עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviram,

יש לי שאלה. ראיתי נעלי כדורגל (קט-רגל) חדשות של נייק בחנות מגה ספורט, והיה כתוב על הלשונית שלהם מבפנים Made In Indonesia. גם בנעליים אחרות ראיתי Made in Thailand. השאלה שלי היא האם זה אומר שהנעליים האלה מזוייפות או שמייצרים אותן במדינות האלה כי עלות היצור שם נמוכה? מבאס לקנות נעל יקרה שמתגלה כזיוף בסוף.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  2. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Googleness,

לינק: https://kalpi.elections.gov.il/Default.aspx מצד שני יש שם קישור להורדת טופס כדי להסיר את הפרטים שלכם: https://kalpi.elections.gov.il/Documents/tofes.pdf מה שמעניין אותי מעבר לתעודת זהות ועיר מגורים לא קיבלתי פרטים כלשהם וגם כדי לקבל את זה הייתי צריך להקיש את תעודת הזהות שלי מלכתחילה אז למה לבקש להסיר את המידע מהאתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה

5. Started by Jules Winnfield,

http://www.youtube.com/watch?v=kOOtBJV9KeY

6. Started by ilia121,

לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by timac,

איך אני מגיע? אני מהצפון עולה על הרכבת לתל אביב.. אמרו לי לרדת בת''א מרכז ומשם ללכת לארלוזרוב לקו 155.. עכשיו איפה בדיוק זה ארלוזרוב איך אני מגיע מהרכבת תחנה ת''א מרכז למסוף ארלוזרוב קו 155 ??

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:

10. הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך שכל השיחות לטלפון שלי יעברו לטלפון אחר שלי אני יודע שיש שירות כזה כמו "עקוב אחריי" או משהו כזה. איך אני מגדיר את זה באורנג שלי????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, לא חשוב בשביל מה. מבקש שתעזרו לי בשמות של שירים/ אמנים ששרים בפרסית בסגנון מודרני (דאנס, מיקסים וכו') שיתאימו למסיבה וכו'. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by Wingedbull,

רציתי לדעת קצת יותר על המקרא של השלט ששייך למזגן. מה כדאי ומה רצוי בקיץ החם? יש מן פתית שלג, שמש שזה כמובן בטח על חום, ויש מן משולש כזה , וטיפת מים. מה כל אחד מהם אומר? מה כדאי לשים? וכמובן על מה שבצד, כמה פסים שהמהירות זרימת האוויר תהיה. טמפ' מומלצת? תודה.

• 2 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. Started by peripushkin,

יש לי עכשיו 4000 ש"ח וההורים יכולים להוסיף עוד איזה 3-6 אלפים.. אז האם כדאי לי לקנות מחשב סוס עם מסך 19" או מחשב פחות סוס עם 24" (dell 2407WFP) שאם אני קונה אותו התקציב למחשב נשאר 3-6 אלף לעומת עם המסך 19" שיש תקציב של 5500-9500~ השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים (HD) והייתי רוצה גם משחקים שהמחשב הנוכחי לא ממש יתן לי חווית משחק טובה אז אני לא נותן למשחקים צ'אנס..

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום אני גר בירושלים ורוצה להזמין מחשב חדש ואני ממש מתלבט מאיפה להזמין... מצד אחד קראתי הרבה ביקורות גרועות מאוד על KSP שיש להם סניף בירושלים וכל החנויות הטובות נמצאות ליד תל אביב-רמת גן-ראשון לציון. מאיפה כדאי להזמין לי? כי אם פתאום המחשב יתחיל לעשות בעיות צריך להתחיל לשלוח חלקים כי אין לי שום חנות ליד הבית... תמליצו לי על משהו כי אני אבוד ואין לי מושג כבר מה לעשות :\ תודה מראש

17. Started by DAN,

מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בסוף פרק 2 של החברים של נאור?? תודה רבה מראש.!!!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233962,00.html כתוב פה שמה-9 לאפריל כולם יצטרכו להחליף את התמונה שלהם ברישיון הנהיגה. עכשיו השאלה שלי היא איך עושים את זה ובמה זה כרוך?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by intel suck,

תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה

23. Started by Jules Winnfield,

השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by ccc,

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.