עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!

2. Started by yarl,

שלום יש לי סובארו ואני מחפש ספר תיקון בסיגנון של HAYNES למי שמכיר בבקשה לינקים לספרים או אתרים בחינם כמו שאנחנו אוהבים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. ??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by roeiw,

צריך מישהו שמבין טוב בהאוס וטראנס

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  8. Started by I.Robot,

למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Baba_Haze,

שלום, משהו יודע אם מביאים לי כרטיס מסך מחו"ל אז צריך לשלם עליו מכס או מע"מ או משהו, או שלא

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by none,

יש פירסומת באתר אבל היא לא מפנה לשום מקום

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by 666,

ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by yoav9,

הגיעה לידי שמועה שהולכים לסגור את התר'ד ממילא כי פשוט אי אפשרת לעמוד בעומס... אז בבקשה כל מי שרוצה שהתר'ד ישאר (גם אם לא כל העמודים אלא רק ישאר) שיחתום, (או לפחות ישים הודעה תומכת) מי שלא, בבקשה שלא יגיב, או לחילופים יפתח תר'ד: עצומה-סוגיות-סגרו את התר'ד!! בהצלחה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by DXT,

http://www.whatsbetter.com/hilights.pyt יש שם דברים מעניינים ומצחיקים לאללה כמו: AMD Athlon XP (59%) v. Intel P4 (41%) Pile of Garbage (78%) v. The Middle East (22%)

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by waizman,

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם הריב בין פנדה ל HWzone ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by lover--boy,

אחלה מקום.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Dark_Phantom,

טוב חבר'ה יש גבול לכל תעלול רציתי לכתוב את זה בת'רד מקודם אבל אסף נעל אותו ואני מבין אותו פשוט הזלזלול וחוסר איכפתיות כלפי צרכן והבנה שלו במחשבים חוצים כל גבול. הנה ההוכחה, ראו זאת בעיניכם בחנות הזאת שימו לב שגם מוכרים שם ati 8 mb עם המחשב באלפיים ומשהו שקל אין גבול לחוצפה הישראלית?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by or,

אני רק רוצה לדעת איך: http://www.exlmarket.co.il/index-new.html ה- gf3 ti500 delux עולה יותר מה- gf4 ti4600 (הכרטיסים של אסוס!)

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by pro,

מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.