כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
האם DELL רכשה את חב' LEXMARK? משהו יודע? ואני יודע שזה לא האשכול המתאים פשט אין אשכול תואם לשאלה אז.....סורי מראש
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
הלו... תראו, אני צריך עצות. יש לכם רעיון או דרך לאתר בנאדם שעקר מהארץ עם פרטים נורא בסיסיים כמו שם, שם משפחה ותמונה? (אגב, יש גם IP) זה למטרה חשובה אז אם יש לכם מושג... אגב, זה למטרה טובה, אם חששתם.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ואני רוצה להזמין אליו LOGITECH MX PERMORMNCE .. מאיפה הכי זול להזמין? EBAY או שיש יותר טוב? תודה..
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ביום חמישי הזה (ה8.7) נגמר לי המנוי לשנה לתשתית + ספק. עד היום הייתי בבזק עבור שניהם, וקיבלתי 4mb תמורת 100 שקל. אין לי כבלים (בזכות הולמרק), ואין לי באיזור ngn. השימושים שלי: הרבה streaming (מוזיקה ווידאו), ושיתוף. כמעט ולא משחק ברשת. מה רוחב הפס המקסימאלי שאפשר להוציא מהם תמורת 100 שקל? יש לדעתכם עסקה טובה יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
-
-
יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם אוכל לצאת מהארץ לחודש?מתגייס ב-17 לנובמבר ומתכנן לטוס בעוד שבועיים.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
בדקות 3:05 עד 4:22 http://www.liveleak.com/view?i=870_1201888915
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אנשים ו.... מה שמאכלס את הפורום הזה. אני צריך תרגום לספר (או לפחות 5-7 עמודים הראשונים ממנו) בשם Ancient Egyptian Religion של Stephen Quirke לא הצלחתי למצוא את הטקסט באנגלית בגוגל שאני אוכל לתרגם, לא מצאתי שום שחרור עברי של הספר, ואני די צריך תרגום שלו :\ תודה לעוזרים. נ.ב- יש לי את הספר המקורי פה, פשוט להתחיל לתרגם אותו זה מעצבן -___-
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=bZ3SVLUolwc :lol:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפעמים שאני מחפש יש לי דף חיפוש חדש כזה עם גוון לבן כסוף שאי עושה refresh זה חוזר לרגיל זה נראה שזה בא והולך רדומלית מידי פעם גם אתם נתקלתם בזה ? העיצוב החדש נראה לדעתי יותר יפה אני יצרף ss בפעם הבאה שאני יתקל בזה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-