עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  5. אני מחפש חנות באיזור הרצליה שאפשר לפתח בה תמונות מתוך DOK. יש המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

7. אולפני דיסני מספקים לנו הצצה שנייה לסרט הקומיקס עתיר הכוכבים שאמור לפתוח את עונת שוברי הקופות לשנת 2016, עם הופעת אורח ראשונה לספיידרמן החדש אם לשפוט לפי ההצלחה הקופתית האדירה של Deadpool, שנת 2016 תהיה עוד שנה של שגשוג גדול עבור עולם גיבורי העל הקולנועיים – ואחד מהכותרים שאמורים להבטיח זאת הוא כמובן הפרק השלישי בעלילותיו של קפטן אמריקה, Civil War, שיהיה גדול ושאפתני יותר מאי פעם. הסרט החדש יושק ברחבי העולם בתחילת חודש מאי 2016, וכעת אנחנו מקבלים טריילר רשמי שני עבורו שעדיין לא מסביר מדוע "החבר'ה הטובים" של Marvel נלחמים זה בזה, אך כן כולל המון פיצוצים ואקשן – לצד הופעות אורח של אנט-מן, הפנתר השחור ואפילו ספיידרמן בגלגולו החדש (כנער, בגילומו של השחקן הבריטי טום …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

בבקשה: http://www.tomshardware.com/cgi-bin/downloads.m?id=22 ללחוץ למטה View the video here זה תערוכה לא מישראל!!!. שנת 2005 כמובן. (:

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by sAXIn,

כאחד הלקוחות שנפגעו מנפילת פלונטר, סתם מתוך סקרנות אני נכנס כל שבוע לאתר לראות אם משהוא זז ... והאין זה פלא היום ... הטקסט במבקש למצוא שותף עיסקי נעלם ? אם יש למישהו שמץ , או מידע זה יעזור מאוד !!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by wooper,

שלום תמיד שאני לומד אני זקוק לריכוז גבוה כך שאני מחפש משהו טוב מאטמים למשהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by ביצה קשה,

שלום יש שיר משהו כזה Ilike the bird iwant to fly way ויש משהו ממש ממש ישן עם אחד שנראה כמו צ'ארלי צ'פלין והוא עולה כזה במדרגות זה הולך ככה: פה פי פה פה לפופ די גי טי טופ,זה באמת ישן ומי שמכיר הוא ענק!

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by idofr,

יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  13. היי... אני מחפש מנוע חיפוש כמו www.nzbsrus.com , מישהו מכיר עוד בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  15. אני רוצה להכין הדפסים על חולצות.. איזה מדפסת אני צריך ?איזה מכבש אני צריך? איזה סוג של דפים אני צריך?? איזה כלים וחמרים אני צריך בדיוק? ומאיפה אני משיג אותם? ומאיפה כדי?? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by iakovl,

אנשים הגעתי לאתר גוגל ירח moon.google.com/ אחרי כתבה שראיתי בנענע הדבר המצחיק הוא שכשמנסים להגדיל עד הסוף הירח עשוי מגבינה!! הסוד הגדול נחשף סתם משהו קטן ומצחיק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by oded6188,

המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה. במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור... למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר). אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו …

19. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by LIOR1994,

איפה ניתן להיג בזול חולצות כדורגל כמו ברצלונה ארסנל מילאן

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by Invisible person,

שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…

22. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by bykeking,

אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים