עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lirux,

למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי אני צריך לדעת....מה זה הפונט הזה: (מסומן באדום בתמונה) תודה מראש install

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LOL,

לפני איזה כמה חושים אכלתי בצפון איזשהו פרי ולאף אחד לא היה מושג מה השם שלו ואני צריך את השם שלו אם זה עוזר הוא בא גם בלבן בפנים תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

7. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

8. היי כולם בדרך כלל אני די טוב בלמצוא שמות של קטעים מסרטים\סדרות אבל הפעם נפלתי אז מה שאני מחפש זה ככה יש בהתחלה של הסרט שהוא הולך למועדון ההוא עם כל הקצינים הנאצים ויש ברקע איזה קטע קלאסי של בעיקר כינורות מישהו יודע איך קוראים ליצירה?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 00000,

הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by K0sTa,

איך השיר הזה של שרית חדד שהולך ככה: אני לא אחת מאלה אתה רק בן אדם אל תבזבז לי את הזמן היו לי חלומות להתחתן עם מלך רציתי כמו כולם, אביר על סוס לבן משו כזה אם מישו יודע ת'שם של השיר בבקשה תגידו יום סבבה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by Symbore,

השיר מתחיל מהשנייה ה-11 אני כבר שעה לא מצליח לזהות אותו, תודה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Yehudaa,

יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by u-re,

הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by TOMY-BOY,

אהלן אנשים, אני צריך את עזרתכם בלזהות את השיר מתוך הסרטון הבאה: http://www.metacafe.com/watch/44980/trip_flip/ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by mega1234,

השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by IlanF,

מה השיר בסרטון הפתיחה של need for speed carbon?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by redti,

שיר ששמעתי בפרסומת של שופרסל משהו כזה.. עם כרטיס מבצעים אני זוכר את המשפט הבא nobody knows it but we got a secret smile..

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם. לפני כשבועיים שמעתי ברדיו שיר שאהבתי והייתי רוצה מאוד לדעת את שמו ואת שם הזמר. אני זוכר רק כמה מילים מהפזמון, אולי אתם תוכלו לעזור לי. זה הולך כך: Hello hello hello hellooo is it .... תודה

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by K0sTa,

חבר'ה ממצב? שנים לא הייתי פה קבלו ת'סרטון המגניב: http://www.youtube.com/watch?v=ulYAeYgZSrU&search=acrobat%20ninja%20skills%20crazy%20omfg אני צריך ת'עזרה שלכם בזיהוי של השיר תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן חבר'ה חג שמח.. שמעתי ברדיו מספר פעמים איזה שיר יפה כזה די רגוע.. אני חושב שהם חורשים אותו ואני רוצה לדעת את השם של השיר אני זוכר משפט אחד מהשיר וגם זה לא הכי מדוייק.. תנסו לזהות בבקשה well look what u made of.. u made a fool of everyone אני כמעט בטוח שזה גם הפזמון

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by h_yoav,

מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by TheReaper,

בטריילר מ2006 של GEARS OF WAR מישהו יודע מה השיר?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by IlanF,

מה זה השיר בסרטון הזה : http://www.valkieser.com/web/movieclip_1.html

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.