כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שהמפרטים ממש ישנים אבל אני צריך מחיר לכולם P4 2.66 533 לוח אם 533 40GB או P4 2.8 800 לוח אם 800 X1550 80GB ============================== ומסך בנפרד 17 אינץ LCD עם יציאה של TV ? מערכת הפעלה כמה טכנאי אמור לקחת ? אצלי או אצלו ? זה אותו מחיר ? המחשבים מגיעים מפורמטים לגמרי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה דעתכם? האם שילוב כזה רצוי ומה לדעתכם קורה בפועל כרגע? יש רק 7 אוניברסיטאות בארץ כשהיתי בתיכון חשבתי שרוב האקדמיה בישראל שמאלנית עד שמאלנית לא שפויה אבל הנה הגעתי לטכניון ולהגיד תאמת ממש הופתעתי לטובה מהאוניברסיטה פה א-פוליטית לחלוטין והמרצים כאן ברובם בלי דעה מובהקת פוליטית וגם אגודת הסטודנטים היא א-פוליטית יש מרצים דתים ערבים דרוזים חרדים ימנים שמאלנים(מעט מאוד) ועוד אבל כולם מנסים לשמור על פרופיל נמוך מי שיש לו מידע על אונברסיטאות אחרות שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר טוב מאוד והוא עבר לאמריקה לפני כמה שבועות והוא לא מתקשר ולא כלום אז אני רוצה להתקשר עליו אז אני רוצה לגעת מתי יש אצלו צהריים באיזה שעה אני צריך להתקשר עליו שיהיה אצלו צהרים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.cio.com.au/article/268510/slideshow_--_tech_yesteryear_where_old_computers_find_their_final_resting_place?img=12444&ssid=1
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי איזושהי דרך לעשות את זה אני מחפש שם משתמש מסויים בתפוז (בן אדם) עכשיו, אני זוכר בערך חלק מהשם שלו זה בן אדם שכנראה דיבר איתי מתישהו בצ'אט או בבלוגTV שלהם שם רציתי לדעת אם יש דרך לראות רשימה של כל המשתמשים הרשומים בתפוז או לערוך חיפוש במסד נתונים ע"י הכנסת החלק שאני כן זוכר, ולקבל רשימת תוצאות מתאימה מישהו מכיר ? זה מאוד יעזור לי. לינק לאותה שאלה בפורום תמיכה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=61226172 אפשר לראות שם שמצאתי בעקרון איזושהי דרך להציג רשימה של (נראה לי) כל המשתמשים אבל בלי דרך לסדר אותם או למיין אותם בצורה הגיונית..
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי מנצ'סטר יונייטד. לאחר תלאות רבות וזמן לא קצר, אנו גאים לפתוח עבורכם את אתר האוהדים הישראלי של קבוצת השדים האדומים. כפי שאתם יודעים, לפני שנה וחצי החל הפרוייקט ובגלל הרבה בלאגן, לימודים, עבודה, ויכוחים אינסופיים וכו', אנו שמחים להציג לכם את האתר החדש שנבנה לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט בעיות. מלאכתנו עוד רבה רבה אבל אנו עושים זאת במטרה לקשר את כל האוהדים באמצעות הפורום שנפתח לפני שנה בערך, באמצעות כתבות, טורים והמון חומר על הקבוצה. אני מאוד מקווה שתהנו, ותמיד אשמח לקבל חומר חדש ועזרה מכל מי שרק ירצה במטרה להרים את האתר כי כידוע, אנו השדים האדומים לא מסתפקים בפחות מהטוב ביותר. תהנו, מנהל אתר תיאטרון החלומות, פז לזר
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו שמע על בושם לגברים בשם "גפ"? יודע אולי איפה ניתן ליקנות אותו בארץ? יש לו ריח עדין מיוחד משהו. אני חושב שהשם הוא GEP או GAP, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-