עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

ראיתי לפניכמה זמן כמה סרטונים ברשת שאנשים מבהילים בהם אנשים אחרים אני נקרע מהדברים האלהה עכשיו שאני רוצה לחפש ברשת או בגוגל וידאו כאלה סרטונים אני לא יודע מה לחפש SCARY PEOPLE או דברים דומים לא מוצאים את התוצאות מה ערך החיפוש ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

סרטים פשוט גיאוניים בתכלית! http://movies.break.com/saw/ עוד לא ראיתי את הרביעי אבל שלושת הסרטים פשוט אדירים!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by HingedEmu2,

אני מחפש סרטי זומבים- אקשן טובים... אני מדבר על סרטים בסגנון של "האויב שבפנים"... זה סוג של שיגעון שלי הסגנון סרטים כזה הצעות יתקבלו בברכה, תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by narlat1,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סרטי DVD עם MENU ותרגום לעברית...בבקשה תעזרו לייי!! (שגם יהיה על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Enable,

למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן, בזמן האחרון משעמם אותי כל הסרטי זבלה "פעולה" שיש בטלויזיה, הכל נראה רע ועל הפנים.. יש איזה סרטים טובים של אמנויות לחימה שאתם מכירים? אני מדבר על סגנון the matrix - אחד הטובים שיצא לי לראות בנוגע לאמנויות לחימה. Fearless - זהו בהחלט הסרט הטוב ביותר שיצא לי לראות בסגנון הזה, ג'ט לי ענק, אם יש משהו בסגנון דומה..אני אשמח ong bak berlinuen 13 או איך שלא כותבים... וסרט קרוב שנראה טוב ויש לי אליו קצת ציפיות - street fighter. תודה לא סגנון ברוס לי ושנות ה 70..אלא עדכניים...

• 23 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by wow,

מישהו יכול להגיד לי את כל שמות סרטי ג'יימס בונד,מתי הם יצאו ומי היה השחקן?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  11. לכל מי שמכיר סרטים איכותיים בבקשה לרשום. הנה הרשימה של הטובים שאני מכיר: Turbo Dreams 1,2,3 Getaway In Stockholm 1,2,3 Ghost rider (סרט עם אופנוע אבל חיה ביותר) ועוד סרט גרמני שאני לא יודע את השם שלו על גולף RS אם מנוע V6 של אודי . משהו פשוט משופר מהתחת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iPsych,

אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by benor,

לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום, בזמן האחרון יש המון חרא בקולנוע במיוחד בסרטי קומדיה, אני מחפש סרטי קומדיה שאתם ממליצים עליהם...

• 32 תגובות
    • 5.2k צפיות
  16. Started by sergames,

לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. לאחרונה יש הרבה סרטי תלת-מימד בקולנוע שצריך לצפות בהם בעזרת משקפיים.. רציתי לשאול אם נניח יש לי סרט על המחשב שהוא בטכנולוגיית תלת-מימד כמו בקולנוע,אפשר לראות אותו עם משקפי תלת מימד?,או שלכל סוג של תלת מימד יש סוג מתאים של משקפיים וצריך לדעת איזה משקפיים לקנות לכל סוג כו'? הטכנולוגיה הזאת עובדת גם על מסכי lcd? נ.ב. לא ידעתי אם זה מתאים לפורום קולנוע ביתית או לא אז החלטתי לפתוח את הנושא בכללי מצטער מראש אם יש צורך להעביר

• 46 תגובות
    • 10.5k צפיות
  18. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  19. שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by miaoo673,

לב אמיץ http://www.youtube.com/watch?v=4UBEYVd3OKk רוקי http://www.youtube.com/watch?v=aDCxv3PH-hQ טיטניק שר הטבעות קרטה קיד להרוג את ביל נחשים על המטוס מלך האריות באטמן

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by BEN903,

משהו מצא סרטים מלאים באתר אם כן תביאו איזה קישור משעמם לי פצצות

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by domiel,

מישהו יכול להמליץ על סרטים שמוקרנים בקולונע?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…

• 66 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. Started by shlompis,

היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.