כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כאילו מה אני אמור לעשות עם זה? למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אהלן אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לתרבות ואקטואליה אז נזרום יש איזה סרט של איזה שהוא רב גדול שהוא מדבר על סוף העולם וזה.. 2012 זה סרט שהרבה ראו אותו וכאילו הוא סרט דיי מפורסם אבל ברח לי השם שלו.. הוא דיי חדש מישו יודע? פשוט זרקו שמות חח למה אני משער שיש הרבה כאלו
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האתר התאפיין במספר משחקים מועט יחסית (פחות מחמישים)שסודר בטבלה שבה ישריבועים שמציג כל משחק - במסך הראשי של האתר ומשם היית בוחר משחק. עוד משהו מיוחד שהיה בו זה שלכל המשחקים הייתה את אותה אווירה ילדותית וסגנון ציור בהיר כזה. יש 2 משחקים שאני זוכר ממש טוב, אחד בנוי איזה סצנה של צ'אק נוריס שבו הוא קופץ על רכבת וצריך להגיע לקטר ומשחק שני, זה שאתה משחק שני עכברים שצריך שאחד יפיל לשני גבינה ממדפים. פעם אחרונה שביקרתי באתר היה לפני 3 שנים לפחות ככה שיכול ליהיות שהוא השתנה אבל הם משהו מכיר אני באמת אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לדוגמא יש משוואה 4X^2 +5X+10 אז סתם אני זורק עושים לזה קיצור ל (X+5)(x+10) או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תודה.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איפה עשיתם/עדיין עושים את הקניות לחג? האם הקנייה הייתה זולה/משתלמת?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה מעופפת אינעל העולם http://www.flix.co.il/MyClip/showVideo.asp?m=1175211 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 25.5.2007 robert gitelman- club99 25.5.2007 tracklist: 01. richard grey vs. erick morillo & jose nunez feat. shawnee taylor- life goes on (richard grey dubby mix) 02. dj shah- who will find me 03. markus schulz vs. chakra- i am (andrew bennett's other side mix) 04. epos- adagio espressivo 05. pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 06. remo con- cold front (bart claessen remix) 07. argy- corrupt boomerang 08. randy katana pres. nick larson- fdv6 (randy katana mix) 09. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) 10. alex moprh and rank 1- life less ordinary (meek rmx) 11. andy farley & colin barrat- stimulant D…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני יודע שבפורומים פה אסור לפרסם אז מישהו יכול להציע לי איפה אפשר לפרסם? היה פעם בוואלה וכאלה לוחות אבל היום הם שולחים כולם ללוח הבטוח וזה פרסום בתשלום.. : מישהו יכול להציע מקום טוב לפרסום? ואם אסור לפרסם אתרים כאלה פה אז אוליי בפרטי.. :-\
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ממש בשניות שאני כותב את ההודעה (אחת מהמרגשות שכתבתי בחיי), אני אוחז ב 400$ (4 * 100) חדשים ירקרקים ורחיינים להפליא, שבעוד כ- 6 שעות (נכון לזמן כתיבת ההודעה) יטוסו ביחד עם חבר שלי (orrm מהפורום..) לארה"ב! עכשיו אתם שואלים מה הם יעשו שם? אוקיי אז בעזרת 400 הדולרים הנחשקים האלה, אור הולך לקנות לי את האיי פוד 15 ג'יגה מהדגמים החדשים!!! אתם לא יודעים כמה אני מאושר, פשוט לא יודעים! כי בתור אחד שלא היה לואף פעם דיסקמן (חחח באמת!) והולך לקבל בעוד כשבוע וחצי את האיי פוד, ובנוסף חסכתי לבד את ה 1795 שקלים האלה!!! (זה 400$ לשער היציג של היום + עמלה לבנק 40 ש"ח). אז לכל אלה שמקנאים, זה בסדר גם אני קיניתי פעם, אבל פשוט חסכתי כסף במשך זמן של חצי שנה- שנה + תמיכה קטנה מההורים …
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-