עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eladbu,

היה פעם משחק אופנועים משהו עם mania משחק של אופנוע אחד שעובר מכשולים ולא זוכר את שמו מישהו זוכר

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  2. http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html לא יודע אם להאמין לזה, אבל זה מצחיק בכל מקרה.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html תראו איזה שרוטים היפנים האלה שוב הפעם מכוניות חחח איזה יצובים מטורפים!! וואי תראו איפה האגזוז בכמה מכוניות!! חחחחחחחחח :lol: ומזה הטמבון הזה והספוילר המטורף וואי

4. Started by tick tak,

http://shaveh.co.il/story.php?title=z--242

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Los,

הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .

7. Started by elvisalive,

(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. שלום, הזמנתי 2 מוצרים ליתר דיוק 2 BT , בקבלה כתוב 2, אבל באריזה בא רק 1, מגיע לי איזה פיצוי מהחנות? אני יכול לבקש משהו כפיצוי? כמובן חוץ מלקבל את שני..

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  9. ההודעה נרשמה ע"י DStrom מהמשתמש של אחי ( אין לי כוח להחליף) OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device טוב בכמה מילים מרכיבים את זה כמו זיכרון וזה נותן אופציה באמצעות פוטנציומטר להעלות מתח לזכורונת עד 3.9 כל מי שרוצה ורציני שייצור איתי או עם אליאור ( the byter ) קשר המחיר סביב ה300 שקל. ולצורך הדגשה: אין כאן רווח כלל! אנחנו רק רוצים מינימום של הזמנה שאנחנו עוד לא יודעים כמה זה יהיה המכשיר נקנה ישירות מהיבואן של חברה OCZ .

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  11. מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by exXxTreAm,

תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)

13. Started by overload,

היה פעם מאגר ענק (ע-נ-ק) של תמונות שצולמו מרחובות בערים גדולות בארצות הברית, כמו GOOGLE MAPS אבל במקום תמונת לווין תמונה מהרחוב של המבנה. זה היה באתר שנקרא A9, עכשיו ניסיתי להיכנס אליו כדי לבדוק איזה כתובת במיאמי וכנראה שהאתר הפסיק לספק את השרות הזה. http://maps.a9.com/ מישהו יודע עם התוכן נמכר לחברה אחרת או אם יש דרך להשתמש בו? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. Started by redead,

בארץ עולה 400 דולר באתר האמריקאי עולה 34 דולר אבל אם תוספת משלוח של 28 דולר זה יוצא 62 דולר עדיין חצי מחיר מבארץ ושווה לי את ההזמנה הקטע שזכור לי חוק שיש תשלום של מס מסוים על חבילות מעל 50 דולר אני יודע שקיים סיכוי שזה יעבור בלי בעיה וסיכוי שלא במידה וזה לא עובר , מה התוספת שאני צריך לשלם בארץ ובמה זה כרוך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  17. מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  18. לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  19. אהלן חבר'ה!! אני מחפש שרת איחסון ל135 תמונות בגודל כולל של 110 מ"ב... תנו הצעות!! אני מכיר שתי דרכים.. אחת שרת קבצים.. ויש שרתי תמונות.. עם תצוגה מוקטנת וכו'.. תנו קישורים! תודה..

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  20. הוא מכסה את כל ההגנה כלומר רוגלות ווירוסים וכל מרעין בישין ? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by 114508534,

אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  22. מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Vidati,

לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by Holography,

www.rabidhardware.net Homur http://www.rabidhardware.net/index.php?section=4

דיונים חדשים בפורומים