עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

חלק מארו לי כן חלק לא.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שאלה מטומטמת אני יודע, אבל יש לנו ויכוח קטן בשעורי אנגלית אם משהו מכיר מילה כזו, שירגיש חופשי לשתף, תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yanushka,

שמעתי מחבר על הסיפור והבנתי חלקי דברים. מישהו יכול להסביר בקצרה את כל אחת מן הסצנות והתרחישים בהן. בתודה, יניב.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by RayZ,

חג שמח ! :jump1: מחר מגיע יום המנגלים לאן אתם הולכים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by overload,

ערב טוב לכולם. אני מעוניין להדפיס פוסטר מתמונה שנמצאת אצלי במחשב, אני לא מבין בנושא אז חשבתי אולי אתם יודעים, ויכולים לענות על כמה מהשאלות שלי. איפה בארץ אני יכל לעשות את זה? איך אני יכל לדעת אם האיכות של התמונה מספיקה? כמה יעלה לי בערך להדפיס פוסטר בגובה מטר וחצי על רוחב מטר בערך? יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון

• 42 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ye_3333,

חברה אני יודע שזה לא שיך לפה אבל אני גם לא יודע לאיפה זה שייך בכול מקרה אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והם ביקשו ממני את ה zip code שלי ואני בכלל אל יודע מזה חח אז מה זה ? תתודהה

• 20 תגובות
    • 15.3k צפיות
  9. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

היי חברה תאמינו או לא ! אני טססס לסין !!! חח קצת חופש מהצבא ! תמיד טוב... רציתי לשאול את מי שיודע מה המחירים שם כי חשבתי לקנות חלקים ! למחשב ! אולי לחדש כמה דברים ! אז מי שהיה שם ומכיר חנויות בעיר הבירה אז זה יכול לעזור לי ...!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. האם אחרי בדיקה בטחונית בשדה התעופה (אחרי שהרדיסק ודיסקים עוברים קרינה במכונה) יכול להיגרם להם נזק? עריכה: להם שונה לחלקי מחשב - שיהיה ברור מה אתה רוצה לשאול. נא להקפיד על כותרת ענינית וברורה בפעם הבאה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  12. אני לא צריך עזרה כרגע בתיכנות, מה שאני כן צריך זה לוגו נחמד. הנושא של האתר הוא חייל האויר אני ישמח אם מישהו יבנה לי לוגו נחמד. אני צריך עוד משהו, לפני כמה שבועות פורסם פה אתר עם כול הנשקים של צה"ל כולל מטוסים אני צריך את הכתובת. זהו בנתיים תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. רוצים להרוג את המחשב? אבל לא רוצים להתקע אחר כך חודשיים ללא מחשב? לפניכם פתרון וירטואלי. http://www.thestylemachine.com/metele :lol: :lol: 300,000 דפיקות, נראה אם מישהו יכול לעבור אותי 8)

14. Started by tHe_MoDeR,

טוב אז אני לא בדיוק יודע אם זה המקום לפתוח את הנושא אבל חשבתי למה לא לנסות בכל מקרה שלחו כל מה שיש לכם שקשור לנושא : לינקים , תמונות , רעיונות , מה חוקי מה לא , מה כדאי לעשות ומה לא וכו וכו וכו

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by Idanp,

ניכנסתי היום ליבדוק דואר ותיראו מה אני רואהההה http://img160.echo.cx/img160/6428/fgrgr3jn.jpg

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by R0ck,

זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  18. שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. http://www.storewars.org/flash/

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים