עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by intel suck,

היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.

4. Started by UlTrAS~ReSsiStAnCe,

אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by Omerole,

http://www.smashmyipod.com/ וידאו ממולץ לכל "חובבי" המכשיר.

6. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה או איזה אתר שיתן לי לצפות בהערוץ הספורט הסיני cctv5 אני ממש צריך את זה ליום שישי ועד יום ראשון... ועוד מה שהוא קטן מחפש תוכנה שתקליט את זה למחשב עם זה לא מתאים לפה תעבירו לתוכנות

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by omer672,

מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

סרטים פשוט גיאוניים בתכלית! http://movies.break.com/saw/ עוד לא ראיתי את הרביעי אבל שלושת הסרטים פשוט אדירים!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  13. אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by harry,

שמעו אני מחפש משקפיים כמו של ניאו , או סמיט ממטריקס.. מישהוא יכול לתת לי דגם של איזה חברה שאני יראה, כי אני קונה אותם מחו"ל. תודה

16. אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270787,00.html המוטיבציה למדיניות מובנת, אבל עדיין... :

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by shloosh,

סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Keyboard_Criminal,

שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.

20. Started by darkman,

בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by oDot,

מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by gbox,

בס"ד הנה השאלה: http://img302.imageshack.us/img302/590/11mw1.jpg תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.