כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת דיסקים של מוזיקה (כן אני מתעקש לקנות) באיזור תל אביב. חומרים כמו אדית פיאף, איב מונטיין, ג'אז, מיילס דייויס וכדומה, לא פופ עכשוי. תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כאילו מה זה הבדיחה הזו?? לא יכולים לשמור על שקט לרגע?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תראו אני כבר חודש מנסה למצוא לעצמי נושא לעבודת גמר, ו... לא יוצא כלום. המורה כל הזמן לוחצת לתחום הביוטופ' וסוצי'. אני חייב עזרה. תגידו על מה עשיתם את העבודה שלכם, או תנו לםחות רעיונות לעבודת גמר.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.jerry.digisle.tv/room.html אותי זה הצחיק
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למי נמאס מזה הכי בעולם ??? נמאס מהשיר של ארכדי דוכין, אוהבים אותו והכל אבל כמה אפשר לשים סינגל אחד מזדיין ברדיו ?!!?!?!?!?!?!?!?!?! כל יום, כל היום בכל תוכנית אפשרית, גם בטלוויזיה, גם בגרסה האקוסטית גם בגרסה עם מיכה שיטרית ועם מליון פעם ככה בשביל הכיף. אני מקווה שאני לא היחידי שחושב ככה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
למישהי שאני מכיר יש עוד מעט יום הולדת 18... אני רוצה להכין לה מתנה רצינית ומושקעת אבל לא יודע מה... עכשיו... הבעיות...D: : לי אין רישיון ולה יש. אין הרבה כסף... מסגרת של 100 שקל...משו כזה. אולי לארגן איזה ערב כזה בבית עם נרות והכל אבל באמת שלא יודע. ביום יום הולדת שלה יוצאים היא,אני ועוד חברים שלה לאיזשהו שיט.ואחר כך אני צריך לחשוב מה אני יכול לעשות לה. זה יכול להיות כל סוג של מתנה...אבל הכלD: תודה לעוזריםD:
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי להירשם זה מציג רק כתובות של ארה"ב , קנדה וסין מה אפשר לעשות? האם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מוכן לשלם לטכנאי שיעזור לי. פרטים בהודעה ה"פ. זה קשור להתקנת ווינדאוס.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי. בקיצור פרצו לאוטו ודפקו ת'פלאפון. היה לי 3100 פשוט, אבל אהבתי אותו. מסלקום מסלול חיילים (39 אג' לדקה). אז עכשיו אני מחפש פלאפון לא יקר עד בערך 600 שח. לא חובה מצלמה או MP3 . חשוב שיהיה ממשק נוח (כמו לנוקיה) ושאני אוכל לשים בו את הסים של סלקום. (הסים מתאים לכל הפלאפונים לא?! כי אני לא מבין בפלאפונים בכלל.) תודה מקווה שתעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch.php?v=dUTZvdgr42U&search=fish+cold+ads
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך את האקפלה של השיר GROUPIE LUV בשביל רמיקס אני לא מוצא בשום מקום חיפשתי בגוגל אימיול קאזה וBAERSHARE אם למישהו יש לינק או משהו בבקשה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-