עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r1plet,

אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by E. Shambuzzi,

אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!

3. Started by UponTheRose,

היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by shmel,

http://2jk.org/english/?p=153 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785439,00.html וכמובן http://2jk.org/praxis/?p=2356

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…

6. החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by RTTW,

תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by asi1998,

רציתי לדעת האם זה בטוח להזמין מחשב באינטרנט, וחברת tms בפרט..?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by גד :),

(ולא, אני לא מטומטם)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. הרשויות לא יפתחו את בתי הספר!! ישששש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

http://www.spiritonin.com/capoeirafighter/capoeirafighter2.html

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by YAIR,

<צונזר.>

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אמא של גלעד שליט כותבת: מצמרר-תקראו ותעבירו. ושלא תחשבו אפילו למחוק זה הילד שלי !!! החיים הראשונים שבראתי, יצר גופי, נשמתי, ואהבתי. את קולו שמעתי ב20 שנה האחרונות, מהרגע שבא לאוויר העולם, ועד שיחת הטלפון האחרונה. "אמא, אני חוזר הבייתה , שומעת?" שומעת ילד..בבירור כמו את הבכי הראשון שלך. אני עדיין שומעת את הבכי שלך בלילות..כשהיית קטן..לא נתת לי לישון בלילה. הייתי שוכבת לידך ומרגיעה, כשהיית חולה פעם ראשונה פחדתי כמו ילדה קטנה, ממה? משפעת פשוטה. לקחתי אותך לכיתה א, וגרמת לי להבטיח שאני אחזור לקחת אותך.הבטחתי לחזור.ובשנים שבאו מעולם לא שברתי את ההבטחה שלי. תליתי את הציורים שלך על המקרר, על כל קירות המטבח, רק כדי שתדע שפה זה הבית שלך. כאן איתי,בין הציורים הישנים.והזכרונ…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by dvirf1,

כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. http://www.youtube.com/watch?v=sguEYjLrO0A&mode=related&search= אם תשימו לב בשניה 38~ בערך גם רואים את העשן יוצא מהאקדח...

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by CyberBot,

DOK=DISK ON KEY

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. היי, נתקעתי בזה: הוכח כי (שורש 3):2 * X >= ל ( sin x) בריבוע. התחום הוא X בין פאי ל-0. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by levimadman,

מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.