עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

צורת יחיד/מקור זה זכר גוף שלישי יחיד? (נובע מזה תשובה ל->) צורת היחיד של כתבת (קמץ, פתח, שווא שווא) זה כתב או כתבת?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש

5. Started by idanpc,

מתי מחליפים את השעון היום או מחר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liorcomp,

מי היבואן של Altec Lansing בישראל? תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

אני חייב לדעת בשביל חיי האהבה שלי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. בא לי לדבר איתו

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

מישהו מכיר מכשיר שניתן להשתמש בו כמעבת תמלילים נייד רק שזה לא laptop או palm?

10. Started by Sweet_Tooth,

??

11. Started by Sikamikanico,

משהו פשוט, עם דומיין קצר יחסית.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

חברה שלום !!! האם מישהו יודע משהו על תערוכת COMDEX הקרובה ? קראתי באחד האתרים שתערוכה זו תתקיים בין 18 - 22 ל נובמבר . מתי ? איפה ? אני בטוח שהרבה מאיתנו ישמחו סוף סןף לראות את המוצרים שאנחנו מדברים אליהם כל הזמן! תודה BIGWOLF

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by yuvalkob,

אהלן חבר'ה אני וחברים שלי עשינו סרט לשיעור אנגלית (פרסומת לדיאטה חדשנית-הרעב את עצמך במשך 3 ימים :asthanos:) בכל מקרה אני צריך שירים לרקע- כמו בתוכניות ספורט המוזיקה הקופצנית אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. אני צריך רק את שמות השירים המון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by SilverHawk,

לפי מה שידוע לי סלקום חסמו את האפשרות להעביר כרטיסי סים בין הפלאפונים שלה ( כן כן אני יודע סלקום עוד לא עברו רשמית לGSM) וצריך קוד מסויים כדי שיהיה אפשר להעביר את הכרטיס מסלולרי לסלולרי אם מישהו פה יודע את הקוד ומוכן לחלוק אותו כאן איתי אז זה יהיה נהדר. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

שמבצעות טריידאין מישהו מכיר כאלה?

17. אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by omri_ro,

הנה הסיפתח: בלילה אחד ממשחשוך אישה נסעה במכונית ופתאום הבחינה בכל מיני אורות מוזרים בשמיים, ברגע אחד של חוסר ריכוז היא התנגשה בעץ גדול ומעוצמת ההתנגשות היא התעלפה. כשהיא התעוררה אחרי כמה שעות היא שכבה על מיטה כשרוכן מעליה חייזר ומעסה לה את החזה ועוד שלושה עומדים בצד ומסתכלים וכשהוא הבחין שהאשה התעוררה הוא אמר לה: "את החתך למטה כבר תפרנו, עכשיו אנחנו מנסים להוריד את הנפיחות!" ;D ;D ;D יאאלה שיפכו חמתכם:

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. זה היה במשהו שנקרא StoryTellers. ללא ספק סדרת תוכניות טובה. אני ממש מחפש אותו נראה לי שהוא היה הגיטריסט של Generation-x.. אחפש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by bad-sector,

יש לי בעייה קטנטונת... אחותי גרה בארה"ב למעלה מ 10 שנים. יש לי שאלה עניינית... אם היא שולחת לי בדואר כרטיס RADEON 9700 PRO, אני צריך לשלם עליו מיסים שהוא מגיע לארץ??? או שאף אחד לא בודק את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום לכולם הייתי מאוד מעוניין לדעת מי יצר את יצירות הפס-קול המדהימות של סדרת C&C במיוחד של הראשון אני יודע שבRA2 חלק מפס הקול בוצע על ידי RAMSSTEIN השולטים והמדהימים אבל חוץ מזה אין לי מושג תעזרו לי אחים שלי תודה!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

דני יצא לרחוב בדרכו אל חברו רן בדרכו למעבר החציה הוא ראה...

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by The-Q,

איך קוראים לטראק מהפרסומת החדשה של שר הטבעות? הוא מוכר לי בטרוף ואין לי מושג איך קוראים לו.....

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.