עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את הטלפון הזה, שבא כסט של טלפון חוטי + שלוחה אלחוטית. קיבלתי את המכשיר החוטי והוא מכוון לצלצול מתקפים - PULSE, אני רוצה להעביר אותו לצלצול TONE כדי שאפשר יהיה להתקשר באופן נורמלי - האם מישהו יש לו את המכשיר הזה ויכול לעזור לי? אין לי את ההוראות שלו ובאתר של פנסוניק לא מכירים אותו בכלל. אני ממש לא מצליח אפילו להגיע לתפריט שקשור לבחירה של סוג צלצול.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Stick2it,

למה בחדשות באתר skypc יש הודעה על מעבדי הQ6600 G0 קשהקישור מוביל לאתר של נועה?!!! זו אותה חנות או שזו פאשלה של SKYPC?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. http://rapidshare.de/files/7062163/31-10-05_2233.3gp.html :lol: זוהי כלבה (כלב ממין נקבה!!!!) עובד הREALPLAYER ובQUICKTIME

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

מישהו יכול להפנות אותי לספקי אינטרנט בארה"ב, שוודיה וכדומה? המספקות אינטרנט מהיר, ואף 100mbit. תודה.

6. Started by Omri643,

*כותרת* ועוד משהו קטן,איך לעשות חץ כזה> או כזה< רק שהוא פונה למעלה? יש מקש כלשהו?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by moskitos,

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by omri_ro,

הנה הסיפתח: בלילה אחד ממשחשוך אישה נסעה במכונית ופתאום הבחינה בכל מיני אורות מוזרים בשמיים, ברגע אחד של חוסר ריכוז היא התנגשה בעץ גדול ומעוצמת ההתנגשות היא התעלפה. כשהיא התעוררה אחרי כמה שעות היא שכבה על מיטה כשרוכן מעליה חייזר ומעסה לה את החזה ועוד שלושה עומדים בצד ומסתכלים וכשהוא הבחין שהאשה התעוררה הוא אמר לה: "את החתך למטה כבר תפרנו, עכשיו אנחנו מנסים להוריד את הנפיחות!" ;D ;D ;D יאאלה שיפכו חמתכם:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה

10. Started by arkzai,

אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. איפה אפשר לראות באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. סתם מעניין אותי הסיבה למה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 29.6.2007 + 22.6.2207 robert gitelman- club99 29.6.2007 tracklist: 01. mark norman- ventura (atb mix) 02. paul van dyk feat jessica sutta- white lies (berlin mix) 03. mike koglin vs. energy dai- reloaded arcane (science remix) 04. ryan- symphonious (firestorm mix) 05. viator- rangiroa (octagen remix) 06. ferry tayle and tonks- vol de nuit (terry bones remix) 07. john marks vs. the moon- blow the speakers 2007 08. global warming- surender (second turn remix) 09. c rouge- groong 10. pascal feliz- from inside the speaker DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 29.6.2007: http://www.sendspace.com/file/0f3l1h 2) robert gitelman- club99 22.6.2007: http://ww…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by shay1980,

בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by S H,

היי, קוראים לי שינאל, אני מוסלמית ובריטית, ויש לי קול שחלק אומרים שהוא מבטא ישראלי וחלק אומרים שזה מבטא בריטי, ו.... אני לא רוצה מבטא ישראלי, יש לכם מושג עם זה אפשרי לשנות את הקול לקול אחר?

20. אינטרגל יא הומו יא מזדיין..... לא סופר אותך בכלל יא תחת.... ומה אתם ממושמעים פה כאיו זה צבא.... תצאו עליו גם אתם! קיצר על הזין שלי מה תעשה!!!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by AdamS,

הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by War-Hammer,

באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by Thant,

לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.