כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
החלטתי לעשות מדריך זה בגלל שאני "נפלתי" למרות שלא היה לי הפסד כספי כלשהו אבל היה לי הפסד של זמן, וזמן=כסף. מומלץ לרשם את כל הפרטים שתיקחו בקובץ TXT או על דף המדריך יתמקד יותר בקבלת המוצר מאשר דברים אחרים, בגלל שזה הנושא הרגיש בהזמנה טלפונית או דרך האינטרנט. 1)יצרתם קשר טלפוני(הזמנה דרך הטלפון\אחרי ההזמנה באינטרנט) בקובץ הTXT תרשמו באיזה שעה מדויקת התקשרתם ותאריך. א.תשאלו אם מי אתם מדברים(שם+שם משפחה). חובה ב.אחרי שסיכמתם מה אתה רוצה להזמין (שם המוצר,החברה ועוד, תלוי במוצר...). ג.תשאלו באיזה אריזה אתה מקבל תמוצר(OEM? מקורי? אם דיסקים? ועוד, תלוי במוצר...) ד.עניין האחריות- שנה?שנתיים?שלושה?לכל החיים?, מה האחריות כוללת?(הרס פיזי? מאוורר שנהרס?סתם מת? ועוד, תלוי במוצר...). מה…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש איזה שיר ישן מפורסם .. לא זוכר ת'קצב ולא את הליריקס .. מה שאני כן זוכר זה שיש קליפ בשחור לבן כזה .. ויש איש שהולך ברחוב ונתקע באנשים וזקנים וכל מיני .. מי שמביא לי את השם מלך ! (או מלכה לפי הסטיות שלו .. ) תודה מראש .. !
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קובץ MP3? ולהשתמש בו באתרים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני שאני יחפש לו את הסרט "אל עצמי" (אני חושב שקוראים לזה ככה) אבל לא מצאתי מידע על הסרט הזה בשום מקום.. מה שאני יודע שהוא ישן מאוד, ואת השם שלו (שאמרתי כבר).. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עבודה קטנה לעשות על הספר ובין השאר התבקשתי שם לציין מהו משך היצירה-כלומר מבחינת זמן התקשיתי קצת להעריך בכמה זמן מדובר, וההקדמה שלו בילבלה אותי-בקטע שהוא אומר "וכבר 84 יום לא העלה בחכתו ולו דג אחד" מישהו שקרא/מכיר את הסיפור יכול לעשות הערכה גסה בערך כמה זמן נמשכת שם העלילה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.nzherald.co.nz/index.cfm?c_id=6&ObjectID=10126034
-
כך נודע לאתר ynet לפי הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html "בחודש אפריל, 2004, נמסר לנו מבזק כי אין דרישה מצד הקהל לחבילות גלישה בקצב חוזר מהיר יותר מ-96 קילוביט. "אנחנו עם האצבע על הדופק וידוע לנו כי הגולשים מסתפקים ב-96 קילו ביט", נמסר אז מהחברה. כעת נראה כי המגמה השתנתה, בעקבות המחאה הציבורית , שבאה לידי ביטוי גם בכתבות שפורסמו ב-ynet." לפי הזכור לי היו הרבה ספקנים בנושא בדיונים קודמים בפורום זה על כך שהמחאה והעצומה תזיז לבזק ... עכשיו רק נשאר לראות עד כמה נזק יעלו את ה upstream (אני מקווה שזה יהיה לפחות 50k על מנת שיהיה שינוי ממשי ) נ.ב מי יודע אולי גם המחאה נגד חברות הסלולר תעזור בסוף :
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי לYNET וראיתי פירסום לMicrosoft Digital City, כבר שמעתם עליה? אם כן אז בנושא ההרשמה, מאיפה אמורים לקבל Digital Ticket? תודה רבה רבה רבה, נראה לי הולכת להיות ממש תערוכה מגניבה... כולם לבוא!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנויות מוצרי חשמל, מחשבים או כל דבר אחר שנמצאות בקנדה? אם כן אני אוד הלו מאוד אם הוא יכול לפרסם כמה אתרים
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי חשבון pay pal מי שלא יודע זה החשבונות שמשלמים איתם ב ebay יש לי בחשבון כסף ואני רוצה לקנות מאווררים, פאנל למאווררים ועוד כל מיני דברים נחמדים למודינג מישהו אולי מכיר חנות באינטרנט בעולם שאפשר לשלם בה ב pay pal או חנות ב ebay ששולחות לארץ כמובן טל
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום מתאים יותר לרשום את זה בו... קיבלתי היום את ה MX-518 הדנדש שלי אבל הוא כזה לא שווה את המחיר שלו :\ ניראה לי שהיה עדיף בהרבה את ה MX-1000 אם להוסיף קצת כסף בכל מקרה אני "תקוע" איתו בעעע איזה עיצוב גם כן כל השקעים האלו שעל העכבר שאתם רואים בתמונות זה סתם ציור כי זה חלק ובלי שעקים כלשהם. נו יאללה לא נישמע בוכים יותר מידי לפחות הוא מדוייק ;D
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-