עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

כותרת... http://videos.streetfire.net/video/Brabus-V12-VS-RUF-Porsche_117983.htm

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by liorgadidi,

יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by solo53,

למנוע שנימצא במאורר 18 אינץ מגיעים ארבע חוטים אחד ארקה צהוב\ירוק 1 חום 220 וולט 1 כחול 220 וולט 1 שחור בין השחור לכחול יש קבל 2.0uF גם על המנוע עצמו יש סכמה קטנה של החיבור הזה למה משמש הקבל הזה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by shalomelbe,

אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by Liad344,

לפי השמועה(שסביר שיהיה נכונה) , בImac pro יהיה שבב A10 Fusion שבין היתר , יהיה אחראי על עליית מערכת ההפעלה - אני מניח שזה היה ברור , אבל אפל הולכת להשתמש במעבדים שלה , לפחות לחלק מליין המחשבים שלה. מה זה אומר על עתיד x86? יהיה מעניין ..

9. מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  10. לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. ועוד דברים טובים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by slim_shady,

http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...

13. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  14. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Holography,

(לעניות דעתי המוזיקה הקאלסית הישנה משוחררת מזכויות יוצרים, במידה שלא, ראו את השורות מטה כמבוטלות) איפה אפשר להוריד יצירות של מלחינים מפורסמים, באך ויואלדי רחמנינוב צייקובסקי וכאלה? עדיפות להורדות רגילות לא אימיול ושאר שטויות רב תודות

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. איפשהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by IlanF,

מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. ביום חמישי הזה (ה8.7) נגמר לי המנוי לשנה לתשתית + ספק. עד היום הייתי בבזק עבור שניהם, וקיבלתי 4mb תמורת 100 שקל. אין לי כבלים (בזכות הולמרק), ואין לי באיזור ngn. השימושים שלי: הרבה streaming (מוזיקה ווידאו), ושיתוף. כמעט ולא משחק ברשת. מה רוחב הפס המקסימאלי שאפשר להוציא מהם תמורת 100 שקל? יש לדעתכם עסקה טובה יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. הסיפור הוא כזה: בדצמבר 2008 שדרגתי למהירות 4M ושילמתי 82 לבזק ו-65 לנטויז'ן. לפני שבועיים קיבלתי מכתב מבזק ששודרגתי ל-5M והמחיר עלה ל-106 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. היום מצאתי זמן לברר איתם את החיוב והם טוענים שקיבלו קובץ שידרוגים מנטויז'ן שכלל אותי בתוכו. מה שמוזר פה זה שנטויז'ן לא חייבו אותי בחודש שעבר (כי אני אמור לקבל 3 חודשים בחינם, כלומר עד מארס אני לא משלם לספק). אתם מבינים, נטויז'ן העלתה לי את המהירות (בדקתי ובאמת יש לי 5M) אבל על דעת עצמה. מה כדאי לי לעשות עכשיו?

22. Started by R0ck,

http://mirrored.flabber.nl/winnoise נחמד ביותר! 8)

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  23. למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.