עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by David Nachum,

שלום לכל שוכני הפורום מנהלים וגולשים כאחד, אני חייב לציין שאני גולש באתר הזה כבר כמה שנים ואף פעם לא היתאכזבתי מהעצות של המנהלים !!!כל הכבוד לפי ידעתי האתר הזה הוא בין המובילים (אם לא ה-מוביל) בתחום החומרה בישראל. יש כתבות, מומחים, מיליון גולשים וכו' ... אבל אני חייב לציין שהעיצוב הכללי של הפורום ממש לוקה בחסר! העיצוב לא הישתנה שנים כאילו שכחו ממנו הצבע האפור עכבר שולט בגדול והלוגו משעמם ישן ופשוט. חבל לאתר בכזה קליבר!!! מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור...? אני מצטער אם אני פוגע במישהו, המטרה שלי היא רק לתת ביקורת בונה בשביל לשפר את האתר המעולה הזה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Decktor,

http://www.ugcs.caltech.edu/~karlh/fun/millenium.html חמוד ביותר

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום כולם אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו WII חדשה או יד שניה רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בארץ האם יש אחריות וכמובן מה המחיר???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

כדאי לקנות פג'ו 206 1.6 ליטר משנתונים04-05? איך האוטו מבחינת צריכת דלק? בבקשה לא להספים, רק אנשים שיש להם ניסיון אמיתי עם האוטו הזה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by shuy,

סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875

11. המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by J0n1,

אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אחד הטובים! http://www.smithappens.com/video/141/Hippie-covers-outkast.html

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by oded234,

תצביעו למערכת ההפעלה שאתם הכי אוהבים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by yanushka,

לפי השמועות (חבר), הדיסק נמכר ב-TOWER RECORDS כמו קולה, ובבריטניה בכללל...EMI חזרה מפשיטת רגל בעקבות הצלחת הדיסק. לשמיעת האלבום X&Y מהי דעתכם? דיסק מושקע וסוחף כמו הקודמים?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יור…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. האם יש אמת\היגיון בדבר? פיפסתי את הקטע הזה, ראיתי את המשחק של ארגנטינה-רוסיה, אבל בתחילת התוכנית כאשר הציגו את הנושאים שהתוכנית תעסוק, אז אחד מהם היה כך שהטכניון ישנה את השפה הרשמית הנוכחית [עברית] לאנגלית. למה, מתי והאם זה בכלל אמיתי? חיפשתי באינטרנט מידע על כך אבל לא מצאתי דבר :-X

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by talsa,

חברה, יש לי עבודה בלימודים דחוף להיום ,

20. Started by Interl-Conore,

מצאתי משהו

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by salary2,

שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ELiA,

אם תשימו לב למשהו אתם תתפקעו מצחוק כנסו ללינק הבא ואז תלחצו קונטרול איי ואז תראו מה רשום שם בכתב לבן שאם לא מסמנים אז לא רואים... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=863

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית כיסא יחסית ישן שהוא בסדר גמור רק בעיה אחת איתו היא שהמנוף שלו שמרים את המושב למעלה ולמטה לא מתפקד. אם אני ינסה להרים את הכיסא מהמושב עצמו הרגליים (שאליהם מחוברים הגלגלים) יפלו למטה. ניסיתי לפתוח איכשהו את המנוף הזה אבל אי אפשר יש לכם מושג אם אפשר בכלל לסדר דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אם אני מציע מוצר למכירה בEBAY, וחלף פרק הזמן שהקצבתי לזה ואף אחד לא הציע, אני עדיין צריך לשלם להם או שאני משלם *רק* כשאני באמת מוכר?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.