עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviv Bromberg,

זיפזפתי ומצאתי http://www.funny.co.il/index.php?selected_page=19&selected_sub_page=0&file_id=MTM2NjA=

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

אז ככה אח שלי מתלונן כול שעה שהמחשב פועל לאט מאז שהחלפתי לו ספק כוח. אז פשוט נשבר לי הז**ן מזה אז החלטתי לבדוק.. החלפתי לו לספק הישן והכול פועל בסדר חוץ מהסאונד שהוא כזה לא יודע כאילו שיש בו חשמל סטטי.. אז המסקנה הנלמדת מנושא זה אל תחליפו ספק בלי לבדוק קודם,ולמחשבים תמיד יש בעיות אתה פתור אחת צצות עוד 3

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by slrr,

חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by leyaniv,

לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

אתר שטוען שהוא שולח דברים בחינם כגון Ipod,Notebook,psp וכדומה... אל תיפלו בפח אם תראו אתר שמציע דברים בחינם כי הדבר הזה למטרת Spam בלבד!!! למי שמועניין האתר הינו: http://www.gustonetwork.com/ והדברים שהוא מציע: http://notebook.gustonetwork.com/ http://psp.gustonetwork.com/

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by mrraz,

לפני מספר ימים אתר YNET התהפך ועכשיו הוא מוצג אנכי עם התפריטים משמאל. התופעה המוזרה הזו קיימת רק במקום העבודה. בבית הכל בסדר. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Abyss3,

אהלן, רכשתי אוזניות לנגן באינטרנט (Mp4Nation אם מישהו מכיר) עכשיו לצערי לאחר שהזמנתי פנו אליי ואמרו שאין להם אותם במלאי והן יגיעו לקראת סוף החודש-תחילת חודש הבא. אז יש לי אפשרות או לחכות ולקבל משלוח רגיל (Economy) או לחכות בכל מקרה עד שיגיע המלאי החדש אבל לקבל משלוח Fedex Express בחינם. העניין הוא שאני יודע שפדקס טוחנים בעלויות ועמלות, ניסיתי ליצור איתם קשר במייל אבל יש להם בעיה באתר. המחיר של המוצר הוא 35$, יקחו לי על זה עמלות שקר כלשהן? למרות שאני לא חייב במיסים ו\או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלייבק של Queen-We will rock you אני מתכוון לרק המוזיקה בלי השירה עצמה...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Imar,

בוטל

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. בכל מיני תחומים. מישהו מכיר??

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

דני יצא לרחוב בדרכו אל חברו רן בדרכו למעבר החציה הוא ראה...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Moty_p,

רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.alldumb.com/item/12202/

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by redead,

אני מודה לכל הביקורות הלא כולכך מחמיאות כלפי איבורי, השאלה היא מה הסיכון שבקניה של מסך סמסונג דרך איבורי? הרי גם ככה האחריות 3 שנים היא של חיון מחשבים.. אז האם בכל זאת לא להתקרב לשם או שאפשרי?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. הזמנתי מהם מחשב חדש , סימניתי משלוח חינם למחשבים מעל 3500 , השאלה שלי היא האם זה מגיע עם שליח לבית או לדואר ?

22. שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by eran256,

שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות: חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת? המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת: האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם? תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים