עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by CyberBot,

מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by eladbu,

לא יכולתי שלא להמליץ לכם על האתר הזה של נוקיה הוא פשוט אחד האתרים הכי יפים,פשוטים ומדהימים שנתקלתי בהם לאחרונה http://www.designawards.nl/eng/index.asp?&audio=1

4. נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)

5. Started by dror_gh,

יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by gigabot,

היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

סתם רציתי לדעת אם אתם בישראל קולטים את הסידרה החדשה Black.White (כי אתם מקבלים lost, prison break וכו'...) אז הסידרה הזאת היא סידרה ששתי גזעים (שחור ולבן) משנים את הגזע שלהם (שחור הופך ללבן ולבן לשחור) וזה אמור להיות מצויין.. הנה האתר של הסידרה ויש גם את השיר הראשי של התוכנית של Ice Cube (יש באתר)

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by מוחמד היהודי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by psycho59,

http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  12. מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. היי פורום נכבד, במאמר שקראתי בוואלה - http://computers.walla.co.il/?w=/4/726718, רשמו כי הסינים פיתחו מכשיר פשוט לטענתם אשר קורא מחשבות ללא חדירת אלקטרודות לגולגולת ובדרך זאת ניתן לשלוט על מוצרי החשמל בבית, נשמע מעניין... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.alldumb.com/item/12202/

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Sting,

מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש

17. Started by iib,

מישהו פה רואה Naruto?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by amir.o,

ראיתי את זה לפני שבועיים שלושה ואני לא מוצא את זה עכשיו זה בן אדם שנלחם בפרה ,בסגנון של מטריקס , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה תודה .

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 670 צפיות
  20. אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

http://www.guides.co.il/ אתם תאהבו 8)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום רב לכל חברי הפורום, רציתי לדעת למי מהפורום יש את מכשיר הפלאפון נוקייה 6100 ויכול לתת לי אתרים שבהם אני יכול למצוא רקעים, רינגטונים, וכל מיני מולטימדיות למיניהן, אבל אתרים שמציעים את המידע הזה בחינם וכמובן העיקר שהאתר יהיה חוקי. ואם יש לכם איזה אתר שהוא לא חוקי אז בבקשה תנו לי אותו בפרטי. בתודה, דודי...

23. Started by Badi_Mami,

גלשתי עם בן דוד שלי בחנות ותראו מה מצאו עיני ;)

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  24. הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.