כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני ועוד מישהו מזמינים מארה"ב די כמה מוצרים. כמה לדעתכם תשקול החבילה עם המוצרים האלה???? תודה, אני צריך את זה קצת דחוף... Lite On LTR-52327S Black 52x32x52 CD-RW LITE-ON XJ-HD166/XJ-HD 165H 16X DVD Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 5. 12-gram tube VANTEC's Tornado (Double Ball-Bearing) Fan Thermalright CPU Cooler for Intel Zalman CNPS6000-Cu Pure Copper MITSUMI D359M3 BLACK FDD 1.44MB 3.5INCH Logitech MX700 Cordless Optical Mouse Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 Z…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
החלטתי, לסטות קצת לכיוונים אחרים במוזיקה, החלטתי לנסות להאזין לבוב דילן קצת, אומן בהחלט ידוע, במקרה יצא לי ליפול על שיר שממש אהבתי ! -Like a rolling stone- אם יש לכם המלצות לעוד שירים טובים שלו, ואלבומים, אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוטו? איך הוא מבחינת בטיחות?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן כשהייתי מבצע חיפוש בגוגל ולדוגמא הוא מצא הרבה תוצאות ב-hwzone, הייתה אפשרות להכנס לכל התוצאות מhwzone. לאן האופציה הזאת נעלמה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אם כן בבקשה תרשמו ראיתי את זה הרבה בארץ וזה תופס חזק לאחרונה גם בטלוויזיה וכ'ו זה פשוט דבר שכדאי לתת לשכל אני מחפש לעשות את זה בעצמי אני רק צריך איזשהי דוגמא .. או הסבר כללי ... שמעתי שיש אתרים כאלו וראיתי באנגלית כבר את השיטות אבל בעברית זה שונה ... בקיצור אם אתם מכירים בבקשה תפרסמו...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת אם יש כאן כאלו. יום טוב :smoke:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע עם חברים לכמה ימים לחרמון לא רוצה לקחת סיכון של גשם או לא יודע מה ולהדפק בחוץ בטבע קיצר שמעתי שיש שם דירות זולות כאלה 4 לילות ב1000 שקל וכל מני דברים זולים למישהו יש מושג על דירות מסויימות ופרטים? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
סתכלו מה הולך שם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד אלקטרוניקה בבית ספר ותמיד המורים שלנו ועוד אנשים שמבינים בצבא אומרים לנו שנמשיך ללמוד לי"ג וי"ד כי יש לנו מכללה בבית ספר והם ממליצים לנו להמשיך בצבא לפרויקט סיגמא . אני חיפשתי עליו מידע מצאתי קצת וגם שאלתי כל מיני אנשים . אז מי ששמע עליו או מכיר אותו יודע אם שווה ללכת עליו ואם הוא נחשב יותר טוב מפרויקטים אחרים וגם אם אתם יודעים מה יש שמה במבחנים ? אני לא ישאל אותכם מה עושים שמה כי לא יענו לי אבל כל מה שאתם יודעים ואפשר לספר פה אתם יכולים להגיד גם אם זה בהודעה פרטית . תודה !
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הסבר הגיוני? בעקבות הכותרת של הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170599.0 משמעויות שונות? או טעות בשפה?
-
- 2 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אני הורדתי Theme לXP איך אני שם אותם בלי תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב שלי לדואר GMAIL האם מישהו מבין בזה? אני מוריד את הדואר דרך האוטלוק אקספרס , ובד"כ באמצע ההורדה זה נתקע לי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני ממש לא מכיר את זופלין והייתי רוצה לדעת איז הדיסק ממש טוב שלהם
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-