כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה משעממם לי אז החלטתי לפתוח דיון על איזה סלבס אתם חושבים שעשו סיליקון בחזה? אני יתחיל היום ראיתי תמונה של עדי הימלבלוי ולאכזבתי זה ניראה כאילו היא עשתה סיליקון (אני לא סובל סיליקון ועדי לוהטת) טוב אז יאלה תפציצו מי עשתה ומי לא?
-
- 23 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות. תמיר בן נעים - מלך הגפנים מלך הגפנים - תמיר בן נעים
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הקלטתי שיחה בטלפון ע"י ווקמן כזה של מנהלים שאפשר לדבר אליו כשהפאלפון (צביקה פיק) עצמו היה על רמקול. השיחה כרגע נמצאת על קלטת של טייפ רגיל וישן , קסטה של ווקמן. כששומעים את השיחה , יש המון רעשים של קליטה או משהו כזה , למשל כשמישהו מתקשר ושומעים רעשים ברמקולים עוד לפני שהפלא מצלצל. ועוד כל מיני הפרעות , כנראה בגלל שהפלא היה קרוב מדי לווקמן. אני רוצה לסנן \ לנקות את אותם הפרעות שיהיה צליל נקי. יש איזה תוכנה או משהו בשביל זה ? *בשביל מלנוע שאלות , זה חוקי , הצד השני יודע שהוא מוקלט.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.sini-speed.co.il/ לשמוע ולהיחנק מדמעות
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני בספק שמישהו ידע איך לעזור לי, אבל שווה לנסות, אולי יש פה מישהו שעובד בהוט בכל אופן, קניתי טלויזיית LCD של Infinity ורציתי לסנכרן את השלט של הוט איתה, אבל באתר שלהם לא מופיע הקוד לטלויזיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי לנסות את הקוד 991, כי זה קוד כללי לסריקה או משהו. זה גם לא עובד. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 38.3k צפיות
-
-
מישהו פה היה בסינמה סיטי VIP? אני רוצה לבוא לשם עם חברה שלי רק אני והיא נהיה באולם ? או שעוד אנשים יהיו באולם ? האוכל והשתייה זה בחינם ? שאלה אחרונה.. אני בן 17+ , אני יכול לקנות כרטיסים של VIP ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
גם כשאתם מנסים להכנס ל PCH הוא דורש מין סיסמה כזאת? או שזה רק אצלי?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נראה לי שהעם נגד NEWRON למה כולם יוצאים נגדם נחרצות מהם עשו כבר פתחו במשבר כלכלי? המציאו את חיידק האבולה?? הייתי רוצה לדעת הם משמשים מה שאני קורא לו מותג שנאה מותג שכולו מבוסס על שנאה בבקשה הייתי רוצה לדעת אולי גם כמה סיפורים אישים או סיפורי כמעט התמטטות עצבים לא רק לבידור יש מאחורי ההודעה הזאת גם מניה סמוי על פי התגובות שלכם אני ישקול אם לחשוף אותו :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-