כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,תראו קניתי מהחנות KSP זכרון של סמסונג,לא חשוב איזה למה וכמה..אני לא מרוצה ורוצה להחזיר (קניתי אותו לפניי יומיים) הזכרון נרכש ב KSP ראשון לציון (שאגב היה שם הנחה על הזכרון,260 ש"ח במקום 290 לסטיק של 512 מ"ב) השאלה שלי היא האם אני יוכל להחזיר אותו לסניף ת"א של הרשת ולקבל חזרה את כספי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי שנחשפה החברה Lenovo והם מוכרים מחשב במחירים על הרצפה.. רציתי לדעת איפה אוכל למצוא פרטים עלייהם, כגון: סניפים בישראל, מפרטי חלקים ומחירים.. תודה
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי שאלה שמעניינת שלי אותי הרבה זמן . זה נכון שיש למשאית 16 הילוכים ? ואם כן בשביל מה זה טוב ? מנהלים בבקשה להעביר לכללי . חשבתי שאני בכללי.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, מתי שבודקים מהו הסימן של הנגזרת בתחום מסויים, יש שיטה לפיה אפשר לבדוק מהו הסימון בתחום אחד ואז לפי "סוג" הפונק' (לפי מיטב זכרוני זה קשור לחזקות במכנה ובמונה) ניתן לקבוע האם זהו "נחש" או לא. מישהו יכול להזכיר לי מה השיטה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מצאתי דרך יותר קצרה לנסח את זה... ;D יש למישהו מושג מה יהיה שם ? והאם צריך או אפשר להתכונן לזה ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה התחלתי להתענין ולנסות לקדם את עצמי בשפה האנגלית אז ניגשתי לבית ספר לאנגלית שנקרא Wall street שבעצם מתכונת הלימוד מורכבת מ12 רמות שכל רמה =3 קורסים ומחיר כל קורס נע בין 1500-1800 ויש עוד 2 רמות מעל שפת אם שזה כבר "אנגלית מתקדמת לאנשים ששולטים בשפה ברמה גבוהה " משך כל קורס הוא בין חודשיים לשלוש תלוי בהתקדמות התלמיד. השאלה שלי האם זה באמת שווה ? אם יש מישהו שניסה או שמע מחברים על השיטה אשמח לשמוע. אני אישית אין לי כאלה שניסו .
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//830173
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
סוף סוף יצאו , שלי (כיתה יא') ציונים סופיים .. תנך - 85 (חרא..) מתמטיקה (5) - 91 היסטוריה - 96 אנגלית - 88 (רק בגלל איזה עבודה שהורידה לי ציון הגשה ל80 , בבגרות עצמה קיבלתי 96..) :] חח סתם רציתי לדעת אם מישהו פה גם מעוניין לחלוק את הציונים שלו/ה
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחים ואחיות יקרים שלום ברצוני לקבל הזמנה לחשבון ב Gmail. נא לשלוח את ההזמנה לדואר : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx בברכת חג שמח ותודה מראש Epsilon
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים? כמה זמן זה לוקח לכם? מאיזה גיל התחלתם? כמה זמן לקח לכם להרכיב את המפרט הראשון שלכם ובאיזה גיל זה היה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לעזזל מה זה הסוף הדפוק הזה? יש לכם מושג אם יהיה סרט המשך :s05:
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת סטילז במחיר של כ500 ש"ח, אבל אני לא יודע מה כדאי... אני מחפש מצלמה איכותית, עם צמצם מהיר, לא חייב אוטומטית, רצוי זום. יש לכם הצעות? 8)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-