כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הסתובבתי לאחרונה באינטרנט בחיפוש אחר כמה מוצרים ומצאתי את האתר הזה Gizmo מישהו מכיר אותו או קנה ממנו ויודע אם הם אמינים ונותנים שרות טוב? אשמח לתגובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אמרו לנו בתיכון שבסוף השנה יש פרוייקט מסכם שצריך להכתב בשפת JAVA או ב- C++. מישהו יכול להגיד לי בערך - אם היה לו כזה - מה עושים בזה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
העיתון "לה מונד": רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג הודה בשימוש בסמים ממריצים 21:34 23.06.2006 רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג, הודה בשימוש בהורמון EPO הממריץ את מחזור הדם. כך העיד לאחרונה פרנקי אנדרו, חברו לשעבר לקבוצה של ארמסטרונג, בפני בית משפט בדאלאס. מדיווח של העיתון הצרפתי "לה מונד" עולה שאנדרו העיד כי בשנת 1996, שמע את ארמסטרונג מודה בשימוש בהורמון וכן בשימוש בהורמוני גדילה, קורטיזון, סטרואידים וטסטוסטרון. ארמסטרונג עצמו הכחיש את הדברים.
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מחפש איחסון חינמי שתומך ב PHP MYSQL בשביל שאני יוכל להתקין בו פורם לפחות 50MB איחסון 1G תעבורה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה להגשה לבצפר ואני בחרתי לעשות על השוואה בין תומקאר לרכב רגיל,ואני מכניס לעבודה גם סקר מה צעירים מעדיפים יותר. הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי בענק ותענו על הסקר,בנוסף היה ממש נחמד עם תגיבו למה ומדוע. ממש תודה למי שעונה ועוזר.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה דעתכם? האם שילוב כזה רצוי ומה לדעתכם קורה בפועל כרגע? יש רק 7 אוניברסיטאות בארץ כשהיתי בתיכון חשבתי שרוב האקדמיה בישראל שמאלנית עד שמאלנית לא שפויה אבל הנה הגעתי לטכניון ולהגיד תאמת ממש הופתעתי לטובה מהאוניברסיטה פה א-פוליטית לחלוטין והמרצים כאן ברובם בלי דעה מובהקת פוליטית וגם אגודת הסטודנטים היא א-פוליטית יש מרצים דתים ערבים דרוזים חרדים ימנים שמאלנים(מעט מאוד) ועוד אבל כולם מנסים לשמור על פרופיל נמוך מי שיש לו מידע על אונברסיטאות אחרות שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאלה שאני מעלה אותה פה כי היא פחות קשורה למפרטים, אלא יותר לאמינות חברות בזאפ מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?id=11903&catid=1 תהנו
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המפלגות ה"איחוד הלאומי" ו"ישראל ביתנו" ולמי יש סיכוי לקבל יותר מנדטים??
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-