עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gunrhutjbha,

אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by kinggil,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by H-nover,

רציתי לשתף אותכם בסרטון שעלה ב youtube צולם במושבה הגרמנית בחיפה מי שמכיר. מי שגר בחיפה או בכלל בצפון בוודאי מרגיש וחווה מה שבסרטון.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by H3rzoG,

למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  10. שלום יש לי חבר שקיבל זימון לחבצלות וכל שאר הילדים (הלא טיפשים) בכתה קיבלו לגמא זה יותר טוב או פחות טוב? יש להם אותה תעודת בגרות ואותה קבא... למה הוא קיבל לחבצלות והשאר לגמא?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by billlgoldberg,

קודם כל אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום מפרטי מחשב אבל אין מקום אחר מתאים לפוסט הזה ולפי דעתי הוא מאוד חשוב כי הוא יכול לחסוך לאנשים מאות (ואף אלפי) שקלים בקניית מערכת מחשב. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש פה אנשים שאחרי שהרכיבו את המערכת שלהם ביקשו לקבל עליה הנחה ואם כן אז כמה עלתה המערכת ואיזה הנחה קיבלתם. חשוב לציין גם מאיזה חנות...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by iib,

מישהו פה רואה Naruto?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  13. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…

15. Started by stone cold,

היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by J0n1,

יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by אלפקה סורית,

http://ebaumsworldsucks.com/ תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם משתמשים בתמונות שלהם. not.

19. לדוגמא אני נכנס לגוגל בריטניה או רוסיה והאייקון של המקלדת וירטואלית לא מופיע לי. איך אני מגיע לממשקי גוגל עם המקלדת הוירטואלית/מוסיף שפות לגוגל ישראל?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. אני מעוניין להזמין IPHONE מארהב או קנדה שאלה שלי האם פה יעצרו אותו במכס ואני יצתרח להגיע ולשלם עליו גם פה בארץ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. אין גבול לטיפשות!!! http://www.lunarshop.co.il/?bid=asi :kopfpatsch: מה מה הם רוציםםםםם ינעל ספתה שלהם!!!!!!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...

23. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

24. שלום אח שלי טס מחרתיים לצ'כיה אני מאוד (מאוד!!!) רוצה את האיפון החדש 16 גיגה.. רציתי לדעת כמה יעלה שם האיפון הזה (כמובן פרוץ) ואיך אני בידיוק יכול הכי קל להסביר לו איפה מה מי ומו?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים