עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TimoTy,

טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  2. אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. לא מוצא אותו בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

אף פעם לא הבנתי למה מספרים [5164] עושים בלגן תרשמו שורה חדשה שמתחילה במספר ותנסו לרשום משהו לפני מככה - 5555 שלום ל - בלובלו 5555 שלום ! זה כזה מעצבן! למה זה? למה זה לא כמו תו רגיל הרי זה אותו דבר לו? טו!?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום לכולם, לא מצאתי איפה מתאים לפרסם את זה אז ננסה פה. מאתמול שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד בג'ימייל. כל פעם שאני נכנס למייל, המייל עצמו לא מופיע ומופיע רק תיבת טקסט של reply. אם אני לוחץ על תיבת הטקסט אז נפתחת לי הודעה חדשה כשבתוכה גם המייל המקורי. דוגמא: http://awesomescreenshot.com/00ao8lv79 מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? יש לציין שהיא לא הופיעה כששידרגתי למראה החדש של ג'ימייל, אלא ביומיים האחרונים בלי קשר לכלום..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Thant,

אתר שמרכז לא מעט ערוצי טלויזיה מכל העולם בסטרימינג: http://wwitv.com/

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by yortem,

על אילו תוספים או הרחבות הייתם ממליצים לכרום? או באילו אתם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by SD Project,

הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

יש איזה שיר ששמעתי לפני כמה זמן ברדיו, השיר נשמע כמו רמיקס של משהו כניראה... השיר מתחיל עם גיטרה אקוסטית ולאט לאט הבומים נכנסים לקצב ומישהו שר ברק (נשמע לי כמו בוב מרלי אבל אני לא זוכר טוב) השיר הזה היה לפני כמה חודשים בראש המצעד של רדיוס 100

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by Holography,

ttp://www.nofx.org/tour/tour.php3 09/05/07 Yellow Submarine Jerusalem, Israel 09/06/07 Barby Club Tel Aviv, Israel 09/07/07 City Hall Haifa, Israel לא מעריץ גדול שלהם אבל זאת צריכה להיות אחת ההופעות הטובות של השנה...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zvkel,

מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. החתירה למצוינות ומקצוענות אצלנו ידוע ומוכרת בעולם, הנה עוד קבלות: https://www.israelhayom.co.il/article/667057 "מכון ויצמן למדע מדורג במקום השלישי בעולם באיכות המחקר המדעי. כך עולה ממדד חדש של כתב-העת המדעי Nature שהתפרסם היום (רביעי) לראשונה. "

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by gai18,

אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225423,00.html מה אתם אומררים? בנתיים ראיתי שהוא איטי ביותר

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by patrik,

חז פסח עוד יומיים , באיזה יום הראשון אני לא מניח תפילין ובאיזה יום אני צריך להתחיל להניח אחרי החג. בבקשה תנו לי תאריכים עם הביצוע (להניח או לא להניח באותו תאריך). thanx u all

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MaoR_KilleR,

שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.