כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
סתם פתחתי דיון כדי שאנשים יחלקו easter eggs בתוכנות שונות. עריכה: סתם, שיקרתי. זה לא בשבילכם זה בשבילי. אני פשוט די מחבב easter eggs ורציתי לגלות כמה. לא אכפת לי מכם ואם אתם גם רוצים או לא.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היה פיגוע בתל אביב במרכז אני יודע שזה יכל להגיד הרבה דברים על המפגש היום אני מקווה מאוד שאף אחד מחברי הפורום לא נפגע אני יודע שלי היה מזל כי אני איחרתי לאוטובוס ויש כל שעה בערך אני חושב שהם לא יודעים על זה וממשיכים את המפגש שלהם
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
hi in looking for a site like translate.google.com but one with hebrew to english translation a site that can translate a full text and not only a word anyone knows of any thanks p.s.: if this is the wrong fourm please pass it
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשמייקרוסופט הוציאו אותו דבר, ואפילו יותר טוב? http://ksp.co.il/?store=matam&uin=18689
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
Some 7-11 stores here have changed their appearance to look like the Kwik-E-Mart as a promo for the Simpsons movie http://www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/Movies/07/02/7.eleven.kwik.e.mart.ap/index.html Pics here: http://flickr.com/photos/rdr07/sets/72157600590001691/ They're actually selling Kwik-E-Mart stuff, like Krusty-O's and Squishees :lol:
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל קצת מידע בנוגע לסורקים בשדות תעופה. מה באמת עושים בעבודה?(זה ברור לי שסורקים את המקום מפני חפצים חשודים וכו'). איך האווירה וכל המסביב, כל מידע יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המוזיקה שלו , הסגנון בכלל . מכירים עוד דומים שתפו דברו אשמח לדון בזה אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פה נושא בלי ריבים מיותרים דרך אגב מעדיפים מזרחית? רוק? ליידי גאגא? בכיף דברו על זה אבל אל תעליבו העדפות של אחרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע את המספר של התוכנית של האסף הראל לאנשים שרוצים להיות בקהל
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש אתר חכתי את השם שאתה שם בו טקסט ואז או הופך אותו כלומר חבר אז זה הופך ל רבח ש איזה אתר זה?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-