עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by !_Evil_!,

כולנו יודעים על כת הערנב אבל עדיין לא ראינו אותם בפעולה אז הנה בחור אמיץ שצילם את הפעולות המזוויעות של הערנב: http://www.funnyjunk.com/movies/101/Bad+Easter+Bunny/

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by Devil Servant,

משחק חדש! מכירים את המשפטים האלה של "כל כך חם היום עד ש...." אז בואו נשחק בזה. חוקים: 1. כל 10 תגובות מחליפים נושא,ז"א התגובה העשירית מחליפה. התגובה האחרונה בנושא מסוים היא התגובה הראשונה בנושא החדש... 2. תסיימו את התגובה בשאלה לגבי הנונשא,נגיד אם מדברים על חום תכתבו בסוף "כמה חם היה היום?" מתחיל: היה היום כ"כ חם עד שכל השרים הגיעו לממשלה רק כדי להיות במזגן (אוי תהרגו אותה,אני כזה עלוב,נשאיר את זה לכם :-X) כמה חם היה היום?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Thant,

אתר שמרכז לא מעט ערוצי טלויזיה מכל העולם בסטרימינג: http://wwitv.com/

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

היה לפני חמש שנים בערך או יותר באם טי וי שיר טראנס כזה שהוא יכול להיות מיקס של מוסיקה קלאסית או משהו כזה, בקליפ היו מראים עץ ומה שקורה לו במהלך כל ארבע העונות, שהעלים שלו נופלים ממנו ואז העץ בלי עלים ואז הוא מצמיח עלים מחדש ומראים אותם גודלים שוב וככה זה כל השיר עד כמה שאני זוכר... במיקס עצמו היו כינורות מתנגנים, יכול להית שהשיר של willam orbit ושלשיר אולי קוראים four seasons אבל לא ניראה לי כי חיפושים לא הניבו תוצאות :-\

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

שיר שקט יפה אתמול שמעתי ברדיו נראה לי קצת ישן לא קלטתי הרבה מהשיר כי הייתי קצת הפוך אבל מי שמכיר מוזמן לת שמות HERE I AMMM כמה פעמים כזה שקט והשיר נתפס לי בראש

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  7. משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

שמעתי שמתוכנן שביתה גדולה בקרוב(בצפר כמובן). יש נכון בדבר? יש למישהו יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by AdamS,

הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by snaidis,

אני צריך המלצות לטראקים טובים ולאלבומים טובים של טראקים וטראנסים ואתם יודעים משהו קצבי וטוב אשמח לשמוע כל הצעה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by Meir787,

מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by weissby,

היי לכם אני אלעד לפני איזה כמה דקות נרשמתי במטרה להבין הרבה יותר במחשבים כי אני לדעת ולהכיר כל דבר במחשב אצלי ולא להיות אידיוט ותמים אז לשאלה: אני נכנס כאן ל->פרופיל מסתכל על האיזור חתימה ואין לי אפשרות לרשום כלום! איך מכניסים כאן חתימה אלוהים ישמור?!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by אלוויס,

שלום יש שיר מפורסם בצרפתית וזה הולך ככה: אלה אלה לולו אלה אלה. משהו כזה חחח

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by אלוויס,

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1331584

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by gil_elichai,

ראיתי מן דבר כזה באינטרנט , אם אני לא טועה דרך אתר "נענע" שזה כמו מונה כזה וזה סופר את הימים שנשאר למלווה או סתם סופר ימים לאחור .. (במקרה אני צריך את זה למלווה).. ואני מחפש את זה בנרות. אם מישהו בבקשה יודע על מה אני מדבר ויכול לתתת איהשהו לינק או משהו אני אשמח מאוד.. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

שלום, לאחרונה עברתי מבנק לאומי לפועלים ושמתי לב שעל כרטיס הלאומי כראד (ויזה) שלי היו 16 ספרות ועל הישראכרט שלקיבלתי עכשיו יש רק 8 רציתי לדעת מה ההבדל והאם ניתן לעשות עסקעות באינטרנט עם כרטיס שיש בו רק 8 ספרות??? תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by stone cold,

יש תוכנית שבתרגום חופשי לעברית ניקראת פארק פרה-היסטורי או פריהסטוריק פארק למי שרוצה איך כותבים תשם באנגלית?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by Dr. Evil,

שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. יש ציונים!!! תבדקו, תתפרעו, ותשתפו, אם אתם רוצים... אני: 685

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by bluemail,

אני יודע שזו שאלה אינפנטילת . מתי מתחילה חופשת פסח ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.