כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
קטע זה צולם במסגרת סרט באנגלית שעשינו לבית ספר הנפילה הייתה אמורה להיות מזוייפת אבל היא הייתה אמיתית (הוא בסדר גמור) LOL!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר החוקרים השמיעו לנבדקים סיפורים חדשים, הם גילו שהמתמלל שלהם מצליח להפיק משפטים שמתארים "לא רע" את הסיפורים. התמלול אינו מושלם, אבל בהחלט קיים דמיוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
-
-
-
יש לכם אתרים עם כתוביות לסרטים? כתוביות בעברית כמובן, אבל אם אין עברית גם אנגלית יתקבל. אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
משפחות הקורבנות מאירוע הירי בבית הספר היסודי בטקסס מגישות תביעה נגד Meta ו-Activision בטענה כי החברות קידמו נשק לצעיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
ולא, זה לא הקטע שכולם מכירים http://www.youtube.com/watch?v=QzzhM5e5bU8
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי פרק של התוכנית הנ"ל - תוכנית בעיקר של נושא המחשבים למתקדמים (הנושא שלנו) שאלתי אם משהו יודע למה היא לא משודרת בערוץ שלנו או מתי תשודר. אני מתחיל בזאת עצומה להבאת התוכנית כל מי שראה או לא ראה ורוצה להתרשם שיגש לאתר שלה ב TECHTV ויבין שזו תוכנית מצויינת
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. בתור אחד שעובד עם קבלות עשיתי חישוב והגעתי למצב לא הגיוני. קניתי חלק של מחשב ב 300 למשל . 300 + 50 רווח = 350 התקנה = 90 סה"כ 440 רווח לכאורה של 140 ש"ח ! אבל שעשיתי את החישוב אחרי הורדת המס הגעתי למצב שלא רק שאני לא מרוויח אני מפסיד ! 440 רווח ברוטו ( לא נקי ) פחות 30 אחוז מס = 308 ש"ח 308-300 החלק ששילמתי עליו. יוצא שהרווח שלי הוא 8 שקלים ! על החלק ועל ההתקנה ! SOS SOS SOS SOS SOS מה עושים ? בהתקנה של תוכנה אין השקעה אז ככה אין בעיה של הפסד למשל : מערכת הפעלה - 250 אחרי מס הרווח 175 ! ***אם בחלק שאני קונה אני אקח את הרווח על החלק+התקנה+30 אחוז מהלקוח אז חלק יעלה פי 4 - 5 וככה בחיים אני לא אמכור אותו ! למשל זיכרון 300 ש"ח + 50 רווח + 90 התק…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?v=cNQPYY9ZzzU&feature=Views&page=3&t=t&f=b
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! מאחר והמעבד הישן מת (Q6600) וקניתי P2X4 955 בו התושבת שונה אני זקוק לחלק שמאפשר להרכיב את הקירור שמצויין בכותרת על תושבת AM3/2+ לצערי כשקניתי את הקירור (יחד עם המחשב שהורכב בחנות) לא קיבלתי את הקיט עם החלקים שמתאימים אותו לכל תושבת והחנות שקניתי בה פשטה רגל (FOX PC ...) לכן אין לי על מי לצעוק בשביל שזכויותי יתקיימו. המודעה שפירסמתי בטרייד זון עוד מעט תגיע ל30 ימים ועדיין אין שום תגובה. אולי יש איזו חנות באזור המרכז שמוכנה למכור לי את מה שאני צריך? חבל לי לבזבז 150 ש"ח נוספים כשיש לי קירור נורמאלי בידיים. תודה מראש ויום עצמאות שמח
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכמה יודעים אני גר בארה"ב ועוד בערך 3-4 שבועות אני מסיים 12 שנות לימוד ומקווה לא לחזור לסיוט הזה (אני מעדיף ללכת לצבא מאשר ללמוד).. בכל מקרה בבית ספר שלי צריך להזמין את הכובע המרובע הזה והחליפה הזאת שאתה לובש מתי שאתה מקבל את הHigh School Diploma והנה התמונות :xyxthumbs: הכובע החליפה + הכובע אני + הכובע + החליפה אני כבר לא יכול לחכות שיגמר הגהינום הזה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש מצב שמישהו יביא לי הזמנה / משתמש ל torrentbytes או http://www.torrentleech.org/ כי אני לא מצליח להירשם כבר שבועיים !!!! בבקשה אם למישהו יש ... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלומות! אני סטודנט לקרימינולוגיה\סוציולוגיה שעושה עבודת מחקר על האקרים\האקטיביסטים בישראל, אני בודק כיצד הם נתפסים בעיני עצמם והציבור; האם הם עוזרים להפיץ את הידע הטכנולוגי או שמא הם פורצים וירטואלים- בעקרון - סוציליזם מופשט \צדק חברתי או פשע וירטואלי. אני מחפש כ 60 האקטיביסטיםישראלים שיענו על שאלון אנונימי לחלוטין. למרות שזה ישמע מצחיק ודי פתטי למדי, שאני צריך להצהיר על עצמי שאינני נציג החוק, אני עושה זאת בפה מלא- אני אינני נציג החוק או הממשלה. אם אתם מעוניינים לעזור במחקרי זה או מכירים אנשים שמעוניינים לענות על שאלון שכזה (רק ישראלים),או מכירים אתרים של ישראלים על נושא ההאקטיביזם ו\או מכירים אנשים שיכולים לספר "סיפורי קרב" כגון "פרצתי לאתר של החיזבאללה ונשארתי לספר את ה…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-