עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

3. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

4. Started by hagay21,

כל המרבה הרי זה משובח

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by parker,

הלינק לסרטון הוא: http://video.google.com/videoplay?docid=-2154333486675664752&q=kobe+bryant&pl=true אני אשמח לקבל תגובות אם מישהו מכיר את זה :] עריכה: הרגע מצאתי את השם של השיר, אז השאלה כבר לא רלוונטית. אגב, השיר הוא requiem for a dream by clint mansell אם זה מעניין מישהו

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by dor123,

ה-JRE התריע לי שקיימת גרסה חדשה שלו להתקנה: 6.0.29. לאחר ההתקנה, נכנסתי לפיירפוקס, לתוספות שלו, ולתדהמתי הרבה גיליתי כי למרות שהגרסה היא חדשה ויצאה לאחרונה, ה-Java Console של הגרסה החדשה של ה-,Java שהיא 6.0.29, לא תואם עם פירפוקס 7.0.1, ומנוטרל!!!! למה זה קורה???

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by Joey Tribbiani,

יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  9. שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…

10. Started by Shasoosh,

שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by CyberBot,

מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אם גידמאק יהיה ח"כ וגם ראש העיר ירושלים הוא עדין יוכל להיות הבעלים של ביתר?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by G.P.S,

אני לא יודע עם פתחו כבר אחד כזה אבל בכל מקרה. תציפו בבדיחות ויאללה טוב אני יתחיל: אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום. הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..." עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח... תודו שלא שמת לב לזה... '>http://www.2…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום לכולם! החלטתי להתקדם קצת עם המחבט הנוכחי שלי ולקנות משהו חדש! תכננתי לקנות עכשיו משהו בסביבות ה- 1300 ושישאר לי לפחות ל-5 שנים... הוא חייב להיות של HEAD (לא פרינס לא ווילסון ולא בבולאט) התלבטתי בין הדגמים הבאים: METALLIX 4 http://www2.head.com/tennis/racquets.php?region=eu&tag=power&id=1051 FLEXPOINT 6 MP http://www2.head.com/tennis/racquets.php?region=eu&tag=power&id=23 תסתכלו מימין לכל אחד על הטכנולוגיה שלו... אשמח לשמוע על חוות דעת ממישהו עם ניסיון! פתוח להצעות אחרות!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by dids22,

לקוח מהפס קול של house http://files-upload.com/269888/1.wav.html תודה!! אם משהו מכיר אתר אחסון יותר טוב אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. מי אלה צרכני קצה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by joni,

איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Ninfo,

אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. Started by darkdude,

למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by VoliSuS,

אהלן אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לתרבות ואקטואליה אז נזרום יש איזה סרט של איזה שהוא רב גדול שהוא מדבר על סוף העולם וזה.. 2012 זה סרט שהרבה ראו אותו וכאילו הוא סרט דיי מפורסם אבל ברח לי השם שלו.. הוא דיי חדש מישו יודע? פשוט זרקו שמות חח למה אני משער שיש הרבה כאלו

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by pyro_man,

יש אתרים בסיגנון של אימגהאק שאיפשר להעלות קבצים עד 10 MB או יותר בלי הרשמה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by Vladgi,

קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים