כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מה שכתוב בכותרת + כמה עולים משלוחים לארץ באתרים שאתם ממליצים? האם אפשר עם כרטיס ישראכרט שאינו בינלאומי להעביר כסף לחשבון PAYPAL? כי אחרת בשביל מה צריך PAYPAL אם גם ככה פייפאל דורש כרטיס בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, מתי שבודקים מהו הסימן של הנגזרת בתחום מסויים, יש שיטה לפיה אפשר לבדוק מהו הסימון בתחום אחד ואז לפי "סוג" הפונק' (לפי מיטב זכרוני זה קשור לחזקות במכנה ובמונה) ניתן לקבוע האם זהו "נחש" או לא. מישהו יכול להזכיר לי מה השיטה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז היום זה היום הגדול בו כל הגברים הגדולים של כדור הארץ מתמודדים על התואר הנחשק Mr.Olympia 2006, אשר נחשב לתואר היוקרתי ביותר בתחום פיתוח הגוף. השאלה היא האם מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את המופע ?? אני מת ליראות את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח כרטיס מסך ומעבד, כמה לדעתכם אוכל לקבל על החלקים האלו, ראו מפרט מחשב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
מי שהיה פעם אחד ממלכי הקומדיה של הוליווד והיום נראה כמו צל של עצמו ינסה לבצע קאמבק במסגרת שיתוף הפעולה עם ספקית שירותי התוכן המקוון המובילה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-באדם-סנדלר-מנסה-לחזור-לעצמו-בסרטו-ה/
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נתנו לנו לעשות עבודה על בתי זיקוק (בז"ן) מלט-נשר או חברת החשמל וז אני בחרתי בבז"ן.. אז צריך לכתוב עליו את הדברים הבאים : רקע היסטורי תהליכי בקרה המתקיימים במפעל המפעל ואיכות הסביבה את הראשון והאחרון עשיתי אבל אני לא מוצא בשום מקום משהו על תהליכי הבקרה בבז"ן, אולי חיפשתי לא טוב.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד..
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Wel The Problem is That Emule Cant Connect, The Servers Are all Worked Yesterday and tody they not: "6/1/2006 10:57:27 AM: Error while connecting to DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242): Error 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it. 6/1/2006 10:57:27 AM: Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down " while the connection is active...? edit: problem Solved : ExorZist Mod
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברי האתר מתבקשים לכבות את מכשיריהם היום ולמסור לכל מכריהם על השביתה. מי שלא משתתף - פראייר. http://www.nezeq.co.il
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-