כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069/ תהנו! 8) ניתן להוריד את הסטים מכלל ההופעות שלו באתר הבית שלו - http://jameslauer.com
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כמה זמן שודרה התוכנית של אדיר מילר (לקט) ושם היה סירטון של אדיר ואפרת בוימולד(או איך שקוראים לה.. בקיצור חברה של יהודה לוי). אדיר מילר משחק שם את רפי גינת וסירטון הולך מהסוף להתחלה. יש שם שיר רקע מגניב משהו כזה : just nineteen... מישהו מכיר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עוד מישהו עשה פה את הבגרות באלקטרוניקה? נתחיל בכך: weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ירדו 14 שעות מהמערכת ולא צריך לראות את רוב החומר יותר! אני בי"א ועשינו את הבגרות רפורמה, זה היה ממש בדיחה, תרגילים כל כך קלים שצריך לקרוא אותם 10 פעמים בשביל להאמין שזה באמת מה שצריך לעשות. הבגרות טכנית מסתיימת עוד 5 דקות אבל סיימתי את התרגילים אחרי שעה וקצת ונשארתי עוד טיפה לבדוק. לעוד מישהו יש חוויות? *סמיילים מרקדים*
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי אייפון 3G והיום שידרגתי לגרסא 3.0 מאז יש אינטרנט באייפון גם כשאין WI-FI וגם יש E למעלה איפה שהשעון שזה סימן לאינט' עכשיו לפני יומיים התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם לבטל את האינטרנט ולבטל את האפשרות הזאת בכלל שלא תהיה אפשרות... ובכל זאת יש לי אינטרנט עכשיו. מישהו יודע אם אפשר לבטל את זה דרך המכשיר? לכבות את זה? עד שאני אתקשר אליהם ואברר מה זה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
חיפשתי בזאפ ובאיזה אתר גאדג'טים ישראלי, ופשוט לא מצאתי מה שחיפשתי אני מחפש בובה כזאת בצורת עכבר, עם פרווה, ובתגובה למשהו (אני לא בטוח אם זה נגיעה או רעש או משהו כזה) זה מתחיל לעשות רעשים ולזוז בצורה דיי אקראית (יש לזה שתיים או שלושה גלגלים) מישהו מכיר ויודע מאיפה להשיג? תודה איל
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט חדש ועשיתי לו דף בפייסבוק כמובן אם מישהו יכול לתת לי הצעות יעול כאלה ואחרות איך לקדם את הדף והאם בכלל עשיתי אותו נכון וטוב! אשמח לצעות יעול מועילות ,תודה. http://www.facebook.com/pages/mkrzym-lwwynr-sbk-Win1coil/121191821251185?v=app_4949752878&ref=sgm
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה דעתכם? האם שילוב כזה רצוי ומה לדעתכם קורה בפועל כרגע? יש רק 7 אוניברסיטאות בארץ כשהיתי בתיכון חשבתי שרוב האקדמיה בישראל שמאלנית עד שמאלנית לא שפויה אבל הנה הגעתי לטכניון ולהגיד תאמת ממש הופתעתי לטובה מהאוניברסיטה פה א-פוליטית לחלוטין והמרצים כאן ברובם בלי דעה מובהקת פוליטית וגם אגודת הסטודנטים היא א-פוליטית יש מרצים דתים ערבים דרוזים חרדים ימנים שמאלנים(מעט מאוד) ועוד אבל כולם מנסים לשמור על פרופיל נמוך מי שיש לו מידע על אונברסיטאות אחרות שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
baja100@walla.co.il שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ראיתי את זה אצלנו באיירנט והחלטתי לחפש ולשתף איתכם את זה מצחיק מאוד מידע על השחקנים http://www.giantitp.com/ootsChars.html הסיפור http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript?SK=1
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=172327&sid=10 http://lokitorrent.com/ EEK
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי (06:38 PM) : יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום אחיה אזולאי (06:38 PM) : שיראו שהוא מסתובב כזה אבירם אוחנה (06:38 PM) : אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה אבירם אוחנה (06:38 PM) : וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר אחיה אזולאי (06:38 PM) : יהיה לו אבירם אוחנה (06:39 PM) : מאיפה ? אבירם אוחנה (06:39 PM) : ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? אבירם אוחנה (06:39 PM) : פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? אבירם…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצא תיקו לא? או שהולכים לבעיטות הכרעה מ 11 מטרים?\ מי יסגור אותי על העניין?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-