עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. ראיתי את הסרט "דרקון אדום" והייתי רוצה לדעת איך קוראים לפסקול שמאחורי הסרט איך אני מברר לא רק לגבי הסרט הזה אלה גם לגבי כל סרט שאראה בעתיד תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by GanJaval,

קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by fire1ce,

לא יודע עד כמה זה חוקי לשאול את השאלות האלו פה אבל יש לי 2 שאלות אחת האם באתר lionetwork אפשר להוריד? הכוונה לינקים ישירים א אפילו שמות של קבצים? והשני אם למשיהו יש אתר טוב ל CRACKS ו SERIALS לתוכנות? אבל בבקשה שמתעדכן. ניתן לענות בפרטי תודה.

7. שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by tom123,

^^^

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי פרק של התוכנית הנ"ל - תוכנית בעיקר של נושא המחשבים למתקדמים (הנושא שלנו) שאלתי אם משהו יודע למה היא לא משודרת בערוץ שלנו או מתי תשודר. אני מתחיל בזאת עצומה להבאת התוכנית כל מי שראה או לא ראה ורוצה להתרשם שיגש לאתר שלה ב TECHTV ויבין שזו תוכנית מצויינת

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by ronimenashe,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by eranRohatyn,

אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום לכולם מישהו מכיר איזשהו מכשיר לבדיקה של קרינה ממיקרוגל אני הבנתי שקימת איזו מדבקה אבל אמרו לי שזה חחרטא משהו יודע אל משהו אחר

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by club_501,

מי שלא שמע על המונופול העברי הראשון, אז זה הזמן. תורידו את חמשת החלקים ונתחיל לשחק. 1 2 3 4 5 הסבר על המשחק אז קדימה למה אתם מחכים.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. לאחר שיחה עם -=^R0ckF0rD^=- על המחשב שלי , ציינתי שלי יש מסך 17 שטוח , הוא התפלא כמובן שעם מחשב כמו שלי אין לי מסך 19 שטוח , לו יש מחשב די בינוני ( gf2 mx עם p3 733 ) ומסך 19 שטוח ( Samsung 19 959NF נדמה לי ) . עלה בראשי הרעיון מה עדיף , מחשב איכותי עם מסך 17 או מחשב בינוני עם מסך 19 שטוח איכותי .

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by sandra,

מישהו יכול להביא לי אתרים באנגלית שיש בהם הרבה ביקורות על מוצרים כמו כרטיס מסך, קירור וחולי..... תודהה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html סוף סוף.. אבל נקווה שלא הסןף

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

http://www.spiritonin.com/capoeirafighter/capoeirafighter2.html

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. Started by com,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058707,00.html

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by EyEOnE,

אהלן, האם ההטענה נאה בין 250 - 1000 ש"ח? האם אותו כרטיס אפשר להטעין מס' פעמים או שמטעינים פעם אחת הוא מתרוקן ונזרק לפח? כמה יעלה לי להמיר כסף משקלים לדולרים + ההטענה עצמה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by r1plet,

שלום, ברצוני לרכוש מספר קטודות קרות במזומן, וזה אומר בארץ ולא להזמין מחו"ל. היכן אוכל למצוא את הצעצוע במחיר הכי נמוך?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. Started by kovacsi,

אם למישהו יש מקורות מידע בנוגע לפרט איפה אפשר לקנות בארץ , תוכנות , opensource התאמה ל win ו visual . מחירים , תחליפים . ובמיוחד ניסיון ביקורת והמלצות ... תודה אורי

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by huber,

http://www.5min.com/Video/How-to-do-50-impressions-in-50-seconds-57553607

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.