עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by benor,

תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

אני יודע שביום ראשון שני הייתה שביתה במכס ( http://news.walla.co.il/?w=//1249825 ) השביתה הספיקה? או שהיא ממשיכה? הזמנתי משהו מחול והוא תקוע שם!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by waizman,

יש לי אייפוד תקול והבעיה היא שהוא מאיזה סדרה של HP, אז APPLE לא מוכנים לגעת בו ו HP ישראל לא מכירים בו גם כן כי הוא מחו"ל. אני מחפש מעבדה פרטית שתוכל לתקן ת'דבר הזה כי חבל עליו. עדיף באיזור ירושלים אבל אני גמיש אם אין ברירה. תודה!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by talel18,

אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by GRiM,

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by B0necrack3R,

עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב.. סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון.. אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין.. וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר). השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא? איך זה הולך? בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by H3rzoG,

למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by RGod,

קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by dvirf1,

כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

האתר http://tvlinks.50webs.com/ פועל לכם? אני לא מצליח להכנס.

14. Started by hedva,

הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. היי, נתקעתי בזה: הוכח כי (שורש 3):2 * X >= ל ( sin x) בריבוע. התחום הוא X בין פאי ל-0. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by sofix4,

תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by shaycool,

אני רוצה עצה קטנה בנוגע ללימוד בס. אני אוהב מוזיקה ואני ממש רוצה לנגן על כלי כלשהו.. ניגנתי על תופים 4 חודשים וממש אהבתי את זה אבל מטעמי מקום רעש וכסף אני לא יכול לקנות לי מערכת ולהמשיך להתפתח עם התופים אז עזבתי אותם. אך עדיין אני רוצה לנגן על כלי כלשהו ואני גם די אוהב גיטרת בס אז חשבתי ללמוד עליה מה גם שזה יוצא יותר זול ממערכת תופים נורמלית. עכשיו יש לי כמה שאלות אם במקרה יש כמה נגני בס בפורום. א. אני קודם יצטרך ללמוד על גיטרה קלאסית? כי יש לי כמה חברים שמנגינים על חשמלית והם למדו קודם על קלאסית משום מה. ב.יש אפשרות שאני אצליח ללמוד לבד לנגן על בס? זאת אומרת בעזרת יוטיוב וספרים שאני יקנה, כמובן שאני יקח כמה שיעורי תאוריה לדעת איך מחזיקים וכו' (יש לי ניסיון קודם עם התופי…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש

21. Started by IG,

בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by אלימלך אגוז,

מישהו יודע מה התהליך של הרשמה כעוסק פטור? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.