כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אני עולה ליא', אני רוצה להתטרף לקובת אימון של כושר קרבי בחולון. בנתיים דיברתי רק עם אחרי 2 מפגשים בשבוע כל מפגש 2 150 שקל לשנה קרוב לבית במקווה ישראל. מישהו היה באחרי? מומלץ? קראתי גם על יובל עילם 3-4 מפגשים בשבוע שעה וחצי כל אימון. עמית לכושר גם נשמע טוב... שעה וחצי שעתיים 2 בשבוע. מישהו מכיר קבוצות טובות בחולון(אם באזור)? תאמת מה שיותר חשוב לי שיעבדו חזק על כושר כי תכסל יש לי די כושר אז לא בא לי סתם לצאת לריצה עם בנות... HELP PLEASE! Tnx Kapara
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי טלפון עם 4 שלוחות לאחי שהוא גר בלונדון עכשיו באתר של הUSPS כתוב Your item is being processed by customs in GREAT BRITAIN. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. יש מצב זה יתקע במכס???
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני צריך להגיע מחר לטכני חיל האוויר איך אני מגיע לשם מלב המפרץ?
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://eliad.org/viewer.php?id=1251490129.bmp בקישור עצמו מופיעים שני תרגילים שמישום מה לא יוצא בהם פתרון מודה מראש לכל מי שמנסה או שיפתור את התרגילים.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
הזמנתי משם אוזניות CX300, למישהו יש מושג תוך כמה זמן מגיע המשלוח בממוצע? והאם לא היה יותר כדאי לקנות מחנות בארץ (ההפרש בדיוק 50 ש"ח) ואז להיות בראש שקט שיש גם אחריות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לכל אלה שיש איבר מין קטן(פין) מוזמנים לצפות באתר ההבא http://www.penis.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??