כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
שלום, יש לי עבודה להגשה לבצפר ואני בחרתי לעשות על השוואה בין תומקאר לרכב רגיל,ואני מכניס לעבודה גם סקר מה צעירים מעדיפים יותר. הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי בענק ותענו על הסקר,בנוסף היה ממש נחמד עם תגיבו למה ומדוע. ממש תודה למי שעונה ועוזר.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
החברה משנה את אופן פעולת מחוות ההחלקה בווידאו במסך מלא, ומשבשת הרגלי שימוש מושרשיםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
- 3 followers
-
-
הגיטרה של LiberLive C1 שהוצגה ב-CES 2025 מציעה גישה חדשה ללימוד נגינה עם טכנולוגיה המחליפה את המיתרים המסורתייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש אתר\רשימה של שמות רחוב בארץ באנגלית. אני מחפש את הרשימה הזאת בגלל שאני מעוניין להרשם ל Google AdSense,אבל אני לא יודע איך לכתוב את שם הרחוב שלי באנגלית (השם של הרחוב הוא כי"ח). תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
EP43-DS3L- 80$ E8400- 150$ 2GB 1066MHZ OCZ- 10$ (בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...) סך הכל 240$=920ש"ח המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח. חסכון של 575 שקל עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל. לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ... אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך? כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בשביל לקבל מאה בבגרות בספורט בריצת אלפיים צריך לרוץ משהו כמו 6 וחצי דקות? אם כן אז באיזו מהירות צריך לרוץ? חישבתי במחשבון יצא לי מעל 18 קמש שזה לא ממש הגיוני...
-
- 29 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
קרה לכם פעם שהייתם כל כך מאושרים עד שחשבתם לעצמכם או מלמלתם: "וואו, אני יכול פשוט למות כרגע וממש לא יהיה אכפת לי..."? זה ממש מעניין אותי.. נ.ב. זהו אינו דיון ספאם! אם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז כנראה שהתשובה לשאלה שלי היא שלילית, נא לא להספים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-