כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות
-
שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
אני פותח כאן תחרות קללות בשפה העברית! הסיבה היא ששמתי לב שבעברית הקללות הכי מפגרות בעולם... רק ברוסית יש קללות מקוריות ויפות (ואני לא רוסי) אז כל מי שיש לו קללה מקורית ומצחיקה לכתב אותה כאן אני אתחיל: <צונזר>
-
- 2 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
כותרת .... תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.buzzhumor.com/videos/1242/Farting_Girlfriend
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-