כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
"מה ישראלי בעיניך?" "חזה עוף" :lol: מה יש לה מחזה עוף? עוץ זה ציפור ופרה זה חיה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://cleanp2p.6x.to סתם מסקרן אותי לדעת. אגב, עשיתי לשם שיחה (עלה לי כ-29 סנט) וקיבלתי קוד. אתר על הפנים (גם מבפנים), אבל הרעיון מגניב - לגבות כסף כדי לקבל מידע שאמור להיות בחינם חחח. יש כבר קווי 067 לעזרה טכנית וכאלה? ראיתי המון פרסומות לשירות על קווי 067, בעיקר לקווי זימה אך גם לקבלת בדיחות, שיחות ועידה, תאים קוליים כאילו בחינם וכד'. איפה משיגים עוד מידע לגבי פתיחת קו 067 כזה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן רכישה של אוזניות מאתר Amazon.com וחשבתי להיעזר באתר Mustop. האם מישהו קנה בעזרת אתר זה? כמה זמן לקח למוצר להגיע לארץ והאם היו בעיות כלשהן? נ.ב : ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה הפניות לאתר Mustop כדרך לקנות מחו"ל אבל לא ראיתי דעה של מישהו שקנה שם בעצמו. תודה מראש :cwm35:
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הוא לא עולה לי משום מה... והוא נפתח כבר אתמול
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
-
Once again, Insane Clown Posse is proven yet again to be the most player-hated band of all time. Blender Magazine decided to have a review of the Top 50 Worst Band of All Time. And, naturally, ICP made nothing short of #1 on their list, with The Wraith as their worst album. Honestly, how much do these 12-year vets-of-the-game have to accomplish to get recognized by mainstream media? They've got 2 Platinum Records, 4 Gold Records, 1 Gold Home Video (from their own feature-length movie Big Money Hustlas), another Gold DVD right around the corner (Bootlegged in LA), their own merchandise line (HatchetGear), their own record label (Psychopathic Records) with offices in the…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
http://www.spiritonin.com/capoeirafighter/capoeirafighter2.html
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני ועוד ידידה (שנינו חיילים) רוצים להתנדב בסופ"שים (שישי \ שבת) לעמותה כלשהי ולהנעים את זמנם של חולים, ילדים \ זקנים למספר שעות (כמובן באופן קבוע), ולהוות להם מעין פינה חמה ועוד קשר שישמחו לקבל, להנעים את זמנם, לשבת לשיחה טובה, להצחיק, ובקיצור, להוות מפלט קצר לנוכח מצבם. חיפשתי זמן מה ללא הועיל ועם תשובות שליליות מגופים שונים, וחבל כי זהו בסה"כ WIN WIN, אנו אנשים איכותיים ואנשי שיחה טובים שמחפשים לתרום קצת מעצמנו בזמננו הפנוי. הייתי שמח אם אנשי הפורום אולי יוכלו לקשר אותי למקום שמחפש אנשים כאלה, או אנשי קשר שיוכלו להוות עזרה. תודה מראש! עמרי.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
-
מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, לצערי יש לי עוד יומיים בדיוק (עד יום ראשון) להגיש 5 בוקריפורטים או שהמורה לאנגלית מתחיל את ציון המגן שלי מ80.. עשיתי כבר אחת אבל אני לא עומד בקצב, אם מישהו בעל לב טוב יכול לתרום כמה מהBOOKREPORTS שהוא עשה אני אהיה בעננים.. תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-