עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, מסתבר שיש לי יותר מידי כלי עבודה,שכבר מיליתי את המרתף ובקרוב אני אצטרך לעבור למלות את החדר שלי. חבר הציע לי לקנות וואן שלא עובדת ולשים בחצר ולהשתמש בה כמחסן נוסף. לי הרעיון נשמע סבבה,אבל הנה הבעיה שלי,אני לא יודע איפה אפשר לקנות וואן בזול,בלי גלגלים מנוע וכו. ואני לא אם אם צריך להעביר עליו בעלות בדואר וכול התהליך.. אשמח לעצות,תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שלום ניסיתי לעלות את הקובץ לשרת ולהיכנס דרך הפלאפון ולא היצלחתי. אז בניתי דף HTML פשוט אם כפתור הורדה לקובץ אבל גם זה ללא הצלחה איך לעזעזל אני יכול לישלוח את קובץ הMIDI שלי לפלאפון? יש לי נוקיה 2650 ברשת אורנג. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  3. בחיפוש אחר רכב קטן לתקציב ולרצונות שלי מצאנו כמה דייטסו שרייד יפני קטן שנתי 97 או 95 או 99 1300-1500 סמק חביב הוא היה חצי אוטומוטי ותמיד הסתקרנתי מה הקטע?

• 117 תגובות
    • 19.3k צפיות
  4. http://www.virtzberg.com/music/movies/tm-4.mp3 האתר של האמן: http://www.virtzberg.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by maxim22,

אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by zniibidl,

כמה אמרו לי...אני רוצה לוודא... יש כתבה או משהו? לינקים?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  8. הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום מלבד האתר הזה http://www.dubaishops.com/ אבל אני זוכר שגם היה להם אתר אם תמונות של המוצרים ומחירים. אבל לא מצאתי אותו בשום מקום :-[

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אשמח לשמוע את הנגנים שביניכם על שירים ספציפים שנותנים הרגשה טובה כזו כשאתם מנגנים אותם.. אחד שאני למשל נורא אוהב זה Tears in heaven של Eric clapton..

• 78 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Gangster,

אבא שלי טס עוד שבוע לאנגליה כדאי לקנות משם חלקים למחשב?? אם כן מישהו מכיר חנויות שם ??? תודה !

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  15. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  16. חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omri_ro,

http://www.simplecodeworks.com/mazito אני תקוע בשלב 6

• 165 תגובות
    • 13.2k צפיות
  18. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום רב, אתמול ראיתי את הארויזיון וראיתי שאחת המדינות שלחה להקת מטאל, השיר היה נורא מוצא חן בעיניי, רק שכחתי את המילים שלו כדרכי ... (הסולן היה עם לק שחור על הציפורניים למי שמתקשה בזיהוי... ) למישהו יש מושג איזו להקה זאת הייתה ומה שם השיר ואיזו מדינה זאת הייתה? :-\ תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Ok... its not hard but i still dont get the idea. I need help in geometrical series, it says like this : A5=48 A7=192 1. find the first limb. 2. the sum of 7 first limbs. Again, we talk about geometrical series ! Thaks a lot !

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי, יש איזה שיר שבו יש מעיין קטע כזה בסגנון האחים בלוז "everybody need sombody"......... ואז משהו עם "כל אחד צריך למות". איזה שיר זה? תודה

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

קיבלתי צו גיוס ליולי 2006...יש לי חופש גדול אחרון :-\ ואם אני אגיד להם אני רוצה חופש גדול הם ישימו עלי ז*ן אפשר לדחות תמועד בחודש חודשיים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד

• 5 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים