כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
טוב הכותרת די מפגרת אבל רציתי לרשום משהו שיעמוד בחוקי הפורום ויתאר את השאלה שלי(גם אם בעקיפין), בכל מקרה, שמתי לב שיש לי את האפשרות לשים אקומולטרים(הכוונה למספר הימורים שצריכים כולם להצליח כדי שאני ארוויח) רבים על הימור זעיר. אז סימנתי משהו כמו 10 אירועים שונים בעלי יחס זכיה של בין 2 ל-10(יחס זכיה של 10 יקנה לי רווח של 9 שקלים על כל שקל הימור), ושמתי לב שעל כל שקל שאני אשים אקבל באיזור הכמה מאות מיליארדים של שקלים. עכשיו מיד תחשבו ותגידו, אם הרווח הוא 500 מיליארד שקל אז הסיכוי לכך הוא אחד ל 3 טריליון, אבל לא הנקודה. בוא נגיד שהסיכוי הזה מתממש(אמנם מזערי, אבל לא בלתי אפשרי), אז מה יקרה, או, כמה ישלם לי האתר על הזכיה?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
סיכום הטמטום לשנת 2007 שחקן ה XBOX 360 של השנה: שחקן ה NINTENDO DS של השנה: שחקן ה WII של השנה: מוד השנה: CONTROLLER השנה: מקלדת השנה: מקלדת השנה 2: נשק (צעצוע) השנה: קונסולת השנה: מדריך הקונסולה של השנה: קומיקס השנה שהגיע בעקבותיו: מעבר החציה של השנה: BIG DADDY של השנה: זוג השנה: סתם תמונה מצחיקה:
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לרגל עשור לתוכנית. מישהו יודע מה המקומות 10 - 5 ? #4 DR. DRE 2001 #3 THE FUGEES - IN THE SCORE #2 EMINEM - THE MARSHALL MATHERS LP #1 OUTKAST - שלושת האלבומים שלהם...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lo
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שחקניות חדשות ובלתי צפויות, דגש על גיימינג והרבה, הרבה Mesh: תערוכת האלקטרוניקה הגדולה ביותר סיפקה לנו לא מעט מוצרים מעניינים בתחום הנתבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד קצת מוקדם יש עוד חודש לבגרות אבל המתכונות כבר מתקרבות למישהו יש סיכומים טובים של כל החומר לבגרות השנה? ואולי קצת טיפים איך הכי טוב ללמוד? קניתי מיקודית אבל אני פשוט נרדם אני לא מצליח לקרוא את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.starsclips.net/videos.aspx/video~risks_of_internet_hot_girls/Risks_of_internet_girls/Other_videos/ ראו הוזהרתם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבו מאוד ו... אני שם את זה כי זה חשבו לא כהודעת שרשרת!!! http://www.silvester.10x.co.il/
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה משעממם לי אז החלטתי לפתוח דיון על איזה סלבס אתם חושבים שעשו סיליקון בחזה? אני יתחיל היום ראיתי תמונה של עדי הימלבלוי ולאכזבתי זה ניראה כאילו היא עשתה סיליקון (אני לא סובל סיליקון ועדי לוהטת) טוב אז יאלה תפציצו מי עשתה ומי לא?
-
- 23 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסרט "סימה וקנין מכשפה", מגיע וסרמן (ליאור אשכנזי) למשטרה ומתלונן שהשכנה (תיקי דיין) קיללה אותו. השוטר (עמי סמולרצ'יק) מציע שהוא יקלל אותה בחזרה ונותן בהמשך דוגמא לקללה כזו. האם למישהו יש את הסרט ויכול לשלוח לי מה בדיוק הקללה (זה דיי ארוך - היא כוללת בין השאר תאומים סייאמים מחוברים בתחת ואת יוסי שריד). תודרבה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם אתם חולמים על שדרוג מערכת מחשב בתקופה הקרובה, כדאי לעשות זאת כבר אתמול כי אם לא, הדבר יעלה לכם הרבה יותר כבר בתקופה הקרובה, בהנחה שבכלל יהיה היצע של חומרה . כי בסין הוחלט לצמצם דרסטית את ייצור הסיליקון שמשמש גם את תעשיית המחשבים. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39188580
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450181,00.html אני מופתע שאני עדיין בחיים נ.ב זה למה אני תמיד דואג לעשות הפסקות אוכל ושרותים פעם בכמה שעות ...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי. מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...). הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!! אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50. בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר. ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו'). אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר! נ.ב ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות. תמיר בן נעים - מלך הגפנים מלך הגפנים - תמיר בן נעים
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-