עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by udi,

שלום לכולם אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום אבל כיום קיימים המון שרתי הורדות למינהם וניתן לעשות מנוי לכל אחד בנפרד שאלתי היא האם ניתן לעשות מנוי כללי אשר מכיל כמה שרתים ביחד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. Started by dean,

I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by emperor,

שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Lol10k,

אוף היה לי כ"כ משעמם.. ומלא מצתים וקופסאות גפרורים "במקרה" בחדר (לא שאני מעשן). http://www.youtube.com/watch?v=n1MibYIurvE מומלץ לראות עד הסוף אתה מלמטה: זה לא אמור להצחיק

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by גרשון הדר,

מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר

8. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U זה פשוט לא יוצא לי מהראש!!! ד"א הבנתי ש"Gunther" זאת בעצם בת.. יש מצב?

9. הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  10. שלום לכולם. Long story short : לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים להתקבל ליחידת המחשבים בצבא, העונה לשם ממר"ם, הגעתי למבוי סתום (למחצה) התקשרתי אליהם מספר פעמים, ניסיתי להשיג את מספר הפלאפון של קצין היחידה ללא הצלחה, ניסיתי לדבר ולהסביר בצורה מאד מנומסת ומפורטת מדוע אני חושב שאנוכי מתאים ליחידה, אך שוב כל שקיבלתי בתשובה היה: "כנראה שצהל לא מצא אותך מתאים ליחידה זו".. או לחילופין: "שלח פקס לפה ולשם ותיראה מה יהיה".. עד שלבסוף נאמר לי מחבר אשר נמצא ביחידה שעלי לשלוח להם את קורות החיים שלי, עם כל המידע אודותי ובייחוד המידע אשר קשור למחשבים באופן כללי ופרטני. ובדרך זו הם ישימו לב אלי ויאתרו אותי. כאן רציתי לשאול את דעתכם בנושא, מה דעתכם על כתיבת הקורות חיים? זה יעזור? יש לכם…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by amit_amit,

או איך היו הזיקוקים? חח לא ראיתי אותם מהבית שלי אבל שמעו איך הם היו?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. שמעתי שנטויז'ן ואולי גם חברות אחרות דורשות מהעובדים שלהם שנה התחייבות מה זה בעצם אומר מי שיודע או מי שמשער (למרות שעדיף לדעת) מה? אתה חותם על חוזה ואם אתה מפר אותו הם קונסים אותך? תובעים אותך?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by sorwo,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127 מיקרוסופט מוציאה את SP3, חבילת עדכון שלישית לחלונות XP, שתהפוך אותה מהירה פי שניים לעומת ויסטה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

16. Started by zurkin1232,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אם אני טס לחו"ל עם מחשב נייד בעל חיבור WIFI, האם ניתן למצוא Hot Spots בקלות יחסית? אם כן, האם הן בחינם? לא כ"כ משנה לי איזו מדינה, אשמח לשמוע לגבי כל יעד שאתם מכירים... תודה מראש, צביקה.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. יצרתי איתם קשר - מחפשים סוקרים מתחום הצילום מומחי\ות תוכן הגדרת התפקיד ·כתיבת מדריכי קנייה מעמיקים וידידותיים בתחומים הבאים: מחשבים וציוד היקפי, טלוויזיות וקולנוע ביתי, סטריאו ושמע, מצלמות ·עדכון של המדריכים באתר לפי הצורך ·עבודה במודל פרילנסר http://www.wisebuy.co.il/SitePage.aspx?PageID=161

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by The_overclocker,

http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1837095 :-*

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

לא ידעתי לאן בדיוק זה שייך, אני צריך כתוביות בעברית לSTAR WARS EPISODE 1 אימת הפנטום. אם תוכלו, נא לתת אתרים עם כתוביות. תודה!

22. ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by Merrymoon,

כן חברה', כך נגמר הרומן שלי איתכם. עכשיו קיבלתי "אור ירוק" ממעסיק בהאמבורג, מחר או מחרתיים אקבל טיוטה של החוזה ובעוד כמה ימים אקבל את החוזה במלואו ב-UPS. האמת, גם דיי נשבר לי מכם, אין לי יותר מדיי סבלנות ושנה פלוס זה גם משהו, לא מתאים לי לעשות בייביסיטר בחינם. גם ככה אני יושבת יותר מדיי ליד המסך. מה כן, אני אתגעגע קצת ואשלח תמונות. אני עוזבת בשבוע האחרון של יולי לסופ"ש ברוסטוק (Rostock) שם יהיה פסטיבל מוזיקה של כ-3 ימים, הדבר הקרוב ביותר שאני יכולה להרשות לעצמי לטיול של אחרי צבא והוא אפילו לא במדינת עולם שלישית... אח"כ אעשה את דרכי 200 ק"מ צפון מערבה למעונם של המעסיקים החדשים שלי. אני הולכת להיות אומנת ל-2 ילדים עם הורים עסוקים מדיי. כעקרון עבודתי אמורה להמשך כ-25 עד 30 ש…

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by whitiger19,

...............

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=YhuiDjiBigs&mode=related&search=

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים