עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by emperor,

שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?

6. עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by comp13,

שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב בן 4 שנים: אתלון XP 3.2 שהוספתי לו זכרון (כיום 1.5 GB) במהירות 2.19. אי ך אני יכול לבדוק אם הוא עדין מספיק מהיר לעבודות משרדיות (חוץ מהתחושה שלי) ולעבודה מול האינטרנט? בברכה קומפ13

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by orninyo,

האם האדסנס יכול להפוך ככלי בידי הספאמרים? כאשר לאדם יש משהו נגדי או נגד האתר שלי וירצה לפגוע באתר שלי, הוא פשוט יוכל להכנס לאתר, ללחוץ על קישורי האדסנס עשרות רבות של פעמים , דבר שיגרום לאתר להחשב כלא אמין בעיני גוגל וכתוצאה מכך להפסקת שירות האדסנס באתרי. מה אתם חושבים על זה והאם יש תקדימים?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by aviram20,

כמו שכולם שמים ? חח אני מחפש את זה כבר הרבה זמן ולא מוצאאאא תודה לעוזרים ומה בקשר לכוכבים האלה? אני גם רוצה 5 כוכבים כול כמה זמן עולה כוכב ? מה צריךל לעשות בישביל זה חחחחחח?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Yamabushi,

עד היום בבוקר הוא לא עבד בכלל, לקח לעמודים כמעט 6 דקות להיטען... מה נסגר?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by idang,

שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. לא צריך בסוף. ___! סליחה!___

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by tom123,

לגבי הנוסחא.. π*R2 לחישוב שטח מעגל... האם ה- R זה במטרים או סנטמטרים?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  18. http://news.walla.co.il/?w=//916376 אני מקווה שאין בקלטת תיעוד של איך הוא השיג את החומר...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. מדובר באתר עם אנימציות של "אנשי מקלות" שרוצחים אחד את השני בדרכים מקוריות, למשל יש סדרה שלמה של מאין איש-בהמה כזה שהוא תותח על שפשוט פושט על כולם. זה כאילו עולם כזה שיש אנשים ירוקים ואנשים כחולים והם כל הזמן רוצחים אחד ת'שני, אז נגיד הכחולים תפסו ת'בהמה הקטלנית הזאת אז הם שיחררו אותה בעיר של הירוקים ואז הבהמה רוצחת מלא ירוקים... זה אחד האתרים החזקים ביותר שאני מכיר ברשת.. פשוט קורע מצחוק, קצת אכזרי, אבל זה לא נורא כי זה בסה"כ דמויות חד ממדיות כאלה (כמו ציור של ילד בכיתה א' של בן אדם, אבל בפלאש/צייר). בקיצור תהנו, אני די חרשתי על כל האתר הזה כבר לפני כמה שנים, אבל נזכרתי בו לאחרונה. www.stickdeath.com

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. Started by it4chi,

שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by someone,

מיהם בעצם האנשים ששייכים לאורנג' עסקים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. אתמול השגתי( :) שיר MP3 שרשום עליו BRYAN ADAMS-BED OF ROSES,הקשבתי לו,שיר מצוין אבל אני בטוח לגמרי שהקול של BON JOVI בכל אופן הרצתי בדיקה בגוגל וגיליתי שגם לבון ג'ובי יש BED OF ROSES אבל זה לא השיר הזה.לבריאן אדמס לא מצאתי שיר עם כותרת כזאת. בכל אופן הנה חלק מהמילים בפזמון שקלטתי(הם לא לגמרי מדויקות אחרת הייתי מוצא את זה בגוגל),תגידו אם מישהו מכיר. i hold you i need you i get down on my knees for you and make everething allright if you were realy gone i love you i please you i'll tell you that i'll never leave you ----------------------------------------- (לא קלטתי) ...if you were realy gone

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.