עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rammler1983,

http://www.mako.co.il/men-sex/Article-ca1118584dd3f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1600644056 כתבה מעניינת סקס, סמים ודת האם אתם מכירים עוד סיפורים עסיסים כאלה? אבל בבקשה בלי לפרט לפרט פרטיים, אחרת הת'רד הפורה הזה ייסגר

• 38 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by r1plet,

יש שיגידו שזה טמטום מוחלט וילדותיות חסרת אחראיות, יש שיקראו לזה "אקסטרים" .. אך אין ויכוח עם העובדה שבמצב בו בת הזוג לא לוקחת גלולות כל העניין יהיה הרבה יותר מהנה בלי אותו הקונדום המתועב ;D. מה דעתכם? האם התנסתם בעניין? עושים זאת על בסיס קבוע?

• 65 תגובות
    • 8.6k צפיות
  3. Started by axe_effect3,

שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Kurt,

יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mawaros,

כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by oded234,

תצביעו למערכת ההפעלה שאתם הכי אוהבים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by mrsph666,

תודה לעונים!

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by qoqomun,

:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Proww,

הצביעו בהמוניכם! אני אישית משתמש ב Nod32, שוקל לפרוש ל AVASR! החינמי. במה אתם משתמשים? ועל מה אתם ממליצים? עידכון: פרשתי ל-AVAST!, אחלה אנטי וירוס. קל, נוח לשימוש.

• 61 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי! סתם חשבתי שיהיה מעניין לראות לאלו סוגי מוזיקה אנשים כאן מקשיבים ;D

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אני 7 עמודים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המטרה של הסקר היא לתת מענה לשאלה האחרונה של כל רוכש מחשב: איפה לרכוש את המחשב? איזו חנות מספקת את השירות הטוב ביותר? אני מקווה שזה יעזור להרבה אנשים... notTheguy

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות משהוא חדש, לשם כך אני צריך לדעת באיזה רזולוציה אתם משתמשים כדי לדעת איזה רזולוציות עלי לשלול.. תודה לעונים...

• 62 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. Started by TAsraf,

טוב אז גם אני משועמם בבוקר אז בוא נכנס לדיון מעניין של במה "אתם משתמשים" אתם לא חייבים להיות פתוחי לב אבל ציינו משהו אחד בבקשה ואני רק נרגילה מתעב סיגריות האשכול נערך לבקשת סופר מן הגבר ד"א אני חייב לציין שנושא זה לא אמור לעשות אותי "גבר" או "קול" או "מרובע" או "גרוביי" או איך שאתם קוראים לבנאדם מגניב

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Hammer,

אז מה אתם אומרים

• 96 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by talel18,

אני לא מבין מה מצחיק בתוכנית המסריחה הזאת עם "רק ביבי" המזדיין הזה של רותם אבוהב והחיילת שאומרת "סבבה-סבבה" נשבע לכם אני רואה ת'תוכנית הזאת בא לי לירות לעצמי בראש או מיקי גבע הזה....לא חשוב שמות

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. עישון. נושא שנוי במחלוקת בכלל הציבור הרחב. נתקלתי היום במקרה בכתבה באינטרנט ששר הבריאות רוצה להעביר חוק שיעלה את מחירי הסיגריות ב כ 20%. החוק הזה הוא לא מטרת הדיון כאן. מטרת הדיון היא שכול אחד יציג את דעתו לגבי עישון במקומות הציבורים כמו מועדונים, פאבים קניונים,מסעדות,בתי קפה וכו'ה... לאלה שלא מעשנים תתנו את דעתכם וכמובן, גם המעשנים מבניכם, האם אתם חושבים שזה סביר לחנוק את כול הסביבה שלכם בגלל שפשוט בא לכם לעשן? אני באופן אישי לא נגעתי בסיגריה ואפילו בנרגילה בכול החיים שלי. אני לא סובל את מסך העשן המעצבן הזה שמופיע כמעט בכול פאב ומועדון שאני נכנס אליו . עוד דבר שמעצבן אותי באופן אישי זה ליראות בחורות מעשנות, לא יודע למה אבל זה פשוט מעלה לי את הקריזה. דעתכם? ...

• 91 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. לעיונכם : http://law.co.il/news/copyright/2008/10/28/german-court-ruled-against-rapidshare/

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.