כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
-
רציתי לשאול אם יש אתר ששווה לקנות ממנו חלקים מהאינטרנט, שיהיה זול ואמין. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
רכבת אוטובס-איך מגיעים הכי מהר,אני צריך להיות בחרפ ב8 בבוקר אשמח להצעות לדרך הכי יעילה ומהירה
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
לאחרונה נעלמה לי האפשרות בגוגל לחיפוש "דפים מישראל" \ "דפים בעברית בלבד" בכל הדפדנים (באקספלורר זה עוד היה אפשרי עד לפני כמה ימים, אבל גם נעלם) אפשר להחזיר את האופציה הזו ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני עובד במקום מסויים מעל 7 חודשים , דרך חברת כח אדם. מישהו יודע איך כל החוקים הולכים ? מגיע לי לקבל דמי אבטלה ? עם עבדתי במשך 7 חודשים ועזבתי ? או רק עם פיטרו אותי ? נניח והם מפטרים אותי אז מגיע לי לקבל פיצוויים על השבעה חודשים ? ככה שעדיף לי לעשות להם בעיות כדי שהם יפטרו אותי ? הם לא בדיוק רוצים לפטר אותי , אבל אני מקבל שכר ממש נמוך שם , ויש שם חרא יחס לעובדי כח אדם , ונמאס לי לעבוד שם. מה קורה במידה ואני עוזב את העבודה ככה בלי להודיע כלום לכח אדם ולמעסיק ? אני חייב להודיע לבוס שלי שבועיים מראש שאני מתפטר ? יש חוק כזה ? לא בא לי להודיע לבוס שלי שבועיים מראש..בא לי לחכות ליום שיהיה מלא מלא עבודה ולקחת את הדברים שלי ולהודיע שאני מתפטר וללכת..לבוס שלי ככה בפנים…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
-
טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להזמין את השעון הזה : http://cgi.ebay.com/2011New-Chronograph-EF-539D-MENS-Watch-EF-539D-7AV-/270709093148?pt=Wristwatches&hash=item3f0784f31c השאלה שלי, אם הוא יעבור במכס ? ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר מה השם של הכלב ששייך לקבצן בסרט היום שאחרי מחר?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה , התקשר אליי קצין מיון לפי כשעתיים , הבחור הציע לי את התפקידים הבאים : חיל האוויר כללי (לא מכונאי כי יש לי פרופיל 45) שב"ס אבטחת מתקנים הובלה,תובלה ... הוא אומר שאני צריך לבחור אחד מאלה , כרגע אמרתי לו חיל אוויר כללי , מישהו היה בזה ? יודע אולי מה אני הולך לעשות ? תודה ...
-
- 40 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש את Wahl Detailer או את Andis Slimline Pro כמכונה נוספת (לצד ה Magic Clip שבה אני כרגע משתמש) לצורך המסגרת של השיער. האם מישהו מכיר או ניסה את אחת המכונות? ואשמח לדעת, מה הפעולה שמתבצעת בסרטון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ניסתי כול כך הרבה קונדומים שכבר לא יודע מה לקנות, על תמליצו לי על Touch או Control. מה לגבי אלה?: http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=2456&cat_id=169&cat_id0=32&cat_id1=93&cat_id2=169&cat_level=3&makat=49650 או אלה?: http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=2461&makat=76480&cat_id=169&cat_id0=32&cat_id1=93&cat_id2=169&cat_level=3 למישהו יש ניסיון עם אחד מאלה? [או תציעו משהו יותר טוב].
-
- 55 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…
-
- 70 תגובות
- 5k צפיות
-
-
עשיתי לכם קובץ שמכיל 9 פתיחות מקלאסיקות דאנס. נסו לזהות אותם. הורידו כאן: http://rapidshare.com/files/142032004/9_classic_opennings.mp3.html בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-