עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by G.P.S,

בעריכה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

איך להוריד את זה ? תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by משומש,

אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by omri_ro,

יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שרשום פה מתחת לשם שלי...?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by creative,

כל אחד אומר לי משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. http://www.file2host.com/437089 איך קוראים לשיר?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. חסר לי רק כרטיס מסך שזה אני יודע לחבר. אני גר בבת ים ויש לי אוטו,ואני מוכן לשלם סכום סימלי (ח אני חייל) לאדם שיעזור לי. זה המספר שלי 0547832732 תודה רבה אחים שלי. בעיקרון המחשב הזה לאחותי... זה המארז - 402K TK BLACK לוח ASUS P5B תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  10. זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה

12. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by dorviper,

יש איזה תמונה מצחיקה שמתארת את המסלול של גבר בהשוואה למסלול של אישה כשהם צריכים ללכת לחנות בקניון... למישו יש מושג על מה אני מדבר ואיפה אני יכול למצוא את זה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by avi2014,

יש לי כמה סרטים שאני רוצה לחתוך מהם חלקים. איך אני חותך חלקים (למשל מדקה 24 עד 28) בלי לפגוע בתרגום ובאיכות ועם איזה תוכנה עושים את זה... חשוב שיהיה מדריך כמה שיותר פשוט.. תודה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by G.P.S,

סליחה לא ידעתי שאסור

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by night-fire,

ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  18. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by the red dragon,

תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by com,

שאלה בנושאי טלויזיה: אז ככה, יש לי זוג שכנים מאוד מאוד חביב, שמשתמשים בטלויזיה 29 רגילה, עם חיבור לכבלים, אנלוגי. (בלי ממיר דיגיטלי של הוט, רק באמצעות ההיפרבנד.) והם מרוצים וטובי לב. הם רואים את כל הערוצים הבסיסים, ערוץ 2, ערוץ 1, ספורט5, ערוץ 3, ערוץ 4 (סרטים) 10, וכו וכו וכו. אתמול, הם אמרו לי, שאיכשהוא, פתאום "נעלמו" להם כל הערוצים. אז הלכתי אלהם לבדוק מה קרה.. הכבל מחובר, הכל תקין. שאני סורק את התדרים והערוצים שם - מופיעים רק חלק קטן מהערוצים! לא עזר כמה סרקתי, וניסיתי, ושעות חיפשתי, מופיע רק בערך 7 ערוצים מהכבלים. (אגב, זה ערוצי כבלים, כמו הערוץ הראשון שמראה את ה"לוח שידורים", ככה שאין סיכוי שבעצם מחובר לשם אנטנה ולא כבלים של ממש) בא עוד חבר שמבין בכל השטויות האלו, ג…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות לסרטים כמו מת אימה קומדיה וכו'... אני רוצה המלצות טובות מחכה לתגובות

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה? פאק לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה", מנהלים תעבירו את זה....

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  25. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.