עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שלי תוכנת ב ASP קלסי http://www.melonportal.co.il/Default.asp מבקש ממכם ביקורת על המערכת תודה.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by LazyBurger,

אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד

4. הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by IlanF,

באיזה שעה הבגרות מחר? טופס 003...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by comp13,

שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב בן 4 שנים: אתלון XP 3.2 שהוספתי לו זכרון (כיום 1.5 GB) במהירות 2.19. אי ך אני יכול לבדוק אם הוא עדין מספיק מהיר לעבודות משרדיות (חוץ מהתחושה שלי) ולעבודה מול האינטרנט? בברכה קומפ13

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by shloosh,

בן דוד נוסע לניו יורק ויש לי מלא כסף להביא דברים, אני מחפש חנות מחשבים גדולה וטובה עם אתר אינטרנט שני יכול לבדוק מחירים והכל... אני מכיר רק compusa שהם רשת גדולה, אבל אין להם הרבה מבחר לכל מיני דברים כמו זיכרון שאני רוצה... רק קינגסטון והשאר חרא תודה!!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. היי. בקיצור פרצו לאוטו ודפקו ת'פלאפון. היה לי 3100 פשוט, אבל אהבתי אותו. מסלקום מסלול חיילים (39 אג' לדקה). אז עכשיו אני מחפש פלאפון לא יקר עד בערך 600 שח. לא חובה מצלמה או MP3 . חשוב שיהיה ממשק נוח (כמו לנוקיה) ושאני אוכל לשים בו את הסים של סלקום. (הסים מתאים לכל הפלאפונים לא?! כי אני לא מבין בפלאפונים בכלל.) תודה מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by pazer005,

שלום לכל אוהדי מנצ'סטר יונייטד. לאחר תלאות רבות וזמן לא קצר, אנו גאים לפתוח עבורכם את אתר האוהדים הישראלי של קבוצת השדים האדומים. כפי שאתם יודעים, לפני שנה וחצי החל הפרוייקט ובגלל הרבה בלאגן, לימודים, עבודה, ויכוחים אינסופיים וכו', אנו שמחים להציג לכם את האתר החדש שנבנה לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט בעיות. מלאכתנו עוד רבה רבה אבל אנו עושים זאת במטרה לקשר את כל האוהדים באמצעות הפורום שנפתח לפני שנה בערך, באמצעות כתבות, טורים והמון חומר על הקבוצה. אני מאוד מקווה שתהנו, ותמיד אשמח לקבל חומר חדש ועזרה מכל מי שרק ירצה במטרה להרים את האתר כי כידוע, אנו השדים האדומים לא מסתפקים בפחות מהטוב ביותר. תהנו, מנהל אתר תיאטרון החלומות, פז לזר

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by harel72,

אהלן כולם... אני חדש פה! דרך אגב, קוראים לי הראל.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  12. אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. היי, בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות לאינטרנט, ואני עושה סקר שוק לגבי אינטרנט ADSL במהירות 4mb. כרגע ההצעה הכי טובה היא 120 ש'ח לחודש (תשתית+ספק) האם זהו מחיר סביר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. אני מקבל את הפלאפון היום ואני רוצה לדעת איזה תוכנות מגניבות ושימושיות אפשר לשים עליו כי הבנתי שיש לו מערכת הפעל הפתוחה(סימביאן) וגם איך אני מתקין את גרסאת המוזיקה לפלאפון ומאיפה אנ ימביא אותה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. היי חברים, התרגיל פשוט מאוד ואני רק רוצה לוודא את התשובה. 16-1/2 > 1/2 1/16 שרש 1/16 האם צדקתי ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by The_overclocker,

http://forums.fark.com/cgi/fark/comments.pl?IDLink=1837095 :-*

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by איתמר,

המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by jj516,

טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ שיראו שהוא מסתובב כזה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה לו ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ מאיפה ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? ‏אבירם…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by orninyo,

האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Abyss3,

משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. הזמנתי ביום חמישי שעבר את הרמקולים Altec ADA880 מניורון דרך הטלפון באתר : http://www.newronstore.co.il/Content/ItemPage.asp?productId=102 עכשיו הם אמרו שתוך 3 ימים הם יגיעו אליי, זאת אומרת לכרמיאל, ובינתיים בראשון לחודש הכסף ירד, 650 ש"ח על הרמקולים ועוד 50 ש"ח משלוח. עכשיו אני בעיקרון קצת חושד שאני אצטרך לחכות הרבה מעבר למתוכנן. כי כשהתקשרתי נאמר לי שהרמקולים האלה לא נמצאים במאלי ומחר צריך להגיע מלאי חדש ואז הוא יישלח את זה אליי ותוך 4 ימים זה אצלי, אבל הוא לא רצה להבטיח לי שום דבר באופן ודאי. עכשיו רק כדי לוודא, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון כבר, או אם מישהו הזמין את הרמקולים וקיבל אותם כבר? מחכה לתגובות מאנשים עם ניסיון בנושא זה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by HellBoY,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by rosesr,

??? תודה לכל העוני ;D

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.