 1) קלה יחסי יש מערה , 4 חברים צריכים לעבור אותה , ולהגיע לצד השני. יש להם פנס אחד (לא ניתן לעבור את המערה בלי הפנס) , בכל פעם , מקסימום 2 חברים יכולים לעבור.. ומישהו מן הסתם צריך לחזור להחזיר את הפנס. חבר ראשון - לוקח לו 5 דקות לעבור את המערה חבר שני - לוקח לו 10 דקות לעבור את המערה חבר שלישי - 20 דקות חבר רביעי - 25 דקות יש להם בדיוק 60 דקות (שעה) לעבור את המערה שכולם בצד השני. אממ , סתם לדוגמא משהו שמבלבל , אם נגיד החבר הראשון והחבר הרביעי עוברים את המערה ביחד , אז זה לא יקח להם 25+5.. זה יקח להם בזמן של האיטי מבניהם , יעני 25 דקות... ולא 30. …
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
PAL עם 25fps או NTSC עם 29.97fps? והאם מישהו יודע מה קורה אם מנסים לצפות בטלוויזיה מסויימת עם סרט שקודד בשיטת קידוד השניה?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני גולש לי בתארד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113537.from1111843219;topicseen#msg948292 כאשר עברתי לעמוד השלישי העברתי חלון לקאזה(תנחשו מה הורדתי...) פתאום אני שומע מהרמקולים תשיר שיש בתארד באשמת ENCODER אף פעם לא קרה לי כזה דבר ופתאום אני שומע תשיר חשבתי שהMPAA עלו עלי :-[ זה היה כל כך מפחיד התחלתי לבדוק מה רץ במחשב איזה תוכנות פעולות ובסוף במקרה גיליתי שזה מאותו FLASH ENCODER תיזהר פעם הבא לפני שאתה שם משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, הובכן במסגרת לימודי האקדמאים בתואר טכנולוגיות למערכות למידה נתבקשתי לערוך סקר בנושא מסויים ובעקבות תוצאותיו לנתח ולכתוב מאמר מחקרי קצר. הנושא שבחרתי הינו הקשר בין תכנות לחשיבה לוגית. אשמח אם חברי הפורום שהינם סטודנטים הלומדים תכנות או תלמידים הלומדים תכנות במסגרת בית הספר שלהם יענו בבקשה על שאלון הסקר שצרפתי וישלחו לי את התשובות לאימייל שלי webmaster@htl.co.il. השאלון הינו הנונימי ולצרכי לימוד בלבד!. אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה חגי. נ.ב. בבקשה מי שמסכים שיעהה עוד עכשיו וישלח לי זאת כי אני עוד השבוע צריך לסכם ולנתח את תוצאות השאלון סקר הזה. http://www.hait.ac.il/telem/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיראה את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים Wink תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי. אני מבקש לא להזכיר כאן וורז שלא ינעלו. tnx
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיוריד את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי.
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה הורדתי סט של די'גיי שירי HIP HOP ואחד השירים הלך ככה: Rock your body .............. show me what you can do, ohhh ohhh בבקשההה מי שיודע אני מחפש את השיר הזה כבר חודש
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה השם של השיר שמופיע בפרסומות של פלאפון... (עם המחשב הנייד...) ?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שנותן טמפלטים של מבחני "איזה X אתה", ושאחר כך אפשר לארח בו אותם מישהו מכיר כזה?
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הייתם אתמול ? שמעתם ? טוב בכל אופן באנו לבלות להכיר בחורות אבל הכל התפקשש המארגנים מכרו פי 3 ומשהו כרטיסים. במקום שיהיה במקום 3000 איש היו 10000 איש ועכשיו אני מבין למה היה צפוף ולמה אנשים נדחסו והתעלפו והיה דם ומכות וגניבות ומסיבה חרא שורטי יסמ באו בסביבות 2 והעיפו את כל האנשים באלימות אפילו שבקושי יכלו לזוז באנו לבלות יצאנו מבואסים וחלק פצועים :-[ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3063321,00.html
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהוא יש אתר שאני יכול לעלות אליו תמונות ולשמור אותם באתר ? כי אני רוצה לעלות לאתר כל מיני תמונות ואני צריך אתר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תקשיבו היום לגלגל"צ - הם הפכו את כל הפרסומים לתאונות דרכים שלהם לדברים הכי מצחיקים שיש! חחחחחחחחחח פשוט ענקקק
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4001/684383 חמסה חמסה חמסה (אני לא מרוקאי או משהו כזה... ;D)
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-