כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
דגדגן אינטרנט 1 http://dok.co.il/calls/sounds/a12.mp3 דגדגן אינטרנט 2 http://dok.co.il/calls/sounds/03.mp3 ועוד אחד מצחיק http://dok.co.il/calls/sounds/a8.mp3 ועוד היספנים http://dok.co.il/calls/sounds/06.mp3
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל בכל זאת הורדתי סרט THE ITALIAN JOB עכשיו הסרט מדובב לאיטלקית אבל אני רוצה לשמוע אותו באנגלית מאיפה אני יכול למצוא פסקול לסרט באנגלית????
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים [glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow] ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם ושלא יהיה יקר.... האם צער בעלי חיים מתעסק בזה? האם העסק אמור להיות יקר? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-