עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. גוגל הביאה את זה גם השנה, לכבוד היום הולדת של GMAIL התיבה גודלת בהדרגה ל2GIG כרגע המספר עומד על 1196מגה והנה התוכניות לעתיד

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. Started by imac,

היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Djx,

אין לי מושג איך כותבים קורות חיים לפי איזה סדר ומה צריך להיות מישהו אולי יכול לעזור לי פה? וזה משנה ששליחת קורות החיים אני צריך לישלוח בדוא"ל ולא בכתב יד על דף? תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Djx,

למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

מאוד משעמם לי כרגע ודיי נטשו אותי ואין לי מה לעשות. אז אני פה עם כמה חברים ואוכלים פיצה. ואני מקווה שעשיתי את ההודעה הראשונה ב2002

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yoniby,

שלום אנשים, יש לי בגרות בעיצוב תוכנה בקרוב, ומבחן מתכונת עוד מספר ימים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסיכומים/מדריכים כלשהם שמסכמים ומסבירים את החומר בפשטות. ראוי לציין שהמבחנים הם עם חומר פתוח, כך שאפשר לקחת את המידע איתך למבחן. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  11. למישהו יש איזה אתרים עם בגריות פתורות או איזה חומר שיעזור מתכונת יום חמישי

12. Started by Stanly,

ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו מכיר אחד כזה? תמונות Jpeg.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. יש לי דגם מפלסטלינה של משהו שהכנתי. אני רוצה להעביר אותו למחשב כדי לעבוד עליו עם תוכנה כמו 3DSMAX או אחרת. יש דרך בארץ לסרוק משהוא תלת מימדי? וובכלל, יש סורקים כאלה שאפשר לקנות בחנויות בעולם? (אני יודע שיש אבל לא לשימוש ביתי).

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by tom123,

:lol: :lol:

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by yanushka,

http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200504/20050401093258.htm אחד באפריל שמייח!

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  20. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/

• 62 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by nehmia,

הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיר אני יתחיל עם- סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1,

הפרופיל שלי הורד ל45 נפשי, עקב סיבות שלא רוצה לפרט כאן, בעיקר בגלל הרצון לעבור לבסיס קרוב לבית, כי שיררתי בבסיס 5 שעות מהבית, שהוא פתוח וכולם חוזרים הביתה כל יום ורק אני ועוד מעטים נשארים בבסיס וזה מתסכל. בכל מקרה רציתי לדעת איך זה ישפיע על העתיד, האם זה משפיע על החיים האזרחיים לאחר השחרור? איך זה ישפיע על המילואים ועל הסדיר? האם אני הולך להיות עובד רס"ר?! :-\

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני שואל סתם בשביל ידע כללי עכשיו כשעוד מעט יהיה לי רשיון התחלתי להתעניין במכוניות.

• 160 תגובות
    • 14.2k צפיות
  25. Started by creek,

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.