כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה בפיזיקה לבנות דגם של אישהוא כוח למשל מגנטיות כוח הכבידה ועוד.. תוכלו לתת לי רעיונות צריך פשוט להראות את הכוח בדרך יפה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני כרגע חייל ויש לי יציאות שבוע שבוע ככה שיש לי אפשרות לעבוד בשבוע שבו אני בבית ולעשות עודקצת גרושים. (אני לא רוצה להיכנס לוויכוח על ת"ש אישור עבודה וכו'). בקיצור אני מחפש עבודה ולא ממש מוצא אחת שגם יתנו לי בגלל היציאות שלי (מחפשים קבועים). וכל הבקשה שלי היא לעבוד כמו עבד במקדונלדס או מקום כזה. חיפוש באינטרנט לא ממש עזר (אולי לא חיפשתי נכון). בקיצור יש לכם רעיונות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סתם משהו שמסקרן אותי, לפי מה החוק קובע למי מותר לעבוד בשבת ולמי לא? ע"פ הלאום שמופיע בת.ז. או משהו אחר? בהנחה שע"פ הלאום בת.ז., איך נחשב מישהו שמופיע אצלו "********"? תודה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אנשים,כרגע חזרתי רק מהעבודה. בקיצור היום איך שהוא התקשר לחבר שלי איזה מישהו מהמאפייה שאח שלו היה פעם עובד שמה ועזב בגלל שהוא התגייס,סגר שמה כסף מעולה עד שהתגייס הוא בעצמו אמר לי שסבבה שמה לא כמו עבודות של כח אדם שהכל דרעק טהור(ויש לי ניסיון בכל עבודה של כח אדם באזור שאני גר בו,הכל חרא אבל אין לא מתפנקים שצריך כסף). בקיצור נגיע לפואנטה. שאלתי את הבן של הבעלים שהוא עזר לנו באפייה של הקורוסנים הלחמניות ושות' כמה מקבלים וכל זה כי זה עבודה בלילה מ22.30-8.30. הוא אמר לי ש22-אמרתי לו למה מינימום אם זה בלילה,הוא עושה לי בעיקרון אמורים לקבל 27 אם אתה עובד ככה מסודר אבל אתה(הכוונה אליי ואל חבר שלי)עובדים שחור אז עדיף לכם לקבל 22 נקי בשחור בלי כל העיניין של מס הכנסה וכל שאר הדב…
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, אשמח להתייעץ איתכם על נושא מסויים. אני מאמין שחלקכם שמביוחד מחפש עבודה שומע שבערך 90% מהצעות העבודה הן למעשה שירות לקוחות/מכירות. ופה זה מציק לי העניין. אני לא סובל שירות לקוחות/מכירות כי אני יודע שאין לי כושר ביטוי והתנסחות נכונה. מה גם שאני לא מתחבר לעבודה הזאת... ניסיתי מס' פעמים וכו'. מסתמן שאלו מסוג העבודות שיש בהם כסף טוב (אומנם אתה לא מקבל שכר מטורף אבל נחמד מאוד). ובעבודות האחרות שהשכר לא מיודע מה והם הביקוש נמוך... ושאלה לי אליכם, האם ללכת לכיוון של שירות לקוחות/מכירות על אף שאתם לא מתחברים לעבודה הזאת כי יש בזה כסף טוב וביקוש? או פשוט להמשיך לחפש עבודות בתחומים אחרים למרות שהביקוש נמוך...?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מס הכנסה יקח ממני מס כלשהו? אני צריך לתאם משהו. אפשר קצת פרטים על זה...?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל קצת מידע בנוגע לסורקים בשדות תעופה. מה באמת עושים בעבודה?(זה ברור לי שסורקים את המקום מפני חפצים חשודים וכו'). איך האווירה וכל המסביב, כל מידע יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מתעניין איך העבודה בחברת הוט ובפרט איך העבודה במערך התמיכה טכנית אשמח לתגובות ענייניות
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב, אני שובר את הראש בלחפש בעיתונים משהו, סיימתי את העובדה בתנ"ך אבל נשאר לי החלק הקטן של ה30 נקודות שהוא העבודה האישית, ולא החלק הקבוצתי.., אז מכיוון שבתנ"ך אנחנו לומדים למידה רב תחומית, ומשלבים את התנ"ך למציאות והכל, יש דילמה בספר מלכים א, לא זוכר את הפסוקים והפרק, את העבודה הקבוצתית עשינו ממזמן (אני וחברים שלי), אבל הדילמה היא בעצם : כוח הכסף לעומת כוח ההתיישבות. למשל דוגמא של סיפור קצר : אני אמציע שמות לנחיותכם בלבד.., אין קשר לשמות ולסיפור.. אדון משה קנה אדמה בהרצליה, הוא קנה חצי דונם אדמה, יש לו חוזאים מטעם מדינת ישראל שאותה אדמה שייכת לו. ואז אותו אדון משה טס לארה"ב למהלך 10 שנים.. ושחזר ראה כי על האדמה שלו יש מעיין קרוון(ככה רושמים?)כזה עם אדם נחמד עם ה…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, יש לי קצת זמן פנוי וחשבתי לעשות בו משהו שימושי, ואם יש גם כסף על הדרך למה לא: תרגום מאנגלית לעברית. גם כסף וגם ישפר את האנגלית שלי. כמובן שיהיה מהבית, עבודה קבועה כבר יש לי, זה יהיה משהו מהצד. יש רעיונות איך להשיג עבודה כזאת? מאיפה להתחיל? טנקס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם - משיהו במקרה שמע על קיבוץ או מושב שמעסיק עובדים בתחומים כלליים כמו חקלאות וכו. ומספק מגורים במקום ? חפרתי שעות במלא אתרים כאלה ואחרים ולא מצאתי משהו אחד נורמאלי. אם מישהו מכיר אני אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, פשוט רציתי לספר לכם שהתקבלתי לעבודה חדשה. יום אחד לפני המילואים פיטרו אותי (אני יודע שזה לא חוקי, נו, אתם חושבים שזה עצר אותם?) הייתי במילואים מה 9 ליולי עד ה 2 באוגוסט והיום (ה 5 לספטמבר) עבדתי בפעם הראשונה מאז. האמת שיש אפילו שפור בתנאים וגם רכב בעבודה החדשה משהו שלא הגיע לי בעבודה הקודמת. רק מה? עכשיו עברתי על הרשימה של הדברים שאני צריך ללמוד ונראה לי שיהיה לי 15 דקות בשבוע לאינטרנט (והאתר הזה בתוכו) לחודשיים הקרובים לפחות. תאחלו לי בהצלחה. ואם מישהו מכיר אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב על Visual studio Team System אז שיגיד לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל שתכף עומד להשתחרר ומחפש עיסוק לאחר הצבא. מאוד אוהב מחשבים בכל התחומים וחשבתי למה לא לעשות מזה מקצוע לבנתיים. הבעיה שהידע שלי בתיקון תקלות מחשב הוא לא נרחב מאוד (אני מאמין שכל תקלה שאני אראה אצל לקוח וארשום בגוגל יהיה לי פיתרון שאני אדע לרוץ איתו). מה ממליצים לעשות במצב כזה? היכן אוכל ללמוד חומר כזה? בנוסף, רעיון שעלה לי זה להצטרף לטכנאי מחשבים ולהתלוות אליו למשך שבוע עבודה וככה ללמוד את העבודה (ולשלם לו כמובן בהתאם)
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-