כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם כל הנושאים ..תצורת השם . הגה פועל דקדוק הבעה כל אלה. תודהה!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האתר האמור שימש אותי בכמה הזדמניות היטב וכעת המידע דרוש לי שוב מי מכיר מי יודע? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי את הסדר של טרילוגית מלחמת הכוכבים? אם אני לא טועה יש את: אימת הפאנטום - The Phantom Menace מתקפת המשובטים - Attack of the Clones תקווה חדשה - A New Hope שובו של הג'די - Return Of The Jedi האימפרייה מכה שנית - The Empire Strikes Back נקמת הסית' - Revenge of the Sith ועוד שאלה, מה ההבדל בין הגרסאות הרגילות למחודשות?
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מדוע נקרא כך החג? כל מה שאני יודע זה, שהחג הוא אחד מבין שלושת הרגלים (סוכות, פסח ושבועות) ושאוכלים בו דברים חלביים. מה ההיגיון בלאכול דברים חלביים לאחר קצירת התבואה (=עבודה פיזית)? קיים איסור על אכילת בשר? בתודה למשיבים, יניב.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך את התירגום לחלק השני של הסרט. הבעיה היא שמצאתי אחד ב-EMULE אבל הוא לא כ"כ מסונכרן לסרט. ניסיתי גם לעבוד עליו עם Subtitle Workshop אבל ללא הועיל :-\. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
אוקי אני לא יודע מה איתכם אבל הפרפרים אצלי בבטן כבר לפני חצי שעה .... אחת הסדרות הגדולות בהיסטוריית ה NBA יוצאת לדרכה שבה יתמודדו שני קבוצות בעלי אופי חזק עצבני וקטלני ..... מה עוד ניתן לומר על שני האגוזים הרציניים של הליגה הטובה בעולם מהצד המזרחי תעמוד קבוצה עם אופי הגנתי שהשיגה בשנה שעברה טבעת בזכות ולא כמו שהרבה חושבים ומהצד המערבי תבוא המפלצת הרעבה עמוסת הכשרון והניסיון בקיצור המלחמה הולכת להיות קשה ומייגעת MAY THE BEST TEAM WON אם מישהו מרגיש כמוני ... מוזמן לתת את חוות דעתו בעיניין
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב מישהו יודע מתי הסרט המסור יוצא בארץ בקולנוע? saw זה השם שלו באנגלית... כי מזמן ראיתי שבאפריל זה אמור לצאת, אחרי זה ראיתי זה נדחה ל9 ביוני ועכשיו אני רואה שזה עדיין לא יצא. למישהו יש מושג מה נסגר איתם ומתי זה אמור להגיע?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
בסרט ללכת על המים משמיעים איזה 2 שירים שלו. מישהו יודע אולי איזה שירים אלו?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
תודה נ.ב. אתם שילמתם, ההורים, או שהתחלקם? אם התחלקתם, אז איך?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-