עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ENROLL,

שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by yarin153,

אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by shishos,

אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by The Winter King,

לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?

6. Started by pavel19,

זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  7. יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. תודה גם הפעם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by morisone,

ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Iv0ry,

אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by H.I.V,

היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DOGMA,

I want my shells :lol:

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by 125,

50 שקל יספיקו להזמין פיצה?ואיזה פיצה? אני מתכוון משפחתית וכו'

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by abc,

אני פותח כאן תחרות קללות בשפה העברית! הסיבה היא ששמתי לב שבעברית הקללות הכי מפגרות בעולם... רק ברוסית יש קללות מקוריות ויפות (ואני לא רוסי) אז כל מי שיש לו קללה מקורית ומצחיקה לכתב אותה כאן אני אתחיל: <צונזר>

• 2 תגובות
    • 9.8k צפיות
  20. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by ofirr,

השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by tom123,

חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by huber,

http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:

25. אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו

דיונים חדשים בפורומים