עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedBoy,

רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by oded6188,

המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה. במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור... למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר). אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו …

3. Started by redti,

שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  4. רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by mc-kasda,

טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  10. כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by sirotag,

למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by gshhar,

היא לא מדהימה?! :spin3:

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by exXxTreAm,

שאלה בכותרת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by perrikus,

כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by bigdady,

אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by Gamer1351,

עדכון: העניין הסתדר אפשר למחוק .

17. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by erez20,

1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. ואחת כזו שתהיה נקייה מהשחקנים/תפאורה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. התקנתי מסנג'ר חדש, הבעיה היא שבמקום שהרשימה תוצג ככה: http://i193.photobucket.com/albums/z221/ashishmohta/2007/others/yahoo_messenger_vista.jpg עם תמונות תצוגה גדולות הרשימה מוצגת ככה: http://cybernetnews.com/wp-content/uploads/2006/06/WindowsLiveMessenger.jpg פעם ידעתי איך משנים אבל שכחתי.. איך עוברים לרשימה של תמונות מוגדלות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Vidati,

אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by haim96,

מחקו לי POST על תקלה בממיר של YES?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי פרק של התוכנית הנ"ל - תוכנית בעיקר של נושא המחשבים למתקדמים (הנושא שלנו) שאלתי אם משהו יודע למה היא לא משודרת בערוץ שלנו או מתי תשודר. אני מתחיל בזאת עצומה להבאת התוכנית כל מי שראה או לא ראה ורוצה להתרשם שיגש לאתר שלה ב TECHTV ויבין שזו תוכנית מצויינת

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by pinkmasta,

שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים