כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2916483,00.html http://news.walla.co.il/?w=//543034 דבר ראשון השני ערבים שנסעו 180 מגיע להם שהם נתקעו בכמה עצים וכמה עמודי חשמל לא הייתי רוצה אותם יותר בכביש(ברחוב שהם נסעו המהירות המירבית היא 60) במיוחד שלא יקחו איתם עוד כמה אנשים ועל המיניבוס, הכביש ההוא כל כך מסוכן חבלז מותר לנסוע שם 80 (כביש ישר נהג ישראלי= 100+) יחסית די צר ואין גדר הפרדה ורק מסלול אחד לכל כיוון ואין לאן לברוח סוף סוף סגרו אותו *אני תושב כפר סבא
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי פרק של התוכנית הנ"ל - תוכנית בעיקר של נושא המחשבים למתקדמים (הנושא שלנו) שאלתי אם משהו יודע למה היא לא משודרת בערוץ שלנו או מתי תשודר. אני מתחיל בזאת עצומה להבאת התוכנית כל מי שראה או לא ראה ורוצה להתרשם שיגש לאתר שלה ב TECHTV ויבין שזו תוכנית מצויינת
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מי שלא שמע על המונופול העברי הראשון, אז זה הזמן. תורידו את חמשת החלקים ונתחיל לשחק. 1 2 3 4 5 הסבר על המשחק אז קדימה למה אתם מחכים.
-
יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ChapterHouse - Delta Phase 9:51 טראק האלקטרו-אמביינט המושלם ביותר שיש, לפי דעתי... פשוט מרגש. זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדבר הזה, אבל כשהיום חזרתי מהיחידה, אחרי שבוע לא כ"כ קל... פשוט הבנתי שזה האמביינט המדהים ביותר. תאזינו ותבינו, מומלץ בחום! :biggthumpup: *התלבטתי קשות בין Audio Science - 2.5 Orbits later ו Jon Anderson - Amor Real לבין ה Delta Phase, אבל הדלתא פשוט חזק.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=xlB1xdK2-s4
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה טכנולוגיה של משקפי ה-3D הכי טובה??? ומה יתרונות וחסרונות אם אפשר הסבר מפורט תודה..
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי. אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון. והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה. הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירו…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז ככה, יש כל מיני חנויות שמציעות חולצות של להקות (ע"ע מונסטר דיסק) במחירים גבוהים למדי (100 שקל לחולצה ארוכה, 70 לקצרה). אז חשבתי, אם יש בד שניתן לגהץ אותו על חולצה (נמכר כזה באופיס דיפו, למיטב ידיעתי), אני אוכל לקנות חבילה של כאלה, להדפיס עליהים תמונות ברזולוציה נחמדה, אני אוכל להדפיס אותם על חולצות ? אם כן, שחורות או לבנות ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ליל כל הקדושים (Halloween) אני פשוט מת לראות את saw 3.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
העונה השלישית של אבודים יוצאת ב4.10 מה אתם חושבים שיהיה בעונה השלישית של אבודים? - אני אישית לא יודע מה יהיה וגם אין לי אפילו כיוון אבל בטח הם יגלו את כל הסוד של האי - מה דעתכם יקרה?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-