כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3713 כ.מסך- asus gforce 5200fx 256mb 128bit כרטיס מסך מאוד נדיר ומאוד חזק- כל משחק עובד לי על גרפיקה גבוהה וחלק!! :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני זוכר שמצאתי פעם אתר של hp או משהו כזה שמתקן עיניים אדומות אונליין. חיפשתי אותו עכשיו אבל לא הצלחתי למצוא... מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש כאלה שיגדירו את הדבר הבא כרצף של תקלות טכניות/זבל/שואת עולם. אני מגדיר זאת "אומנות" (אעוווו, Fancyyy). אחד הטק-האוסים הקשים, מומלץ להאזנה תחת השגחת הורים בלבד. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&gf316ufid=E0BC0A94544672235697F4A75301
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.smashmyipod.com/ וידאו ממולץ לכל "חובבי" המכשיר.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/10807917/unknow.wav.html הקלטתי את זה בבקשה אני מחפש את זה מזמן.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המצב אנשים? יש את השיר הזה שהולך "או מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י" מישהו מכיר ויכול לכתוב לי את השם שלו? תודה על העזרה נ.ב. השיר לא ממש חדש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-