עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by waizman,

Click ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום נתקלתי בבעיה בהסתברות. אבקש לעזור לי בבקשה כי זה דחוף לי מחר המגן. שאלה ראשונה: בכד יש 3 כדורים לבנים, 2 כדורים כחולים, ו 5 כדורים אדומים. מוציאים באקראי כדור. אם הוא לבן לא מוציאים יותר כדורים מהכד, ואם הכדור אינו לבן, משאירים אותו בחוץ ומוציאים עוד כדור אחד. א. מה ההסתברות שאחד מהכדורים שמוציאים באופן זה יהיה לבן? ב. מהי ההסתברות שהכדור השני שמוציאים באופן זה יהיה אדום? ג. ידוע שהכדור השני שהוצא באופן זה היה אדום. מהי ההסתברות שהכדור הראשון היה כחול? לגבי א פתרתי את זה ככה P=לבן+כחול*לבן+אדום*לבן וזה יוצא 0.53 שזה נכון גם בספר רשום ככה. לגבי ב' p=אדום*אדום+כחול*אדום וזה שווה ל 1/3 שזה גם נכון. הסיבוך מגיע בשאלה ג' אני לא בידוק מצליח להבין מה אני מתבקש לעשות. ועוד ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KF,

אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מתלבט בקשר לזה, אני סקפטי ביחס לדברים לא מוכחים מדעית, מצד שני יש תוצאות בשטח לפי הפירסומים.

• 42 תגובות
    • 9.9k צפיות
  6. אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.

• 12 תגובות
    • 30.6k צפיות
  9. Started by maverick,

שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by benor,

כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by com,

תודה רבה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by tidan,

שלום! רכשתי מחשב חדש לפי מפרט שבניתי איך אני יכול לדעת שכל הרכיבים שבחרתי הם הרכיבים שמותקנים אצלי במחשב :-\

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by ag43,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110360446565&Category=51071 לאחר מכס,מע"מ מס גולגולת וכו'

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SharonSx,

אני צריך לעשות הרצאה בעוד כמה ימים, ואני לא מוצא נושא מעניין ופשוט שקל לדבר עליו. תציעו לי רעיונות להרצאה באנגלית..

• 14 תגובות
    • 8.6k צפיות
  18. Started by pure perfection,

שלום לכם , כבר כמה זמן אני חושב על העניין הזה , האם לראוטר אלחוטי יש קרינה ?? ברור שיש אבל האם היא "מזיקה" במידה זו או אחרת לגוף?? אני יודע שעדיף רשת חוטית ככה יותר בטוח אבל בכל מקרה . עכשיו ראיתי בבזק שיש מכשיר שנקרא HOME PLUG , אני יודע שהוא עובד על רשת החשמל אבל האם גם הוא מפיץ קרינה כלשהי?? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. http://www.youtube.com/watch?v=8FCrdM5ADgE אני לא יודע אם יש פה אופציה של EMBED או לא, אבל בכל מקרה הנה הקישור, video full of win

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by musari,

אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אני מחפש מחשב STICK כמו הINTEL COMPUTE STICK, אבל יש לי דרישה מיוחדת... אני רוצה שיהיה ניתן לכבל את אספקת החשמל מPORT של USB (2 נראה לי) כלומר בלי שניי שצריך להתחבר לשקע בקיר. הFIRE TV STICK הוא בדיוק כזה, הבעיה שהוא של AMAZON והחנות שלו הרבה יותר מוגבלת ובכלל הוא לא מחשב PC לכל דבר כמו כל מכשיר שתומך בWINDOWS 10. אז האם יש משהו בסיגנון הFIRE TV STICK רק עם WINDOWS 10 (או 8.1 שאפשר לשרגד ל10?) הבעיה שלי עם האספקת חשמל שיש מקומות שלא נוח להכניס עוד תקע כי לפעמים אין מספיק שקעים פנויים או שהטלווזיה ממוקמת ככה שזה מסובך יותר... אפשרי גם STICK שיש בו ANDROID אבל לא AMAZON, כלומר שיש לו GOOGLE PLAY ששם יש מבחר יותר גדול של אפלקציות. היה עדיף משהו עם יותר כח מFIRE STICK TV שהוא…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by Overkiller,

אהלן חברים מישהו מכיר חנות טובה שיש בה נעליי סקייטבורד של חברות כמו: DC, Adio ודומיהם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  24. אני צריך להזמין מוצרי מודינג בעיקר מאווררים שאין בארץ. אני מזמין על סך 200$ תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים