עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

לא צריך להגיב...... רק להצביע.....

• 66 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?

4. גוגווגוגו לפני כמה ימים ראיתי את זה השתעשעתי עם זה אבל עכשיו אני לא מוצא את זה תמיד זה ככה שצריכים משו לא מוצאים אותו אני מדבר על הסדנה היותר חדישה מבין ה2 למה אני ראיתי 2 ברשת

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. אני העלתי תמונה מתוך המחשב שלי לתוך ImageShack (כשהעלתי את התמונה בחרתי ברזולוציה הכי קטנה אני לא זוכר כמה) ובעריכת הפרופיל שלי העתקתי את הלינק ואחרי שאישרתי את השינויים בהגדרות באיזור התמונה רשום לי doing nothing או משהו כזה. מה לעשות?

6. Started by AMD-ALI-G,

מה אתה מעדיף? 1.אינטל או AMD? 2. פרארי או למבורגיני? 3. hp או dell ? 4 ב.מ.וו או מרצדס? 5. וניל או שוקולד? 6. lcd או crt ? 7. yes או hot 8. sony או טושיבה 9. חתול או כלב? 10. גלוק או ברטה? 11. dom3 או half life 2? 12. jbl או bose ? 13. שחור או לבן? 14. new balance או nike? 15. microsoft או לינוקס? 16. אינפקטד או יהל? 17. כבלים או ADSL? 18. 6800 או x800? 19. סלון עור או סלון אלקנטרה? 20. סמסונג או נוקיה? התשובות שלי: 1. AMD 2. למבורגיני 3. HP 4. ב.מ.וו 5.וניל 6. LCD 7. הוט 8. טושיבה 9. חתול 10 גלוק 11. דום3 12. BOSE 13. שחור 14. NEW BALANCE 15. מייקרוסופט 16.אינפקטד 17. כבלים 18. 6800 19. סלון עור 20. סמסונג

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by אבא,

לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by SoulMaster,

שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. הציעו לי עבודה בכלנית כרמון שהיא חברה שתומכת בלקוחות ווינדוס. העבודה היא לענות לטלפונים ולעזור לאנשים בתקלות האם מישהו עבד שם פעם? או יכול להגיד לי איך התנאים והאם כדאי לעבוד שם?

10. Started by Ewingum,

אם יש איזשהוא מדריך אינטרנטי ל"על האש" אני אשמח לקבל לינק

• 199 תגובות
    • 12.4k צפיות
  11. משהו נחמד שקט כמוזיקת רקע, חשוב שלא יתפוס הרבה (מקסימום מקודדים לאיכות נמוכה). עדיף גם משהו פשוט סתם מנגינה בלי זכויות יוצרים, שלא יהיו לי בעיות בעתיד...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by nokobik,

יש לי בחירה בין שתי המכוניות הנ"ל ועוד כמה שלא הגיעו לגמר. אני אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים לגבי שתי המכוניות האלה בנפח 1600. איזה מהן עדיפה? יתרונות וחסרונות. וגם הוספתי סקר כדי לדעת מה אתם הייתם בוחרים.

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Omri643,

*כותרת* ועוד משהו קטן,איך לעשות חץ כזה> או כזה< רק שהוא פונה למעלה? יש מקש כלשהו?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

הסתובבתי וחיפשתי מוצרים מעניינים (באמת סתם) ותראו מה ראיתי : מאוד מאוד מעניין כואב על הבנדם

• 65 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by etz,

אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by moskitos,

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש שעון ספורט סטייל G-shock אבל שיכיל מד טמפ' יש כאלו במחירים של 500ש"ח/50$+-?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by roydor,

שלום לכולם. קניתי סט של מקיטה בארצות הברית.אני צריך המלצות (עדיף מאנשים שניסו את המוצר) לשנאים (220V ל-110V).הנתונים של המטען:110V 50-60Hz\240W. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. מה הפורום המתאים לכך? ???

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by gshhar,

תודה.

• 32 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. מפרטי מחשב שאתם נותנים פה לאנשים שמבקשים ב4K-5K , כמה זמן לדעתכם יחזיקו מעמד בהרצת משחקים על איכות סבירה ( מספקת בא נגיד ככה) אני יודע שאי אפשר להגיד במדויק אבל זה נורא מעניין אותי , ואני בדוק קונה מחשב ב4.5K , רוצה לדעת לכמה זמן יספיק לי המחשב הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים