כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי תקול, ואני חושש שצריך לקחת אותו לתיקון. מישהו מכיר מעבדת מחשבים טובה באיזור רמת גן?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
האם יש מבחן שבו אפשר לשפר את החלק העיברי בפסיכומטרי? כמו מבחן לשיפור האנגלית -> אמי"ר
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש סרט שיצא בשנת 2001 קוראים לו the brothers הנה תאור שלו http://blockbuster.com/catalog/DisplayMoreMovieProductDetails.action?movieID=111256&channel=Movies&subChannel=sub#Full והנה טריילר http://videodetective.com/trailer-preview.asp?PublishedID=368627 אני לא מוצא את הסרט הזה בשום מקום ברשת בשום תוכנה הייתי אפילו בכמה ספריות וידאו ודי וי די ולא היה להם... עם למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה תודיע לו פה או באי סי קיו 19446346 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז קדימה אנשים מהם האלף ואחד דברים שהייתם לוקחים איתכם לכוכב מיושב? ובלי לרמות! כולם יודעים חשבון בפורום מחשבים!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
baja100@walla.co.il שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
-
שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-