כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצא השנה אוטומוטור 2006??? יש להם אתר או משהו?? איך אני קונה כרטיסים מראש?? אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אשמח עם תעזרו לי!! כי שנה שעברה הפסדתי את זה :pissed:
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.divxstore.co.il/ מישהו שמע עליהם?? אפשר לסמוך עליהם?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לי יש iPod ואני מניח שגם לכם יש נגן מוסיקה כלשהו. לפני כמה ימים קראתי כתבה במעריב, שבה נכתב, שמשטרת התנועה מתכוונת להטיל קנסות על אנשים שהולכים ברחוב עם אוזניות בטענה, שהם מסכנים את עצמם. לדעתי, זה דבר טיפשי לחלוטין. אין למשטרה שום זכות להחליט אם אני יכול ללכת ברחוב עם אוזניות או לא. השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חוק/תקנה שעלייה יכולה לבסס משטרת התנועה את הקנסות הללו? או שלמשטרה אין זכות לעשות כזה דבר ולי יש את הזכות לסרב לשלם קנס?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת + כמה עולים משלוחים לארץ באתרים שאתם ממליצים? האם אפשר עם כרטיס ישראכרט שאינו בינלאומי להעביר כסף לחשבון PAYPAL? כי אחרת בשביל מה צריך PAYPAL אם גם ככה פייפאל דורש כרטיס בינלאומי?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
חבר טוב שלי נהג עם רשיון בתוקף אך ללא רשיון רכב תקף במשך 10 חודשים ללא ידיעתו והוזמן למשפט.מישהו יודע מה הדין במקרה כזה???
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם. * התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש. * כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום). * הזמנתי את המחשב מאתר אחר. * כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי. * להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני. * שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענת…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מתכון להתחיל קורס mcse עוד חודשיים האם הקורס דורש הרבה השקעה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ... תודהה
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 נחמד לא
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-