עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  2. רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by SensatioN,

פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by mikko,

http://www.microsoft.com/israel/safeinternet/game/index.html איזה משחק שולתתתת OMG!!! כתבה על הנושא http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1078335

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. ממצב אחים שמעו יש ת'משחק הזה שמשחקים ומתרכזים בו ושקועים בו ופתאום באמצע יש תמונה של איש מפחיד או משהו וקול וכולם נבהלים מיזה ואני רוצה לעשות את זה למישהו.... ואם לא זה אז איזשהו משחק פלאש שאפשר להוריד ולשנות קבצים ואז במקום finish או משהו משנים לתמונה מפחידה ושמים צליל מגניייב פליייז אני חייייב את זההההה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעוניין להדפיס עבודה גדולה 40 -50 עמודים ...... שחור וחלק צבעוני ... מישהו מכיר מקום שאפשר להדפיס בו בתשלום כמובן ? תודה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  8. כיצד אתם הופכים את חווית האינטרנט שלכם לבטוחה יותר ? אילו תוכנות / חומרה אתם משתמשים כדי להגן על המחשבים שלכם ? כיצד אתם מתגוננים מכל מני תוכנות / אתרים זדוניים ? אילו נהלים אתם מיישמים כדי להימנע מהאיומים השונים שקיימים ? מה אתם עושים כאשר יש עוד משתמשים על אותו מחשב ? אתם מרגישים בטוחים יחסית מפני התקפות מהאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  9. בשביל פרוייקט שאני עושה אני צריך את השיר מהפרסומת של נוקיה מישהו יודע איך קוראים לו? או שזה שיר במיוחד בשביל הפרסומת?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by parlov,

יש למישהו כובע גינס שחילקו בסאן פטריקס די הקודם? והוא מעוניין למכור

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. אולי כמה ממכם (100000000000000000000\1) קראת אי פעם ספר אני קראתי את הספר האי ברחוב הציפורים ורציתי לשאול את מי שקרא אותו איזה קטע\מצב\ארוע, ריגש אותכם\הצחיק\העציב אותכם... ועם יש קטע כזה אתה במקרה אולי יודעים איזה עמוד הוא כי אני לא מוצא כלום ואני צריך את זה לעבודה בבקשה עם למישהו יש 5 דקות מיותרות והוא קרא את הספר ויש לו אותו בבית (ובמקרה יש לו סורק) הוא יכול בבקשה לסרוק לי את הדף ע"פ הקריטריונים הנ"ל או לפחות להכווין אותי לעמוד מסוים תודה רבה לכם מודה מאד לכולם קטע זה ניכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד קטע זה הינו מופנה גם לנשים שבינכם.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. כמו כרטיסיי מסך,מעבדים,זכרונות וכו?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. שלום. לפני כמה ימים נדקרתי על ידי מחוגה ועט אז בדקתי והמחוגה הייתה חדשה ולא הייתה נגועה ואחרי כמה ימים(5 ימים למי שמענייין)נדקרתי מעט אז אני לא יודע עם נגוע בשפיץ של העט אבל מה שאני יודע שהעט היה במשפחתי ובמשפחתי אין אף אחד בעל מחלה מסוימת(סרטן וכדומה)אז שאלתי היא ההם הדיו שבעט יוכל לגרום לי למחלה הוא מוות. ואני גם לא יכול לעשות מתך בגלל משקלי האם יש דרך שאני יוכל לעשות מתך תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כל סרט\תוכנית שאני מנסה להפעיל לא פועלת לי... גם לכם זה ככה? http://www.tv-links.co.uk/

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by Master-Chipsets,

מישהו יודע איך קוראים למנגינה שמתנגנת ברקע בפרסומת של אורנג' כשהדג שוקע בים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Keman,

http://news.yahoo.com/s/ap/20070321/ap_on_fe_st/rotten_sneakers

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by עמיר,

http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום אני זקוק בבקשה לעזרה בחיפוש שיר ספציפי שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה בעברית שאני חושב שהשם שלו ניקרא "מאוהבת". יש לו לחן כמו בגירסה הלועזית ורציתי לדעת אם מישהו יכול לדעת לפי הלחן של השיר העברי להגיד לי את השם של הגירסה הלועזית? תודה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. מפרט מחשב לסבתא שלי לכלב הצולע שלי או לדודה עם החזה הגדול שלי למי איכפת למי אתם צריכים מפרט, תציינו למה המחשב אמור לשמש וזהו לא צריך עבודת שורשים לפני זה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by שמואלל,

תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  23. אני רואה שהרבה ממליצים לקנות מחשב וחלקים באתר iqpc.co.il המחירים של הרכיבים שם ממש זולים ואני כאדם שלמד כשאתה משלם ממעט כסף אתה אוכל אותה. דוגמא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה אתם אומרים עליהם? למי יש ניסיון עימם?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. איך היא?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  25. בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.