עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש אתר\רשימה של שמות רחוב בארץ באנגלית. אני מחפש את הרשימה הזאת בגלל שאני מעוניין להרשם ל Google AdSense,אבל אני לא יודע איך לכתוב את שם הרחוב שלי באנגלית (השם של הרחוב הוא כי"ח). תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 14.1k צפיות
  2. אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by gggil,

EP43-DS3L- 80$ E8400- 150$ 2GB 1066MHZ OCZ- 10$ (בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...) סך הכל 240$=920ש"ח המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח. חסכון של 575 שקל עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל. לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ... אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך? כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

בשביל לקבל מאה בבגרות בספורט בריצת אלפיים צריך לרוץ משהו כמו 6 וחצי דקות? אם כן אז באיזו מהירות צריך לרוץ? חישבתי במחשבון יצא לי מעל 18 קמש שזה לא ממש הגיוני...

• 29 תגובות
    • 9.2k צפיות
  7. Started by lital1,

מה אתם חושבים עליהם?

• 59 תגובות
    • 6.9k צפיות
  8. Started by Vega,

קרה לכם פעם שהייתם כל כך מאושרים עד שחשבתם לעצמכם או מלמלתם: "וואו, אני יכול פשוט למות כרגע וממש לא יהיה אכפת לי..."? זה ממש מעניין אותי.. נ.ב. זהו אינו דיון ספאם! אם אתם לא מבינים מה אני רוצה אז כנראה שהתשובה לשאלה שלי היא שלילית, נא לא להספים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Libby,

שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by X_Dror,

אני וחברים (בנתיים אני +2, אולי יהיו עוד 2 בסופו של דבר) רוצים ללכת לאילת בפסח הזה. בנתיים מצאנו 2 מקומות שמתאימים לנו מבחינת מחיר. http://www.weekend.co.il/eilat/korin/index.asp http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=146&ArticleID=99 לי יש העדפה לשני, הבעיה היא שיש להם מקום רק ללילה אחד ואנחנו רוצים לשני לילות. (יכול להיות שנהיה לילה אחד בשני ולילה אחד בראשון). בראשון אין ארוחת בוקר ובשני יש, אבל השני יקר יותר ב-35 ש"ח לאדם ללילה(אבל גם איכותי יותר וקרוב יותר לים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהמקומות? אשמח גם להצעות בקשר לאכסניות אחרות טובות,בקשר למלונות זולים ודברים שאפשר לעשות באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dudi2002,

שלום, לילה טוב. אני מחפש אתרים שתומכים במוזיקה לועזית אונליין (לא דרך הורדת שירים) כמו www.radioblogclub.com. האתר שציינתי הוא טוב אבל אין בו הרבה שירים. אם מישהו מכיר אתרים אחרים שתומכים במה שביקשתי, אשמח אם הוא יכתוב לי אותו כאן. תודה ושבוע טוב!! :)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arkzai,

אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by waizman,

Click ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום נתקלתי בבעיה בהסתברות. אבקש לעזור לי בבקשה כי זה דחוף לי מחר המגן. שאלה ראשונה: בכד יש 3 כדורים לבנים, 2 כדורים כחולים, ו 5 כדורים אדומים. מוציאים באקראי כדור. אם הוא לבן לא מוציאים יותר כדורים מהכד, ואם הכדור אינו לבן, משאירים אותו בחוץ ומוציאים עוד כדור אחד. א. מה ההסתברות שאחד מהכדורים שמוציאים באופן זה יהיה לבן? ב. מהי ההסתברות שהכדור השני שמוציאים באופן זה יהיה אדום? ג. ידוע שהכדור השני שהוצא באופן זה היה אדום. מהי ההסתברות שהכדור הראשון היה כחול? לגבי א פתרתי את זה ככה P=לבן+כחול*לבן+אדום*לבן וזה יוצא 0.53 שזה נכון גם בספר רשום ככה. לגבי ב' p=אדום*אדום+כחול*אדום וזה שווה ל 1/3 שזה גם נכון. הסיבוך מגיע בשאלה ג' אני לא בידוק מצליח להבין מה אני מתבקש לעשות. ועוד ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KF,

אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מתלבט בקשר לזה, אני סקפטי ביחס לדברים לא מוכחים מדעית, מצד שני יש תוצאות בשטח לפי הפירסומים.

• 42 תגובות
    • 9.9k צפיות
  19. אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. נגיד מביאים לי באן אני מוחק קוקיס משנה איפי איך אפשר לדעת עדיין שזה אני? וגם אם אחרי הפירמוט יוכלו לדעת עדיין שזה אותו אחד?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.

• 12 תגובות
    • 30.5k צפיות
  22. Started by maverick,

שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ofirr,

יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

OK, אתמול המורה לגאוגרפיה(שהיא גם מחנכת ט') אמרה(זיבלה?) לנו שני דברים: א. עושים פסיכומטרי בט' לדעת לאיזה מגמות ללכת-אפשרי, אבל אני רוצה אישור. ב. משרד החינוך משנה הבאה יחלק את הבגרויות, ואם הבי"ס והעיר שלך נבחרו, אתה תעשה בגרות נגיד במתמטיקה בט' על החומר של ז\ח\ט, בגרות בי', בגרות ביא' ובגרות ביב', והיא אמרה שזה מבטל את המיקוד. WTF?!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. נערך בעקבות תוסף חדש שעושה את העבודה היטב. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/color-that-site/ לצערי התוסף קיים רק לFIREFOX. עמכם הסליחה. כאן(בהודעה הראשית) תמיד תהיה הגרסה האחרונה של הקוד. רק צריך לעשות IMPORT בתוסף ולהעתיק. אתם מוזמנים ליצור ערכת צבעים משלכם ולהעלותה (לא חייבת להיות DARK). golden gray גרסה 5.6 Style 'HWZONE' for co.il GOLODEN GRAY 5.6 The following part is for use by the Firefox Add-on 'Color That Site!' See: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/200730/ ColourThatSite_Export(1,0.16.1-signed)[ ewogIm9yaWd1cmwiOiAiaHR0cHM6Ly9od3pvbmUuY28uaWwvY29tbXVuaXR5L3RvcGljLz U1Nzc2NC…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים