עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רוב המפרטים שמצוינים בפורום זה הם מ - IQPC מ- SKYPC רציתי לדעת אם החנויות שמייצגות אתרים אלו אמינות, אם מומלץ לקנות משם ? בנוסף אם יש חנויות נוספות שהן אמינות וטובות, אשמח לדעת אליהן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by shacharoren,

שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן טכנאי ו/או מעבדת מחשבים באיזור המרכז שמתעסקים ומבינים במערכי רייד (תיקונים ותפעול תקלות) קינפוג של בקרי רייד, ניצול ביצועים מקסימלי וכו' מישהו מכיר משהו אמין וטוב?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by Your-AsSaSsiN,

התקבלתי לעתודה ואוני' ת"א, שאלייה התקבלתי, הודיעה לי שיש מפגש ביום ראשון, אני פשוט שכחתי באיזו שעה. מישהו כאן הולך למפגש הזה ויודע באיזו שעה צריך להיות שם מחר?

6. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

קרובה שלי רוצה לשיר ביחד איתי בחתונה שלי שיר באנגלית או בעברית שיהיה קצבי ולא משעמם המלצות שלכם... עריכה: זאת דוגמא לשיר שאני לא רוצה http://www.youtube.com/watch?v=sYt43-1HxpU מרדים..

8. Started by kornov,

שלום רב לכולם. אני משתמש חדש בפורום זה. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס על AMD X2 3800 השאלה שלי האם יש לכם איזה שהיא חנות מחשבים טובה וזולה שאפשר לקנות ממנה רכיבים ? האם יש בכלל דרך לקנות רכיבים הישר מהספקים ולא מחניות מחשבים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. נגיד יש לי נוסחא: הסוגרים יהיו השורש - (4X-15) - (3X-14) - (X-9) = 0 אז אני יודע ששורש אחד אני מעביר לצד השני 4X-15) - (3X-14) = (X-9) עכשיו מעלים את כל צד ימין בחזקה 2 וצד שמאל גם בחזקת 2 כדי שיתבטל לי השורש אז בצד שמאל יש לי נוסחאת הכפל המקוצר...אבל בחישוביוצא לי טעות שאני מגיע בסוף לשורש בריבוע מישהו יכול לפתור את זה ולרשום את כל הדרך? מאוד אודה למי שיצליח

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  10. כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by sir f,

יש שם כמה קטעים ברוסית, מה משמעותם?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום, בזמן האחרון אני שם לב לחתימות מהסוג הזה : כאמור מי עושה אותם? מאיפה זה בא? תודה

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  14. http://movies.collegehumor.com/media/movies/b-ball-e-mail.mov

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אין תראד המלצת סרטים מהזמן האחרון ולא בא לי להקפיץ משהו ממש ישן. למי שלא מחפש עלילה מתוחכמת, משחק מוצלח, ריאליסטיות, טוויסטים מפתיעים או איכויות אחרות, אבל אוהב את הסוג הזה של הקומדיות, סרט מומלץ בחום (:

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה לבנות אפליקציה שתעזור לחבר שלי לפרסם את האתר שלו(לא אומר את שם האתר...) יש לכם המלצות על איזה נושא אבנה את האפליקציה? האתר שלו עוסק בהשוואת מחירים. חשבתי אולי לפנות אפליקציה שתהיה כיפית ולא קשורה להשוואת מחירים כלל. אך, שיהיה בה פרסומת כל פעם לאתר שלו. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

19. Started by ScreameR,

אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. הם אמורים להיות עשויים ניילון או כל חומר אחר דוחה אבק. יש לכם המלצות מאיפה לקנות כי אני לא מוצא את זה בשום מקום? אולי אפילו הצעות מקוריות איך להכין (יתקבלו בברכה). :nutty: נמאס לי מכמויות האבק שמצטברות, חשבתי להפחית את תדירות הניקוי ע"י כיסוי. כמובן שברור לכולנו שהכיסוי יתבצע רק בזמן שהמחשב כבוי ! (כאילו דהההה)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

X וקו מעליו זהו הממוצע median זהו החציון תודה לעונים עריכה :פתרתי את התרגיל ....

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. מה שכתוב בכותרת + כמה עולים משלוחים לארץ באתרים שאתם ממליצים? האם אפשר עם כרטיס ישראכרט שאינו בינלאומי להעביר כסף לחשבון PAYPAL? כי אחרת בשביל מה צריך PAYPAL אם גם ככה פייפאל דורש כרטיס בינלאומי?

24. Started by Wond3r,

מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO

• 4 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים