כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אני ידוע שזה תרד הזוי לכן אבין אם אף אחד לא יגיב פה, ועדיף שלא תגיבו מאשר שתגיבו בתגובה כמו "תרד הזוי". קרה לי דבר מוזר היום. התורעררתי בלילה לא יכולתי להירד קמתי ללכת לשתות ובדרך כלל כשאני קם לשתות אני מסתכל על השעה סתם מסקרנות גם היום הסתכלתי וראיתי שהשעה 3:33 בלילה. טוב אמרתי לעצמי סתם צירוף מקרים. חזרתי לישון. התועררתי בבוקר התחלתי להיתלבש ולהיתכנון לבית ספר. לקחתי פלאפון, אנרק, מפתח הכל כרגיל ופתאום אני שם לב על המפתח רשום 333 ? צירוף מקרים? מה משמעות הצירוף 333? תודה.
-
- 97 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
האפליקציה הפופולרית לזיהוי מספרי טלפון וחסימת ספאם, Truecaller, הציגה שדרוג מעניין לעוזר האישי שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 226 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא רוצה לרשום שיש לו שליטה באנגלית אבל לא שפת אם אלא דרגה מתחת לזה (או איך שלא קוראים לזה - אולי שוטף ?). איך רושמים את זה באנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה לא היה ממש ברור לי.. הנה סתכלו.. http://www.subaru.co.il/pricing.asp?modelID=7 רשום שם עולה חדש.. אז יענו אני נגיד עליתי לפני 15 שנה לארץ זה נקרא שאני עולה חדש? ואז יהיה לי נגיד הוזלה במחיר? חח עזבו
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=5X-2grT7X1U&search=%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%91 (כמה שזה נכון)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שאשכרה תחזיק כל הלילה... אני לא מחפש את המנורות המטופשות האלה שהם גם סוללה מסריחה וגם לד מעפן שלא נותן אור כמעט... אני רוצה לבנות מערכת סולרית שלמה. עברתי על Dealextreme וראיתי כל מיני אופציות.. המטרה היא לקנות פאנל סולארי , סוללה\מצבר ומנורות לד.. ושיפעל כמובן רק בחושך.. הקטע הוא שאני לא כל כך מבין אם זה אפשרי להטעין סוללות ישירות ע"י הפאנל... נגיד הפאנל הזה: http://www.dealextreme.com/p/solor-power-panel-auto-car-battery-charger-71635 והסוללה הזאת: http://www.dealextreme.com/p/12v-9800mah-rechargeable-portable-emergency-power-li-ion-battery-90998 יהיה אפשרי להטעין את הסוללה הזאת עם הפאנל הזה? אם כן אז איך - צריך איזה וסת או משהו? הפאנל הזה אמור להטעין מצבר באוטו - אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המצב הקומי הוא כזה: במסגרת אימונים בשטח, התעפצתי בעת שכיבה על הקרקע בהפסקת הצהריים. המ"מ קלט אותי והטיל עלי עונש יצירתי: לרשום 100 סיבות 'מדוע אסור להיות עייפים'. עלי להגיש את זה בהקדם האפשרי, וכאן עלי להיעזר בכם, חברים יקרים. הסופ"ש גם ככה קצר, ואם כל אחד יזרוק פה כמה סיבות, זה מאד יסייע לי. מעצם העובדה שצריך לרשום כ"כ הרבה סיבות, זה כמובן לא חייב להיות לגמרי רציני ומרובע... חשבתי לרשום סיבה, "תת-סיבה" ומעין נגזרות שלה (הבנתם, לשחק עם זה): 1. כי אנחנו צעירים, תרתי משמע 2. כי אנחנו לוחמים 3. כי אנחנו חייבים להיות חזקים 4. כי אנחנו אכן חזקים 5. כי אנחנו נוסיף להתחזק 6. כי אנחנו אוכלים מנ"קים, ובהם יש מספיק קלוריות ופחמימות 7. יש בהן יותר ממספיק כדי לא להיות עיי…
-
- 51 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-