עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iPsych,

אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by benor,

לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by yosda-boy,

שלום, בזמן האחרון יש המון חרא בקולנוע במיוחד בסרטי קומדיה, אני מחפש סרטי קומדיה שאתם ממליצים עליהם...

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by sergames,

לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לאחרונה יש הרבה סרטי תלת-מימד בקולנוע שצריך לצפות בהם בעזרת משקפיים.. רציתי לשאול אם נניח יש לי סרט על המחשב שהוא בטכנולוגיית תלת-מימד כמו בקולנוע,אפשר לראות אותו עם משקפי תלת מימד?,או שלכל סוג של תלת מימד יש סוג מתאים של משקפיים וצריך לדעת איזה משקפיים לקנות לכל סוג כו'? הטכנולוגיה הזאת עובדת גם על מסכי lcd? נ.ב. לא ידעתי אם זה מתאים לפורום קולנוע ביתית או לא אז החלטתי לפתוח את הנושא בכללי מצטער מראש אם יש צורך להעביר

• 46 תגובות
    • 10.3k צפיות
  7. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by miaoo673,

לב אמיץ http://www.youtube.com/watch?v=4UBEYVd3OKk רוקי http://www.youtube.com/watch?v=aDCxv3PH-hQ טיטניק שר הטבעות קרטה קיד להרוג את ביל נחשים על המטוס מלך האריות באטמן

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by BEN903,

משהו מצא סרטים מלאים באתר אם כן תביאו איזה קישור משעמם לי פצצות

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by domiel,

מישהו יכול להמליץ על סרטים שמוקרנים בקולונע?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…

• 66 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by shlompis,

היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by motogt,

כבר הרבה זמן רציתי ללמוד לנגן על גיטרה, לא יצא לי( כי אני סתם עצלן) קיצר עכשיו אני בצבא ואין לי זמן למורה, ולחברים בצבא אין תמיד את הזמן ללמד אותי. אני צריך סרטים שילמדו אותי החל מהבסיס לנגן בגיטרה. נ.ב כן כן אני מחפש בגוגל, הכוונה לסרטים שאתם ממליצים או מכירים.

16. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מחפש סרטים מומלצים. בדרך כלל אני צופה בסרטי פעולה וקומדיה. השמח לסרטים מומלצים שראיתם ואתם ממליצים עליהם. תודה רבה וחג שמח שקד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benor,

כחלק "מהשלמת פערים" שאני עושה עכשיו. אני הולך לראות סרטים ישנים של קלינט איסטווד, עד החדשים ביותר שלו. http://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood_filmography למישהו יש המלצות? אני מחפש בעיקר את הסרטים, שבהם קלינט איסטווד משחק בתפקיד מרכזי. עד עכשיו ראיתי: הטוב הרע והמכוער, (את שני הסרטים עם הדולר בשם שלהם) [פחות התלהבתי מהטריולוגיה הזו] HANG'EM (מערבון מותח דווקא) הארי המזוהם - התחלתי והפסקתי באמצע. דיי שיעמם אותי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by icebreak,

http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo2.zip :screwy: http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/worldofwarcraft/world_of_warcraft_dancevideo1.zip :screwy: טוב, כמו שיש GARRY'S MOD לעשות דברים מצחיקים בעולם HL2, גם החברה בעולם ה WOW עשו כמה דברים... יש הרבה סרטים של כל מני דברים מטורפים, אך מכיוון שאין לי זמן/כח לבדוק מה יותר מצחיק ומה פחות, רציתי שתתנו לינקים לסרטים מצחיקים במיוחד (או סתם יפים , רק שלא יהיו סרטי תעמולה של BLIZZARD), שאנשים עשו. 2 הסרטים מלמעלה נלקחו לאחר שחיפשתי את שמות הקבצים ב FILEPLANET (בשביל להוריד צריך להירשם..) http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?st=1&sf=4&s=54026&v=0 והגעתי ל…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by matrix66,

למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

מה הרשימה שלכם? שלי שליחות קטלנית 2 בלק הוק דאון המסור 1-4 הנוסע השמיני 1-3 גלדיאטור בטמן מתחיל/האביר האפל הטורף 1-2 שתיקת הכבשים 1-4 יש עוד כמה כבר אזכר

• 60 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן. שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב.. טוב אני אתחיל. שניים אל הכסף שנה: 2005 אורך: 122 דקות ז'אנר: דרמה במאי: די.ג'יי קרוסו שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה. אני מבקש לא לרשום סתם שמות …

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by Check_Point,

אני מזמין כמה חברים לראות סרט בדיוידי. מישהו מוכן להמליץ לי על סרטים, עדיפות לסרטים חדשים. אני אישית נוטה לכיוון מתח אימה. חשבתי על שחר המתים / אפקט הפרפר. (את שניהם אגב ראיתי) יש איזשהו המלצה אחרת ? לא איכפת לי אם הסרט מלפני 20 שנה, העיקר שיהיה יפה. לא מיסטיק ריוור, לא פסיכו, לא מגרש השדים (ראיתי את שלושתם ואני לא חושב שהם יתאימו)

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה מראש.

24. אהלן אז ככה, מאז ומתמיד יש לי פרוייקט עצמי , של להעביר את כל התמונות מכל האלבומים הישנים בבית, למחשב. גם קניתי לפני שנה ומשהו סורק בשביל זה אבל מסתבר שזאת הרבה מאוד עבודה סיזיפית לשבת ולסרוק את זה לבד במיוחד שיש אלפי תמונות (לא מגזים) והסורק יכול להכיל גג 4 לסריקה, הסריקה איטית (מהירה תכלס, אבל איטית בשביל פרוייקט כזה) וה CROP האוטומטי לא אופטימלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=130525.0) יש למישהו פתרון לכזה פרוייקט ? יש שירותים או חנויות מיוחדות שעושות סריקות בכמות עצומה כזאת תמורת תשלום ? (המון תמונות, בגדלים שונים - לא אחיד, חלק באלבומים)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.