כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם שאלה , מה אתם חושבים.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
למי שקורא ידיעות, היום בעיתון הראשי בעמ' 21 למטה יש ידיעה על עב"מ שנצפה ע"י טייסים בנתב"ג... מזמן לא ראיתי כתבה כזאת... בכל אופן, לא היה לי כוח להעתיק אותה לפה כי כבר תרגמתי אותה והעתקתי ל: Paranormal.com למען האמת, אף אחד לא טרח להגיב לזה... אבל לא חשוב, אם למישהו יש ידיעות ועוד לא זרק, יהיה נחמד אם הוא יסרוק לפה את הכתבה המקורית. סביר להניח שזה ניסוי של חיל האוויר בנשק מאוד סודי, אבל בכל זאת... חחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע חיפשתי דיסק קשיח למחשב שאני רוצה למכור. חיפשתי אחד בנפח של 40 גיגה בייט ושיבוא בזול. מצאתי אחד שרוצה למכור את שני הדיסקים שלו (20 ו-30) ב150 בדיוק המחיר שחיפשתי. דיברתי איתו בטלפון יומיים, שאלתי אם הוא בדק אותם הוא אמר שכן ,נפגשנו במקום ציבורי, העברנו את הכסף והדיסקים והכול היה טוב ויפה. שחזרת הביתה ראיתי שהדיסק של ה30 גיגה בייט לא עובד. למחרת התקשרתי אליו, הוא אמר לי שינסה להשיג לי אחר, ומאז הוא לא עונה לטלפון הסלולארי שלו. התקשרתי אליו כבר עשרות פעמים בימים האחרונים ואין תשובה. נראה לי שהבנאדם ברח לי. מה עושים? האם זה יעזור אם אני אלך למשטרה? האם אפשר לקשר דרך חברת הסלולר שלו לשם שלו או לכתובת? כל מה שיש לי זה טלפון סלולרי, שם (פרטי - שבטח הוא שם בדוי) ואימייל…
-
- 124 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, מחפש האקר עבודה רווחית מאוד לטווח ארוך מעוניין? או מכיר מישהו? ליצירת קשר: mickycohen@protonmail.com
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
איזה עבודות יש שלא דורשות ממך תעודת בגרות? כאלו שדורשות ממך לעבור קורס בלי בגרות אבל
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישה לא שמע עדיין הינה לכם לינק ל מן עבודה כזאת שאתה עושה משימות והיא משלמת לך על זה אני צברתי לי כבר 23 דולר אז אם בא לכם הינה : http://www.nitroclicks.com
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש עבודה ב HTML שנקראת פרויקט סינפלד מספר מבוא ל HTML בהוצאת הוד עמי
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מעל גיל 18.. ואני עובד ב2 עבודות בו זמנית.. בטופס 101 של כל עבודה רשמתי שאני לא עובד בעבודה אחרת כי אחרת לא היו מקבלים אותי.. איזה בעיות עלולות להיווצר לי? איך אפשר לעלות על זה? ומה יכול לקרות? אשמח קצת לפירוט בנושא..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם שווה למלצר באילת למשך כחצי שנה לפני הגיוס?,אני מחפש לעשות כמה שיותר כסף לפני הצבא ולא ממש מחפש בילויים באילת,אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיודעים על התנאים והעבודה בבתי מלון באילת...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם, יש לי מכר שרוצה לנסוע לאילת לעבוד שם בבית מלון כעבודה מועדפת (חייל משוחרר). רציתי לדעת אם מישהו עבד שם פעם ויודע איך התנאים, העבודה וכמה למעשה אפשרי להרוויח באילת? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-