כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
נכון אתה רוצה לראות תמונה של שיר שיואב מדבר אליה כל היום אז ה AVATAR של יואב זאת שיר תראה ותגיד פה מה את חושב 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והגיעו למסקנה "שמגהרצים זה לא הכל" הציטוט לקוח ממוסף מעריב@מחשבים, מכתבה בשם "לא לעבד את הראש" מאת קובי שפיבק ונמרוד צוק...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יכולתי שלא לשים לב שיש לך כבר 2000 הודעות מזל טוב! (עוד מעט אני סוגר עליך) מה שיפה פה שאם תענה זה כבר לא יהיה מספר הודעות עגול!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן (חודשיים?) הופיעה כתבה ב-YNET על חנויות ברשת והתגובות היו קטלניות.. האם מישהו זוכר את הכתבה הנ"ל ויכול להשיג לי את הקישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אז ככה: לחבר שלי יש 8500 שקל והוא רוצה לנות מערכת קולנוע שכוללת dvd רסיבר טוב ורמקולים באיכות גבוהה עדיף 5.1 אפשר גם בלי סאב....... אני מבין בדברים האלה אבל אני פשוט לא מוצא חלקים טובים בסכום הזה אז בתודה עמרי
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני דיי נמאס סגור עניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סתכלו מה הולך שם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בבקשה תרשמו לי כתובת שאפשר למצוא שם כתבה על ספורט אבל באנגלית ובאנגלית בלבד תודה מראש JOW-Z
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים !!!!!!!!!!!!! ועכשיו אפשר להגיד אם אם נזק עכשיו נתנתק
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נו מה קורה איתם? מצאו יבואן? תגידו, EIM לא היבואנים שלהם במקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(850/478)Asus P4T-E -Intel P-4 1.8Ghz 512cach 2xRD-RAM 256MB = D-RAM 512MB Asus CD-RW 40X16X10 Asus DVD X16 1.44MB-"Teac 3.5 (7200) 60GB seagate Creative Live Value 5.1 56K Asus -V8200-T200 Deluxe G-3 64MB Midi Tower ATX Enermax Microsoft Ps2 Microsoft Win XP Home MICROSOFT MOUSE
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-