עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

אלכס כבר לא מנהל את פורום כללי?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by Liad344,

לפי השמועה(שסביר שיהיה נכונה) , בImac pro יהיה שבב A10 Fusion שבין היתר , יהיה אחראי על עליית מערכת ההפעלה - אני מניח שזה היה ברור , אבל אפל הולכת להשתמש במעבדים שלה , לפחות לחלק מליין המחשבים שלה. מה זה אומר על עתיד x86? יהיה מעניין ..

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by gooz,

שלום אני כבר כמה זמן מחפש שרת לפתיחת אתר נחמד עם אפשרות להעלת קבצים ככה 15-20 מגה להעלאה,יש כזה דבר? תודה :]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by dxdiag,

אז ככה, התערבתי עם חבר שלי שהמפרט שלו לא כל כך מאוזן והוא אמר שהוא הכי מאוזן בעולם אעלק חח הינה המפרט , מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870x2 1024MB PCIe ולא יודע למה הוא לא רשם ספק וזה אבל נריאה לי שיש לו 450 ממה שבדקתי שהייתי אצלו * - יש כרטיס מסך כזה עם זכרון של 1024 MB ?!?!? * - הלוח אם תומך בכרטיס מסך הזה ? * - המעבד מחזיק את הכרטיס מסך ? * -יש מבצ שהמחשב עלה 4700 ? מטכנאי !?!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. "הגעתי לכדור הארץ משנת 2256" כך טוען חשוד בסחר במידע פנימי בבורסה של ניו יורק; נעצר לאחר שהשקיע 800 דולר והרוויח בתוך שבועיים 350 מיליון; הציע לחוקריו: תנו לי לחזור "הביתה" ואגלה את מיקומו של בן לאדן לכתבה המלאה ב walla http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=369428 אני לא יודע אם תאמינו או לו לסיפור הזה אבל אתם חיבם להודות שזה דיי מוזר ואי אפשר להתעלם משתי הנקודות ש 1. תוך שבועיים הוא הרוויח 359,999,200 מיליון דולר $$$$ 2.אפילו החוקרים מודים שאף אחד לא הצליח למצוא תיעוד על מיקומו מלפני דצמבר 2002. ??? נ.ב ואם מישהו יגיד משהו בגלל שזה ה 1 באפריל אז אני לא חושב שזה כתבה שנועדה לעבוד על האנשים כי היו מלא כתבות כבר יותר מוזרות מזאת בלי קשר ל …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. נמכר עקב התנגשות עם הראוטר ... לצערי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1950245&SalesCatID=1

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by omrij,

אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. כמו התוכנה שנמצאת בחלק מהסוני אריקסון החדשים, אני מחפש אתר שיהיה ניתן לעלות אליו קטע קצר מתוך שיר ושייתן את השם המלא של השיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by DAVIDD,

רק הדור ה3?

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

http://www.hdtvuk.tv/2006/10/forget_1080p_lo.html http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%94_%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94 http://2160pcamcorder.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_display_standard ביפן זה הולך להיות השידור הסטנדרתי בטלוויזיה ב2015 http://www.afterdawn.com/news/article.cfm/2008/01/14/japanese_government_plans_ultra_high-definition_tv_standard_for_2015 חיפשתי תמונות/סרטונים לדוגמא אבל לא מצאתי כלום :-[ .מישהו כאן בטח יודע משהו על העיניין אז שיעלה קישור/תמונה כדי שיהיה מושג איך נראית הרזולוציה הזו

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by Art Tatum,

שמישהו יכוון

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  18. [table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Marton,

היי חברה. אני קונה מגבר חדש FENDER 212R FRONTMAN המגבר הוא 100 וואט. אני בעיקר מנגן GUNS N ROSES ומצאתי שם צליל ממש אלוהי (לדעתי) רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר... אגב אני מנגן עם GIBSON LES PAUL STUDIO. הנה תמונה של המגבר- http://cachepe.samedaymusic.com/media/quality,85/brand,sameday/2316500010v2_hi-7eef6a488baaa5b33492f45f385f3f5d.jpg

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  21. הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by MoSQuiTo,

מישו מכאן התקבל לגדנ"א? אם כן לאיזה מחזור מבין ה2? ולאיזה נושא? תקשוב מבצעי? או ממר"מ תיכנות? אני התקבלתי למחזור השני (8.8-12.8) לממר"מ תיכנות. (מה שרציתי ) יש מישו מכאן איתי?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by urich,

אני רוצה לקנות רדיו סוני דיגטלי (ולא ממש לא בא לי mp3 ואיפוד או סידי רק רדיו אני פשוט פריק של רדיו) שלא ראיתי בארץ ונראה לי שאני יחסוך כמה גרושים ככה המקום היחיד פחות או יותר שאפשר לקנות אותו זה מחברה מהונג קונג שמוכרים באיביי מה אתם חושבים הם אמינים האם כדאי לרכוש דרך איביי ודרך אגב מה בקשר למכירה נראהלי שיש לי לא מעט שטויות למכור שם http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3281&item=5754909338&rd=1&ssPageName=WDVW

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by DXT,

lolz aprilz foolz

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם, בטח רובכם מכירים אותי השאלה שלי זה האם נכונות השמועות לגבי ירידת המחירים והאם שווה לחכות עכשיו ולא לקנות את המחשב עכשיו או שכל התהליך הוא ארוך(מעל חודש) ואז עדיף לא לחכות...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים