עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ??? איזה חנות טובה יש לקנות שגם תהיה אמינה וגם תשלח אחרי זמן סביר. אני רוצה לקנות כמה משחקי PS2 .

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by lipa,

איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by TeaTime,

: אני מחפש אתר שמראה כמויות של משקעים בארץ/בעולם (רצוי אירופה) נסיתי בגוגל וקיבלתי רק אתרי מזג אויר עם תחזית ולא מידע על העבר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ccc,

אני מחפש שירים קצבים משהו טוב שאפשר להתאמן איתם. אבל בבקשה רק שירים תותחיים שבאמת אין ספק לאף אחד שהם מעולים, כמו EQUADOR, האיכות לא נתונה למחלוקת.. תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

בא לי אחד אני רוצה להתמצא אבל אין לי מושג איך להתחיל מישהו מבין, יכול להביא לי מידע או להמליץ ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by D_N_A,

כפי שכבר טרח KOM להודיע לכם - הוא נוסע לאילת לארבעה ימים ואני נוסע איתו... אני יודע שאני לא אחסר לאף אחד - אבל רק שתדעו שאני ממש אוהב את כולכם... וזה יהיה סיוט לא להיות כאן ארבעה ימים. את המילניום (עוד רבע שעה) החלטתי שאני יחגוג בכניסה לREM... להתראות!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מגילת החירויות הגדולה, התאריך הוא של מספר ההודעה שלי(1215), החודש באותה שנה הוא יולי.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by omri_ro,

מישהו יודע איפה קונים את המוצר המדהים הזה, ומה מחירו בדינר ירדני או בכתרים דניים? מת על הסמיילי הזה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MishaK,

Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DAN,

ערפאת ברמאללה:ח אני מוכן להקריב 70 שאהידים כדי להשיג הרוג ישראלי אחד.ח הקמת מדינת היהודים, הייתה מזימה.ח ראש אמ"ן אלוף עמוס מלכא:ח התראות מפיגועים בהיקף ללא תקדים.ח כל הארגונים הפלסטינים במאמץ עליון לבצע פיגועים כולל פיגועי התאבדות.ח החוליה שביצעה את הפיגוע בעמנואל,ח נמצאת בדרך לבצע פיגוע נוסף.ח ארצות הברית ובריטניה: ההתראות החמורות על פיגועים כימיים, ביולוגים וגרעיניים, נמשכות. נילקח מ WWW.DEBKA.COM דן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ZigZag,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by omri_ro,

הפעם אני כן מחובר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yair_h,

מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

נפצים וגרזנים הם הפיתרון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מישהו מוכן לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Component,

יש לי חבר אחד קצת מפגר, היום בבית הספר הוא בא אלי ואמר לי כך: "שמעת על הכרטיסים החדשים של נוואדה?" (כן, המדבר הזה). אני כמעט התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כשאני נכנס ללינק הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=12;action=display;threadid=2690 אני רואה את זה: אין לך גישה לחלק זה ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by KapiSH,

אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

שלום היה לי משעמם אז התחלתי נושא חדש אנא הגיבו..... דרך אגב פרטים על עצמי: אני משועמם ולא יודע מה לעשות אני רשע..... :asthanos: וכרגע אני גם מסטול טבעית להפך מהסמיילי ללא שום חומרים מבחוץ.... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FireandicE,

אני בוגר! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

24. Started by DAN,

WWW.IDF.IL http://www.idf.il/ DAN

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DJO,

חחחחח סתם רציתי לשתף אתם יכולים לקנות מחשב נייד של קומפאק בקוסמוס ב4 אלף שקל אם אתם רוצים לקנות מחשב בסופר אותי זה שיעשע

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.