עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kidney_stonE,

^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. באיזה חנות יש את המחיר הכי זול? עשיתי חיפוש בזאפ, אבל שמעתי שיש אותה בפחות מ 500 שקל.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by yot,

בוקר טוב לכולם, בזמן האחרון יש לנו מצב לא כל כך נעים במשפחה, ואני אפרט: מישהו מהמשפחה שלי חתם ערבות להלוואת כספים לפני מספר שנים (עוד לפני שנכנס החוק החדש) לחבר שטוב מאוד שלו, סוכן ביטוח. לפני מספר שנים, התברר שאותו סוכן ביטוח גבה כספים מהלקוחות שלו ולא העביר אותם לחברת הביטוח, ולמעשה הונה את אותם לקוחות - מדובר על מאות אלפי שקלים. ההונאה התגלתה לפני בערך שנתיים שלוש, ואותו "חבר" הובא בפני בית משפט והוא הגיע להסדר שהוא משלם X שקלים בחודש לאותם נפגעים (בנקים+לקוחות). מכיוון שאותו X כסף לא מספיק על מנת לכסות את החובות, והוא טוען כי מעבר לאותו סכום כסף הוא לא יכול לשלם יותר, ההוצאה לפועל פנתה גם לאותו קרוב משפחה שלי שיישלם גם מכספו האישי על מנת לכסות את החובות. הקרוב משפחה ש…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

אני צריך לדעת איך קוראים לBODY KIT של הCELICA הלבנה העמוד הזה http://www.tuningnews.net/gallery/veilside-toyota-celica/pic.php?id=06 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by IceCold,

http://www.metacafe.com/watch/114818/thank_god_for_september_11/ :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. שיר של איזה ראפר היו בקליפ קטעים מהסרט

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by The Shark,

שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by IG,

מי שיודע מה זה, ואם אפשר לא יותר יקר מ700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. היי לכולם, אני חבר באתר הזה כבר בערך 15 שנה. כמעט מאז שהוא קיים. הכינוי שלי היה POLK. עכשיו אני לא מסוגל להכנס עם הסיסמא הישנה שלי, וגם לא מסוגל לשנות סיסמא כי אני פשוט לא מקבל את האימייל (גם בספאם ובכל מקום). מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by arik100,

יש לי בתיקיה אלבומים רגילים ואז הכל סבבה אבל הבעיה היא בשימוש בפלאפון ב חלוקה לאלבומים. יש לי כמה אלבומים ו השארתי מספר שירים מכל אלבום. איך אני מבטל את השיוך שלהם לאלבום לגורם להם להיות משויכים לאלבום אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

ארם, זה לא נותם לי לפרסם את הלינק לסרטון אז תכנסו לאתר ומשם תגיעו לסרטים: http://www.shrekthethird.com/flash/index.html הסרט יוצא ב18 למאי רק שיהיה מצחיק. (לא כמו השני :-X)

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by VL,

http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1132168 והימני צריך לגדל צוואר אמרו לו בתגובות :lol:

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  15. שלום לכם אני צריך תוסף לFF שימנע כניסה לאתרים מסויימים שאני מגדיר.. או תוכנה חיצונית העיקר שיכנסו לאתר זה לא יכנס או שזה יציג ERROR... צריך בדחיפות תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by hercutrek,

שלום אני מחפש שירים בסיגנון של JAMES BLUNT שכבר חרשתי עליהם או כמו( A PERFECT CIRCLE - IMAGINE (LENON או אפילו( IT'S MY LIFE ׂ(ACOUSTIC הסיגנון מזכיר את בית הבובות אגב אם אפשר גם עברי וגם לועזי אה וגם שירים בסגנון השיר - CASSIE - ME & YOU

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  21. damn, נשמע כואב.. אבל גם מצחיק! http://news.walla.co.il/?w=/2/986961

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.