עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yambtz,

אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא. עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין. תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עד כמה האתר הזה אמין או שזה עוד ספאם ועבודה בעניים? http://www.dataentryjobs.us/107673.html

3. שלום לככם זונרים! במסגרת שיעורי אנגלית בכיתה י' אמר לנו המורה שאני צריכים להכין עבודה אשר תהיה בעלת משמעות בציון הבגרות. הוא החליט שהנושא לעבודות יהיה החלל וניתן יהיה להציג אותן בדרכים שונות. אני, ThePorscher ועוד מישהי התארגנו כקבוצה והחלטנו שנעשה את העבודה בנושא נאסא, החקר בעבר, בעתיד וכו'... בגלל נסיון עבר שהיה לי עם עריכת ווידאו חובבנית הצעתי שנעשה זאת כסרט\מצגת ווידאו וכך נוכל לעשות עבודה יפה וגם לשלב סרטי קולנוע בנושא החלל. לאט לאט התברר שאנחנו לא הולכים לכתוב כאן מאמרים מדעיים מדוייקים או פרטים מדוייקים מספיק ונשאר לנו רק את הסרט עצמו כדבר מיוחד ושונה להאחז בו. את הטקסטים סיכמנו ממאמרים קצרים ועמומים באתר של נאסא וגם הרבה המצאנו, תמונות מרחבי האינטרנט, מוזיקה מהמ…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by יניב51,

שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by BedB0y,

מקווה שהכותרת הייתה ברורה : מישהו מכיר? איך מגיעים לזה? איך אני אמור לחיות שם? החברה ששולחת אותי דואגת לזה?

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by BarBee,

אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by tulicooli,

שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום וצהריים טובים, אני חייל משוחחר טרי טרי,וקיבלתי הצעה לעבוד בחברת נטוויזן בתור נציג תמיכה,אמרתי לעצמי למה לא לנסות להקבל ואני בא ברוח אופטימית, יש לי רק שאלה שמופנת לאנשים שכן עבדו שמה או עובדים,לגביי מבחני קבלה לעבודה,דברתי בטלפון עם בחורה מכוח אדם והיא אמרה לי שיש 2 שלבים, שלב ראשון המבחן ושלב שני ראיון קבוצתי,אני ממש לא מודאג מראיון קבוצתי ואין לי כול בעיות לדבר חופשי בחדר מלא עם אנשים זרים ולעשות סימולציות,אבל אני לא בטוח בידע הטכני שלי במחשבים,רציתי רק לשאול אם מישהו עשה את המבחן,איזה מין שאלות מופיעות במבחן?פשוט אין לי כול שמץ של מושג לאיזה שאלות לצפות..אני פשוט לא רוצה לבוא לשמה ולקבל איזה שוק במחבן עצמו... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. אהלן, בשעה טובה סיימתי את המועדפת ויש לי בערך שנה לשרוף עד לתחילת הלימודים ולכן חשבתי על עבודה בתחום שמעניין אותי (גאדג'טים, מחשבים) ואני מדבר על חנויות כגון באג,אייבורי,KSP. אז לפני שאני שולח קורות חיים ומגיע לפגישות מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שעבדו בתחום ויש להם דעה אובייקטבית בנושא. מעניין אותי בעיקר לדעת על אופי העבודה, כמות שעות חודשית ושכר וכל מידע מעבר יכול לתרום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קיבלתי עבודה להגשה ואני לא מצליח לימצוא תשובות לשאלות אלה השאלות 1 מי שלט בא"י בשנים 1919 - 1948 ? 2 בין אלו שני עמים התקיים קונפליקט לאומי ? 3 מה הציעה ועדת האו"ם כפתרון לקנפליקט? 4 מה היתה ההחלטה של האום בנוגע להצעת הועדה ומתי ? 5 כיצד הגיבו שני העמים עם הוודע, תוצאות ההצבעה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by yotam360,

עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by ליאור שמש,

יש לי אפשרות לעבוד במחשבים אפילו עם אין לי ידע קודם ...? האם ניתן ללמוד משהו לבד ולעבוד בזה אחר כך? תודה לעונים

• 57 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Lucky13,

שלום לחברי הפורום קוראים לי מוטי וסיימתי קורס מפעיל CNC לפני כשנתיים.מאז הקורס לא יצא לי לעבוד ב CNC,פניתי לעיסוקים אחרים. העניין הוא שבקורס יצא לי לעבוד עם מכונה של 4 צירים,יש לי ידע בסיסי ב solidworks/solidcam,ואני מתחיל לעבוד ממש בקרוב במפעל במחלקת CNC,מכונות עם 5 צירים,הם למעשה מכשירים אנשים ללא ניסיון אחרי קורס CNC. אני נורא מודאג מהידע שלי בתחום כי עבר הרבה זמן ואפשר לומר שאני מתחיל מכלום,לגמרי שחכתי את רוב החומר. בעצם אני כן מתחיל מכלום! אני רוצה רק לשאול אם יש כאן אנשים שעבדו על מכונות CNC של 5 צירים,עד כמה קשה לקלוט את כול העסק הזה? ולמה עליי לצפות? נאמר לי שאני לא יעסוק בתכנות,אלא הפעלת מכונה של 5 צירים,אבל באופן בסיסי מה אני הולך לבצע? אשמח לקבל תגובות עם…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by lion03,

עשיתי ראיון ומישהוא אמר לי שזה לא שווה ושהיו מקרים שלא שילמן משכורת במשך כמה חודשים אז השאלה שלי האם ללכת לעבוד שם או לסרב במקרה שאני מתקבל

• 22 תגובות
    • 18k צפיות
  21. Started by benor,

מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by drorhazan,

שווה לעבוד בנועה מחשבים? פרסמו שם מודעת דרושים לפי הם מחפשים טכנאי מחשבים עם נסיון. אם אני פותר בעיות טכניות למשפחה/חברים באופן ספונטני, זה נחשב? מה אתם אומרים? מה הידע הדרוש ע"מ להתקבל לשם? מה בדיוק הולך שם?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by oded15,

שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. אהלן, אני מיועד לקורס הקרוב ב 3/5, ובשאלון שנתנו לי שואלים לאיזה תפקיד היתי רוצה להתקבל. ידוע לי שהם בוחרים עפ"י ההתאמה האישית שלי לתפקיד ולא לפי מה שאני כותב (או שאולי כן?) בכל מקרה, האם מישהו עבד / עובד בתפקיד הנ"ל ויש לו חוו"ד בנוגע לזה? אשמח לתגובות, תודה

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.