עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אתמול איזה שכנה שלי התחילה לקרוא איזה סיפור בשם "פנינת האהבה" של הרברט ג'. וולס והבנתי שהוא מבוסס על הסיפור של המבנה שהוא אחד משבעת פלאי תבל שבהודו ונקרא "הטאג' מהאל", עכשיו הבנתי שיש גירסה יותר "נכונה" לסיפור והייתי רוצה למצוא את הסיפור האמתי. תודה מראש, slim_shady

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חברים , לפני כמספר דקות ה-eurovision נגמר וישראל זכתה במקום הרביעי, אחרי ששירי מימון נתנה הופעה מהסרטים ! ברכותיי ! http://www.eurovision.tv/english/israel.htm הזוכה היא יוון, שזכתה בפער דיי רציני, עוד ניתן לקרוא כאן : http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186176&sid=49 ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות. אתם מוזמנים לספר חוויות ... ;D

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by R0ck,

אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה, אמור להגיע לארץ בעוד איזה קצת ימים ככה... עם ברוס וויליס, ג'סיקה אלבה ועוד חבר'ה טובים. ממש נהנתי, מומלץ. אני שוקל אפילו ללכת לראות אותו שוב בקולנוע.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Natan_Rozen,

שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Green,

אהההה בדיוק חזרתי מההקרנת בכורה של הפרק השלישי במילה אחת "ענק!" עולה בהרבה על השניים הראשונים וסוגר את כל הקצבות בדרך לטרילוגיה הישנה סתם רציתי לספר את זה לילה טוב

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by Joey Tribbiani,

יש לי מעבד P4 1.8GHz של אינטל עם לוח אם של ASUS, קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, הRAM שלו הוא 256 וכרטיס מסך GForce 4MX השאלה שלי מאוד פשוטה לקנות חדש או לחכות שהשוק קצת יותר ישתפשף בנושא 64 ביט? כי המחשב מחזיק אחלה והוא מספק אותי בערך... תודה רבה [move]Joey Tribbiani[/move]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by omrij,

מישהו מכיר אתרי WAP טובים? כאלו שאפשר להוריד מהם טפטים,צלצולים ומשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by Shadowman,

http://www.storewars.org/flash/index.html

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום, היה לי טסט היום לפני כמה שעות ורציתי לדעת אם אני יכול לברר אם עברתי או נכשלתי דרך האינטרנט. אם כן, אז כמובן לצרף את הכתובת. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  11. שלום ניסיתי לעלות את הקובץ לשרת ולהיכנס דרך הפלאפון ולא היצלחתי. אז בניתי דף HTML פשוט אם כפתור הורדה לקובץ אבל גם זה ללא הצלחה איך לעזעזל אני יכול לישלוח את קובץ הMIDI שלי לפלאפון? יש לי נוקיה 2650 ברשת אורנג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. בחיפוש אחר רכב קטן לתקציב ולרצונות שלי מצאנו כמה דייטסו שרייד יפני קטן שנתי 97 או 95 או 99 1300-1500 סמק חביב הוא היה חצי אוטומוטי ותמיד הסתקרנתי מה הקטע?

• 117 תגובות
    • 19.5k צפיות
  13. http://www.virtzberg.com/music/movies/tm-4.mp3 האתר של האמן: http://www.virtzberg.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by maxim22,

אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by zniibidl,

כמה אמרו לי...אני רוצה לוודא... יש כתבה או משהו? לינקים?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום מלבד האתר הזה http://www.dubaishops.com/ אבל אני זוכר שגם היה להם אתר אם תמונות של המוצרים ומחירים. אבל לא מצאתי אותו בשום מקום :-[

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. אשמח לשמוע את הנגנים שביניכם על שירים ספציפים שנותנים הרגשה טובה כזו כשאתם מנגנים אותם.. אחד שאני למשל נורא אוהב זה Tears in heaven של Eric clapton..

• 78 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Gangster,

אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  24. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.