כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני חייב בבקשה לכל מי שיש עבודה על האסלאם ועל הפילוגים שלו וגם על לבנון בבקשה שיאמר פה וישלח לי זה ממש דחוף! הכנתי כבר הרוב [יש לי מעבודות קודמות] אבל חסרים לי חלקים ואין לי זמן או כוח ללכת לספרייה לקחת את הספר הזה על האסלאם... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחים שלי הקמתי שרת ftp והוא עושה לי קצת בעיות אצלי הוא עובד אבל אצל אחרים לא אתם מוכנים ללחוץ על הלינק ולהגיד לי עם הוא עובד תודה! ftp://80.178.71.158 שם מישתמש :test סיסמה:12345 תודה לכל הבודקים נ.ב שרת זה בעתיד יוכל לאכסן כל מיני קבצים שמשתמשים בפורום ירצו להעלות אך לא ימצאו אכסון וכדומה'
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מדוע נקרא כך החג? כל מה שאני יודע זה, שהחג הוא אחד מבין שלושת הרגלים (סוכות, פסח ושבועות) ושאוכלים בו דברים חלביים. מה ההיגיון בלאכול דברים חלביים לאחר קצירת התבואה (=עבודה פיזית)? קיים איסור על אכילת בשר? בתודה למשיבים, יניב.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך את התירגום לחלק השני של הסרט. הבעיה היא שמצאתי אחד ב-EMULE אבל הוא לא כ"כ מסונכרן לסרט. ניסיתי גם לעבוד עליו עם Subtitle Workshop אבל ללא הועיל :-\. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-